Jak ktoś lubi Bałkańskie mydlane sci-fi to jest szansa, że mu się ten gniot spodoba, poniżej moja inna wypowiedź uzasadniająca ale ze spoilerami.
nie, nie mam żadnej misji, po prostu staram się otworzyć ludziom oczy na niektóre rzeczy i złudzenia, którym ulegają ;)
Piszesz jak alfons z ONZu. Film jest znakomity i bardzo potrzebny. Taka jest prawda.
No tak. Jeśli HRA pisze, że taka jest prawda to nie ma innej opcji. TAKA JEST PRAWDA.
To, że moja opinia nt tego filmu jest być może inna niż Twoja nie określa moich wypowiedzi jako prowokatorskie . . . Możesz mieć po prostu inne zdanie na ten temat, ja uważam tak jak napisałem, miłośniku Alienów i Wiedźmina. . ;)
Wybacz ale pisanie co chwilę nowego tematu wygląda na prowokację lub konieczne zniechęcenie ludzi do oglądania filmu :) Szanuję gusta i opinie innych, ale dla mnie szkoda czasu próbować zniechęcić ludzi do oglądania filmów w szczególności gdy jego ocena to 7,5 przy 6 tys. głosów. No chyba, że lubisz konfrontacje i to jest pewnego rodzaju prowokacja ;)
Pozdrawiam :D
hmm . . oceniając dany film nie sugeruje sie ocenami innych tzn nie patrze na średnia i jak ma np 7 to nie oceniam go na wiecej niz wtedy kiedy ma powiedzmy 5 . . A przypadku akurat tego konkretnego filmu zauważ, że nie jestem jedyną osobą, która ma na jego temat takie a nie inne zdanie ;) Nie neguje przy tym tego, że np ten film podobał sie "wiekszosci", ok. Gdyby nie zamieszczac negatywnych komentarzy to forum/dyskusja nie mialaby najmniejszego sensu i możnaby je zlikwidowac :)