PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8116}

Nieuchwytny cel

Hard Target
1993
6,6 18 tys. ocen
6,6 10 1 18037
5,6 13 krytyków
Nieuchwytny cel
powrót do forum filmu Nieuchwytny cel
ocenił(a) film na 10
Penguin27

7/10 i najlepszy? Coś mi się tu nie zgadza :)

ocenił(a) film na 7
Penguin27

Najlepszy film z Van Damme to "Uciec, ale dokąd".

ocenił(a) film na 9
Heatseeker

I Lwie Serce !!!!

ocenił(a) film na 10
Heatseeker

Uciec, ale dokąd to film taki trochę wzruszający, mieszanie dramatu z romansem, ale ogólnie zgadzam się. Film dobry ;)

ocenił(a) film na 7
AdamBayern01

No właśnie, jak na film z Van Damme nie jest taki "oczywisty". To nie tylko kopanina (choć jej oczywiście również nie brakuje - i dobrze), lecz coś znacznie bardziej wyrafinowanego.

ocenił(a) film na 8
Penguin27

Najlepszy to krwawy sport i kickboxer dwa klasyki

ocenił(a) film na 10
jazdowicz2666

Co nie zmienia faktu, że ten film jest zajebisty ;)

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

No jest jest też go bardzo lubię tylko tamte to filmy mojego dzieciństwa;)

ocenił(a) film na 7
Penguin27

Już trzeci raz go oglądam i znowu mi się podoba. Szkoda że Van swoje 5 minut ma już za sobą.

ocenił(a) film na 10
Penguin27

Ja 6 albo 7 raz. Film nadal jest zajebisty, Van Damme to prawdziwa klasa. W późnijeszych latach też miałdobre filmy, In Hell na przykład polecam ;)

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

Ja chyba coś koło 8-10 razy już oglądałem. Uwielbiam ten film

ocenił(a) film na 10
_ENKI_

Ja też bardzo. To jeden z moich ulubionych, i to pierwszy film z JCVD jaki zobaczyłem w ogóle.

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Ja już nawet nie liczę ile razy wdziałem ten film, ale ciągle pamiętam dzień, w którym oglądałem go po raz pierwszy na vhs. To była wtedy nowość w polskich wypożyczalniach.

ocenił(a) film na 9
Penguin27

Widziałam ten film ostatnio w tv... nie chciałam oglądać ale mnie namówiono i nie żałuję :) bardzo fajny film. Te wykopy, uderzenia w zwolnionym tempie - fajnie sie to oglądało :) Po za tym ta urocza dziewczyna Nat? Bardzo fajnie wszystko połączone :)

ocenił(a) film na 8
Penguin27

Tak.Dodałbym jeszcze "Kickboxer' i "Uciec ale dokąd?"

Penguin27

Obok krwawego sportu uniwersalnego żołnierza kickboksera lwie serce i uciec ale dokąd to bez wątpienia warty obejrzenia fajnie tu zagrał spleciona historia z tym zabijaniem weteanow wojennych dobrze wypada a dodac walke przed barem swietna wartka akcja nie nudziłem sie ogladajac od mnie solidna 8 polecam fanom mięśni z brukseli:):)