Nie liczyłem na to że ta wersja Spidermana dorówna poprzedniej,genialnej dla mnie trylogii,ale obejrzany wczoraj zwiastun w kinie dobił mnie.Mnie raczej zniechęcił niż zmotywował do obejrzenia filmu,według mnie to będzie profanacja tematu,jakieś odzywki rodem z High School Musicalu a koleś taki lalusiowaty cwaniaczek,nie wiem co o tym myśleć,to raczej nie będzie mój klimat ale ciekaw jestem opinii ludzie którzy są fanami poprzedniej wersji.Tobey Maguire i wszystko w tym temacie.
tobi magłajer byl dobrym spajderem. Poki nie zjawil sie ktos kto pokazal, ze mozna zagrac lepiej, a nie byc placzliwa pipka ;)
Tamta trylogia była dobra? Czytałeś komiksy? Właśnie w trylogii zrobili z Petera taką ci*ę. Z P.P. nierozerwalnie kojarzą się teksty ośmieszające wrogów, anegdotki, ironia w wypowiedziach. W poprzednich częściach tego nie było. Wręcz przeciwnie zrobili z niego biednego, słabego, przez wszystkich poniewieranego chłopaczka przez 100% filmu. Tutaj właśnie pokazali Spidermana bliższemu oryginałowi.