Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

mam pytanie w ktorym pl lub ang wydaniu spider-mana gwen ginie?
film 8/10 ze wzgledu na ogromny sentyment i ulubiona postac komiksowa daje 9

ocenił(a) film na 9
aew4334555

Ale mowimy o wydaniu filmu gry komiksu ?

eZio89

chodzi mi o komiks tm-semic

aew4334555

#121 ASM. W Polsce raczej nie wyszło. W Ultimate w #62.

neo_angin

dziekowa neo.

ocenił(a) film na 9
aew4334555

Dziekuję za spoilerowanie informacjami z komiksów. Teraz wiem co wydarzy się w przyszłej części filmu, a spoilerów unikam jak ognia bo tylko niepotrzebnie niszczą przyjemność oglądania filmu. Na przyszłość zaznaczaj w tytule tematu, że to SPOILER z komiksu, bo jak z komiksu to i w filmie się pojawi (w końcu Spider-Man to jego adaptacja)

Pozdrawiam.

Replo

bo ja wiem czy to taki spojler wiekszosc ludzi zna historie gwen(nie mwoie o tych co mysleli ze w tej czesci wystapi mj),moim zdaniem spojlerem bylo by gdybym opisal zakonczenie filmu badz waznego watku,a tak sie nie stalo.

ocenił(a) film na 9
aew4334555

"bo ja wiem czy to taki spojler wiekszosc ludzi zna historie gwen(nie mwoie o tych co mysleli ze w tej czesci wystapi mj),moim zdaniem spojlerem bylo by gdybym opisal zakonczenie filmu badz waznego watku,a tak sie nie stalo."
Tych co czytają komiksy ze Spider-Manem zapewne tak, ale przypuszczam, że większość widzów (w tym i ja) komiksów ze Spider-Manem nie czyta, ale z chęcią obejrzy jakiś film oparty na komiksie. Takie filmy z reguły czerpią garściami, z wątków komiksowych. Teraz się dowiedziałem co się wydarzy w drugiej, albo trzeciej części filmu.

Ja nie czytam nawet streszczeń filmów na które chcę iść, aby sobie nie spoilerować (sugeruję się jedynie zwiastunami). Co ciekawe, jako czytelnik komiksów z Batmanem nie wiem o czym dokładnie będzie "The Dark Knight Rises". Lubię być zaskakiwany na ekranie, a streszczenia potrafią streścić czasem i połowę filmu, więc przyjemność z tego żadna.

Pozdrawiam

Replo

dobra nie sraj,bo pewnie mialbys w opisie co zdarzy sie w nastepnej czesci,zreszta predzej czy pozniej natrafil bys na ta straszna wiadomosc a ja chcialem sie dowiedziec teraz.
mozesz miec jedynie nadzieje ze do nastepnej czesci ten news wyparuje ci z makowy.

tdkr bedzie o walce batmana z banem (arcywrogiem) ktory najprawdopodoniej pokona i zgnebi nietoperza aby ten mogl powstac i w decydujacym starciu wraz z catwoman pokonac bane.

pozdrawiam

użytkownik usunięty
Replo

Popieram, również nie wiem nic o TDKR poza pierwszym zwiastunem (teaserem, który mało mówił) i galerią wrogów, chcę być zaskoczony.