Zdaje mi się, że w zwiastunie zobaczyłem elementy, których nie widziałem wczoraj w kinie
A nawet bardzo dużo takich momentów. ;) W ogóle pominięto nawet całą scenę z dozorcą, która była udostępniona wcześniej w internecie. Mnie jednak niczego co zobaczyłam w zwiastunie nie brakowało jakoś szczególnie, film był rewelacyjny. :)
Tak to najlepszy Spider-Man jaki powstał, ale jednak chcialem zobaczyć cały film
Widziałeś cały film w wersji finalnej. Co w tym dziwnego, że są sceny, które usunięto? Bierze się film na stół montażowy i robi cięcia, tak jest w każdym przypadku...
Film był na tyle świetny, abym zdecydowała się na kupno DVD, kiedy tylko wyjdzie. Polecam zakup - jestem pewna, że na płycie będzie można obejrzeć wszelakie sceny niewykorzystane. Może to nie ten sam efekt co zobaczyć je w filmie, ale jestem pewna, że twórcy mieli powody, aby ominąć niektóre sceny, co na pewno przyczyniło się do polepszenia filmu, a nie jego pogorszenia. ;)
Cóż, możliwe, że niektóre sceny powstały po prostu po to, żeby je umieścić w zwiastunie. Czasem tak bywa. A część pewnie wycięto, bo producenci nie byli zadowoleni z wersji, jaką im dostarczył Webb.
Wybieram się dzisiaj i mam pytanie: jest jakaś scena PO napisach końcowych? Wiem już, że jest jakaś w ich trakcie, ale czy ktoś dotrwał do końca? Nie chcę wiedzieć, co to, bo nie lubię spoilerów, ale chcę wiedzieć, czy mam czekać do końca napisów. ;)
Z góry dzięki za odp.
Rzeczywiscie niektore sceny pomineli...mam nadzieje, ze skoro byly te sceny zedytowane itd. to wypuszcza wersje rezyserska na dvd czy blu ray.
Tutaj jest news o wyciętych scenach:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=89135
wycięto wiele scen z Peterem, rodzinę Connorsa i wiele ujęć z perspektywy pierwszej osoby, ogłoszono też że film jest początkiem nowej trylogii skupiającej się na wątku rodziców Petera - oby nie skończyło się tylko na trylogii.