Nieuchwytny cel

Hard Target
1993
6,6 18 tys. ocen
6,6 10 1 18069
5,6 13 krytyków
Nieuchwytny cel
powrót do forum filmu Nieuchwytny cel

tyle że jest komedią oglądałe jak byłem młodszy ale niestety zapomniałem tytułu. Gość jest niudacznikiem i potrzebuje kasy zgłasza się właśnie na ntakie jakby polowanie i zaczyna się polowanie ale na niego świetna komedia są to jakieś lata 90'. POMOCY!!!

szymekaja

Obstawiam Szkodnika: http://www.filmweb.pl/film/Szkodnik-1997-30360

Swego czasu też nieźle uśmiałem się na tej komedii. : )

ocenił(a) film na 7
Vasquo

bingo o to właśnie chodziło

ocenił(a) film na 8
szymekaja

jest jeszcze jeden taki film z bezdomnym Murzynem jako zwierzyną,który najpierw chce umrzeć ale to na pewno nie komedia

CelineMarie

Witam. Film, o którym mowa w wypowiedzi mojego przedmówcy do "Gra o życie". Tam jednak fabuła opiera się na stricte na polowaniu na człowiek, który wcześniej nieświadomy z kim ma do czynienia "zaprzyjaźnia" się z myśliwymi. Też fajnie się ogląda. Co do Van Damme'a to "Nieuchwytny Cel" przez bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuugo byl moim "filmem dyżurnym". Dziś przez upływ lat już nie oglądam tak często z nim filmów ale żona powiedziała mi że widziała w realu "... Cel" w promocji po 7 zł, więc jutro pojadę go sobie zakupić pomimo dzisiejszego, na pewno, obejrzenia na TVN - nie kupiła mi go ponieważ liczyła na to że już nie kupuję tego typu filmów, hehe!!!;) Pozdrawiam i życzę, już za chwilę miłego oglądania.