Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Na spider-mana czy na epokę lodowca? bo mam tylko kasę na jeden film, co wybrać?

ocenił(a) film na 5
kasztanhuman

Zostaw sobie kasę na Mroczny Rycerz Powstaje, który wchodzi do kin 27.07, a film będzie bez 3D więc taniej.Zyskuje on bardo dobre opinie krytyków. Jeżeli jednak nie to radziłbym ci Spider-mana, całkiem dobry film, jak na adaptację komiksu, 3D nie najgorsze, film jest zdecydowanie lepszy od dawnej trylogii.

ocenił(a) film na 10
Mojzesz_trzeci

Idź na Spider Mana, nie zawiedziesz się, jak nie masz kasy na 3D to polecam wersję 2D jeśli jest dostępna u Ciebie w kinie ;) no i oczywiście napisy...

użytkownik usunięty
kasztanhuman

Ja oglądałem 10 lipca "Amazing Spider-Man" w wersji 2D dubbing i nie żałuję ponieważ bilet był za 17 PLN (Tani Wtorek) a sam film o niebo lepszy od serii z Maguirem(nie ma wtrętów komedi romantycznej) :D

ocenił(a) film na 7
kasztanhuman

Ja bym ci też radziła spider-mana. Jest dużo lepszy od poprzedniej trylogii, pod każdym względem! ;)

ocenił(a) film na 9
kasztanhuman

A ja wczoraj byłam na filmie w 2d w multikinie za 10 zł - jeśli masz multikino w swoim mieście to wejdź w zakładki promocje, ewentualnie jeden kod promocyjny mogę podać na priv (obowiązuje do czwartku). Nie wiem tylko czy epoka lodowcowa jest w 2d, bo jeśli tak, to masz 2 bilety w cenie jednego :)

ocenił(a) film na 10
kasztanhuman

Na Spider-Mana najlepiej w 3D!
Film jest niesamowity pod każdym względem i na prawdę warto wydać na niego każde pieniądze!

PS: Tylko idź z napisami! :D