Wybieram się w pon. do kina, a po zwiastunach nie mogę się doczekać. Są świetne, dobrze żeby nie było tak jak z Prometeuszem, bo były trailery świetne ale film, no niezły.
Dlatego proszę kogoś kto już był i widział o relacje i jak się odbiera ten film. Tylko nie spoilerujcie.
Nie wiem, czego dokładnie oczekujesz od tego filmu, ale mogę Cię zapewnić jedno. Ma swój specyficzny klimat, który mnie zdecydowanie przypadł do gustu. W przeciwieństwie do poprzednich produkcji, gdzie na siłę próbowano rozbawić publiczność, w tym Spider-Manie humor bywa lekki i naprawdę zabawny (w szczególności, gdy ogląda się film z widownią, na dużym ekranie w kinie). Do tego według mnie (nie każdy musi się ze mną zgodzić), postać głównego bohatera jest lepiej zarysowana, lepsza gra aktorska większości osób. Poza tym, podobały mi się pierwszoosobowe ujęcia, jak to nasz człowiek pająk roztacza sieć w tak przepięknej dzielnicy jakim jest Manhattan, bomba! Mogę jeszcze dodać, że historia jest nieco inaczej ukazana, po prostu scenarzyści chyba próbowali czegoś nowego, dać jakąś świeżość i to według mnie się udało, niż ciągle odgrzewać jednego i tego samego kotleta, aż się zwęgli. W razie pytań, pisz.