Zostaw sobie kasę na Mroczny Rycerz Powstaje, który wchodzi do kin 27.07, a film będzie bez 3D więc taniej.Zyskuje on bardo dobre opinie krytyków. Jeżeli jednak nie to radziłbym ci Spider-mana, całkiem dobry film, jak na adaptację komiksu, 3D nie najgorsze, film jest zdecydowanie lepszy od dawnej trylogii.
Idź na Spider Mana, nie zawiedziesz się, jak nie masz kasy na 3D to polecam wersję 2D jeśli jest dostępna u Ciebie w kinie ;) no i oczywiście napisy...
Ja oglądałem 10 lipca "Amazing Spider-Man" w wersji 2D dubbing i nie żałuję ponieważ bilet był za 17 PLN (Tani Wtorek) a sam film o niebo lepszy od serii z Maguirem(nie ma wtrętów komedi romantycznej) :D
Ja bym ci też radziła spider-mana. Jest dużo lepszy od poprzedniej trylogii, pod każdym względem! ;)
A ja wczoraj byłam na filmie w 2d w multikinie za 10 zł - jeśli masz multikino w swoim mieście to wejdź w zakładki promocje, ewentualnie jeden kod promocyjny mogę podać na priv (obowiązuje do czwartku). Nie wiem tylko czy epoka lodowcowa jest w 2d, bo jeśli tak, to masz 2 bilety w cenie jednego :)