Niewygodna prawda

The Whistleblower
2010
7,4 21 tys. ocen
7,4 10 1 20785
Niewygodna prawda
powrót do forum filmu Niewygodna prawda

Jak ktoś lubi Bałkańskie mydlane sci-fi to jest szansa, że mu się ten gniot spodoba, poniżej moja inna wypowiedź uzasadniająca ale ze spoilerami.

ocenił(a) film na 10
lord_slayer

chyba masz jakąś specjalną misję w temacie tego filmu. powodzenia XD

ocenił(a) film na 2
Sylwiaczek666

nie, nie mam żadnej misji, po prostu staram się otworzyć ludziom oczy na niektóre rzeczy i złudzenia, którym ulegają ;)

Sylwiaczek666

Może współpracuje z onz :D

ocenił(a) film na 10
Wrocek

jest ich "zakłdnikiem" i mają na niego haka! XD

ocenił(a) film na 9
lord_slayer

Piszesz jak alfons z ONZu. Film jest znakomity i bardzo potrzebny. Taka jest prawda.

ocenił(a) film na 2
HRA

No tak. Jeśli HRA pisze, że taka jest prawda to nie ma innej opcji. TAKA JEST PRAWDA.

ocenił(a) film na 9
lord_slayer

Dokładnie tak Lordzie. HRA jest nieomylny.

lord_slayer

Naukowcy już się dawno przyznali że wyniki badań były zawyżone i zakłamane.

lord_slayer

Świetny film

lord_slayer

I ile jeszcze Twoich prowokatorskich wypowiedzi będzie miłośniku Matrixa i Heroes?? :)

ocenił(a) film na 2
oxygen78

To, że moja opinia nt tego filmu jest być może inna niż Twoja nie określa moich wypowiedzi jako prowokatorskie . . . Możesz mieć po prostu inne zdanie na ten temat, ja uważam tak jak napisałem, miłośniku Alienów i Wiedźmina. . ;)

lord_slayer

Wybacz ale pisanie co chwilę nowego tematu wygląda na prowokację lub konieczne zniechęcenie ludzi do oglądania filmu :) Szanuję gusta i opinie innych, ale dla mnie szkoda czasu próbować zniechęcić ludzi do oglądania filmów w szczególności gdy jego ocena to 7,5 przy 6 tys. głosów. No chyba, że lubisz konfrontacje i to jest pewnego rodzaju prowokacja ;)
Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 2
oxygen78

hmm . . oceniając dany film nie sugeruje sie ocenami innych tzn nie patrze na średnia i jak ma np 7 to nie oceniam go na wiecej niz wtedy kiedy ma powiedzmy 5 . . A przypadku akurat tego konkretnego filmu zauważ, że nie jestem jedyną osobą, która ma na jego temat takie a nie inne zdanie ;) Nie neguje przy tym tego, że np ten film podobał sie "wiekszosci", ok. Gdyby nie zamieszczac negatywnych komentarzy to forum/dyskusja nie mialaby najmniejszego sensu i możnaby je zlikwidowac :)