Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

słabszy od Raimiego

użytkownik usunięty

patrząc po recenzjach krytyków film nie zdołał przebić dwóch pierwszych Spidermanów Raimiego ale w sumie można było się tego spodziewać.

ocenił(a) film na 6

naciągana teoria .

Każdy miał inne oczekiwania i spodziewał się czego innego, na Metacriticu średnia jest całkiem niezła(taka sama jak gry 73 :P)...

SF_MEN

jak dla mnie przebije na lajcie

The_Fallen

Hamerykanie się nie znaja

użytkownik usunięty

Ty, trollu lepiej abyś już zaprzestał pisania postów, bo szkoda czasu tych wszystkich ludzi, którzy go teraz marnują na ciebie.

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=Nbc1Fs3Om-0

użytkownik usunięty

To jest jakiś brzydki burak czy co? Bo nawet nie chce mi się tego otwierać. W temacie o Batmanie pokazałeś nam wszystkim kim jesteś i to mi wystarczy :)

użytkownik usunięty

- ten link jest adekwatną odpowiedzią na twoją żałosną, poprzednią wypowiedz

- po prostu objawiłem na forum fanbojom bolesną na temat tego filmu

użytkownik usunięty

Prawidłowa odpowiedź to: troll.

Hehe. Dokładnie. Manuś miał pousuwać te multikonta, a nadal trolluje i spamuje ile wlezie.

ocenił(a) film na 8

Nie wiem jakie recenzje masz na mysli...aktualnie wiekszosc jest pozytywna wiele wspomina o tym, ze jest to najlepszy Spider-man do tej pory a "negatywne" nie sa tak do konca negatywne bo glowny problem recenzentow jest taki, ze to jest reboot i tyle.

Podobno problemem jest słaba pierwsza godzina filmu jednakże ludzie mieniący się fanami Pająka twierdzą że to najlepszy film o nim.

neo_angin

Trudno powiedzieć, w czym pierwsza godzina może być dla nich słaba. Na pewno nie ma w niej wiele akcji, ale dzięki temu mamy większy nacisk na relacje między bohaterami i ukazanie zarysu psychologicznego. Druga godzina jest bardziej dynamiczna, ale np. samego Lizarda jest względnie mało. Mamy tylko dwa prawdziwe starcia Spider-Mana z Lizardem: jedno w szkole i drugie na szczycie Oscorp Tower.

Peeves

Problemem według krytyków jest to że jest odtwórcza w stosunku do pierwszego filmu Raimiego, ale sam film ma potencjał na kapitalną trylogię. Podobno relacje między Peterem, a Gwen są lepsze niż w filmach Raimiego między Peterem, a MJ. W sumie to nie jest zbyt trudne.

neo_angin

Tak, są znacznie lepiej przedstawione. Co prawda nie wszystkie rozmowy zdołałem zrozumieć, ale mają wiele dobrych scen dialogowych, którymi para Peter-MJ u Raimiego pochwalić by się nie mogła.