wie ktoś może, czy będą w tym filmie w ogóle sceny akcji za dnia? na trailerach ciągle jest
nic... trochę to dziwne...
Akcja w szkole będzie się dziać za dnia, a reszta chyba w nocy, bo może to tez być ze względu na to iż curt connors jako lizard działa w nocy dzięki czemu jest mniej widoczny niż gdyby działał za dnia, a w tak działa w nocy, a w dzień może być w kanałach, z resztą ma mieć swoje labolatorium i mieć świadomość jako lizard, więc... więc i tak trzeba poczekać na film, ale akcja w szkole będzie w dzień i będzie tam gość specjalny.
Poza tym była jeszcze scena jak stał przy świcie na jakimś dachu z plecakiem, więc pewnie będą sceny jak ratuje ludzi itd w świetle dnia, a w nocy będą starcia z lizardem, sorry jeśli tak trochę bez ładu i składu pisałem ;)
Jak dziwne? W nocy lepszy klimat, w filmach Raimiego większość akcji działa się za dnia ;)
i było zarąbiście, a te akcje w nocy np. w 3 no nie wiem, trudniej się było skupić, mniej się widziało xd
Nie dogodzisz każdemu, jest akcja w dzień i będzie akcja w nocy sądząc po zwiastunach ;) miasto jest dosyć oświetlone, akrobacje widoczne więc nie sądzę by mniej się widziało ;)
Bardzo dobrze, że tym razem więcej scen akcji będzie się toczyć w nocy, na to właśnie czekałem
weźmy pod uwagę fakt, że przeciwnikiem pająka jest tutaj Lizard, który będzie działał raczej w nocy, co jest dosyć racjonalne, poza tym, łatwiej będzie można pokazać go w nocy, ukrywając niedostatki animacji komputerowej i efektów specjalnych, a w dzień wszystko to byłoby aż nadto widoczne, także sam Spider Man lepiej wygląda nocą niż w dzień, wtedy jego postać może trochę śmieszyć ;)