1. kostrium
2. http://www.filmweb.pl/film/Niesamowity+Spider-Man-2012-401436#picture-3 - co to ku*rwa wogóle jest ?
3. klimat
4. chuj*owa postać jaszczura
tyle.
dobranoc
No tak ja mimo iż nie widziałem widzę już w tobie hejtera wszystkiego co nie nolanowskie i nie jest batmanem.
1. kostium jak kostium wyglada spoko , zobacymy jak w #D
2."co to ku**a wg jest " To jest Niesamowity spider-man opowiesc o facecie ktory uzyskał moce bla bla bla reszcze znasz .
3.klimat ? kur*a rozwaliłes mnie .
4.Jaszczura razem wzietego widac przez moze 30 sekund wiec gratuluje "oka "
1. Kostium(a nie kostrium) jest fajny oprócz tych dziwnych pasków na dłoniach(niepotrzebny dodatek)
2. To są wyrzutnie pajęczyny geniuszu :P, w komiksie tym posługiwał się Peter, moim zdanie bardzo fajny i klimatyczny pomysł :)
3. No sorry, ale ze wszystkich klipów i trailerów to można było obejrzeć jakieś 10 min więc co ty możesz wiedzieć o klimacie w filmie(no chyba, że piratem jakimś jesteś), poza tym mamy: Gwen Stacy(była 1 dziewczyną Petera - to jest klimatyczne), wyrzutnie zamiast pajęczyny normalnej(to tez było w komiksie - klimatycznie), jaszczur to jeden z pierwszych wrogów Spidey'a z komiksu - klimatycznie, jest też trochę mrocznie i tajemniczo :)
4. Cóż można było obejrzeć to na zdjęciach, oprócz gęby(zbyt ludzka, powinna być gadzia) wygląda dobrze(powinni mu tylko dać jego laboratoryjny płaszczyk :))
A więc panie kubelku tylko hejtujesz i trollujesz, dobranoc
@kubelek0908 Dziecko, co Ty wiesz o zabijaniu? XD
Godzinę temu wyszedłem z kina i muszę powiedzieć, że klimat jest fajnie zachowany. Mnie się ogólnie bardzo podoba nowe podejście do historii Spidey'ego. ;D