mam pytanie w ktorym pl lub ang wydaniu spider-mana gwen ginie?
film 8/10 ze wzgledu na ogromny sentyment i ulubiona postac komiksowa daje 9
Dziekuję za spoilerowanie informacjami z komiksów. Teraz wiem co wydarzy się w przyszłej części filmu, a spoilerów unikam jak ognia bo tylko niepotrzebnie niszczą przyjemność oglądania filmu. Na przyszłość zaznaczaj w tytule tematu, że to SPOILER z komiksu, bo jak z komiksu to i w filmie się pojawi (w końcu Spider-Man to jego adaptacja)
Pozdrawiam.
bo ja wiem czy to taki spojler wiekszosc ludzi zna historie gwen(nie mwoie o tych co mysleli ze w tej czesci wystapi mj),moim zdaniem spojlerem bylo by gdybym opisal zakonczenie filmu badz waznego watku,a tak sie nie stalo.
"bo ja wiem czy to taki spojler wiekszosc ludzi zna historie gwen(nie mwoie o tych co mysleli ze w tej czesci wystapi mj),moim zdaniem spojlerem bylo by gdybym opisal zakonczenie filmu badz waznego watku,a tak sie nie stalo."
Tych co czytają komiksy ze Spider-Manem zapewne tak, ale przypuszczam, że większość widzów (w tym i ja) komiksów ze Spider-Manem nie czyta, ale z chęcią obejrzy jakiś film oparty na komiksie. Takie filmy z reguły czerpią garściami, z wątków komiksowych. Teraz się dowiedziałem co się wydarzy w drugiej, albo trzeciej części filmu.
Ja nie czytam nawet streszczeń filmów na które chcę iść, aby sobie nie spoilerować (sugeruję się jedynie zwiastunami). Co ciekawe, jako czytelnik komiksów z Batmanem nie wiem o czym dokładnie będzie "The Dark Knight Rises". Lubię być zaskakiwany na ekranie, a streszczenia potrafią streścić czasem i połowę filmu, więc przyjemność z tego żadna.
Pozdrawiam
dobra nie sraj,bo pewnie mialbys w opisie co zdarzy sie w nastepnej czesci,zreszta predzej czy pozniej natrafil bys na ta straszna wiadomosc a ja chcialem sie dowiedziec teraz.
mozesz miec jedynie nadzieje ze do nastepnej czesci ten news wyparuje ci z makowy.
tdkr bedzie o walce batmana z banem (arcywrogiem) ktory najprawdopodoniej pokona i zgnebi nietoperza aby ten mogl powstac i w decydujacym starciu wraz z catwoman pokonac bane.
pozdrawiam