Film jakby odgórnie określa że jest to komedia romantyczna i film świąteczny. I pod tym kątem należy na niego spojrzeć. Takie filmy nie muszą mieć wspaniałych roli na miarę Oscara. Mają być miłe dla oczu. Mi zrobił dzień, taka odcinka od tych innych wspaniałych górnolotnych filmów. Jak dla mnie Lohan niekoniecznie w formie ale sam film idealnie się wpasował w świąteczne klimaty. Wolałam obejrzeć to niż kolejny odcinek listów do m. A jak czytam zarzuty że film przewidywalny... Błagam to komedia romantyczna, w każdej z takiej serii z góry wiadomy jest koniec. Ja ze swojej strony polecam, miły film.
Zabiegi stosowane przez opłacane konta do sztucznego promowania i podbijania ocen takim krapom jak ten film, to zamach. Ja jestem miłośnikiem filmów i nie pozwolę, żeby ktoś gówno nazywał cukierkiem, kiedy tak nie jest!
Za co Ty niby dałaś 6? Ani to komedia ani romantyczna. Jedynie co było dobre, to duże cycki tej zniszczonej gwiazdy, bo na twarzy wyszło zło niestety. Ten film nie ma prawa wyjść z oceną powyżej 5, bo jest zwyczajnie słaby i pisanie, że świąteczny, że coś tam, że ble ble ble już nie działa. Ja rozumiem, że są tu też ludzie z IQ kury i może na nich to działa, ale nie zapominajcie, że są jeszcze tacy jak ja tutaj i przez stosowanie takich marnych zabiegów obrażacie Nas jak to określiłaś "czepialskich".
Swoją drogą durne stwierdzenie, bo mówienie prawdy to nie jest czepialstwo, a prawdę zawsze należy powiedzieć/napisać czy to się komuś podoba czy nie.
A ogłaszanie, że coś jest dobre kiedy jest zupełnie odwrotnie, to zwyczajne oszustwo i za takie coś jest kara.
Takie zabiegi niszczą wiarygodność tego portalu i póki mam tu konto będę wyłapywał takich oszustów i nawoływał innych "czepialskich" by zwalczali ich. Wojna słowna trwa. ^^