PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629764}

Niezgodna

Divergent
2014
7,0 215 tys. ocen
7,0 10 1 215298
5,1 40 krytyków
Niezgodna
powrót do forum filmu Niezgodna

?

ocenił(a) film na 9

Nie rozumiem jak mogli całkowicie pominąć Uriaha (jak poradzą sobie bez niego w drugiej części, nie wiem)! Niestety po zwiastunie zresztą widać, że dużo zmienili. Igrzyska śmierci dobrze się odwzorowały na książce (pewnie dlatego, że pani Collins była współtwórczynią scenariusza), a np. w Percym Jacksonie katastrofanie przekształcili fabułe! To jest tak pośrodku. Mimo wszystko mam nadzieję, że po premierze nie będę zawiedziona. Ogólnie zapowiada sie niezły film akcji, pytanie czy wystarczająco podobny do powieści pani Roth, w końcu to ekranizacja. :)

LOVEBOOKS

Uriah jest dość ważną postacią w 3 części, więc szczerze mówiąc jeśli go pominą, pominą również dość istotny wątek.

ocenił(a) film na 7
pysiobanan

Weź przestań :-) Tak pobudzasz moją ciekawość :-D Stwórz temat o Wiernej, gdzie będziesz spoilerowała do woli, a ja będę z zapałem czytać twoje posty ;-)

Luthien2707

haha coś Ty, odebrałabym Ci całą przyjemność :D

ocenił(a) film na 7
pysiobanan

No PROSZĘ!!!

ocenił(a) film na 10
pysiobanan

No właśnie, jak oni poradzą sobie bez niego w 3 części ? Może jeszcze go gdzieś wcisną... :)

ocenił(a) film na 7
divergent

Ty też czytałaś 3 część??? To jest takie niesprawiedliwe...

ocenił(a) film na 10
Luthien2707

Taak, ale nie czytałam oficjalnego tłumaczenia . na c h o m i k u j jest taki profil gdzie tłumaczą książki :)

ocenił(a) film na 7
divergent

Fajnie ;-) Podobała ci się Wierna?

ocenił(a) film na 10
Luthien2707

Ooooo Taaaaaaak ! Pomimo tego, że łzy wylewały się ze mnie strumieniami :D

ocenił(a) film na 7
divergent

Chyba nie zniosę tego czekania, do kwietnia jeszcze tyle czasu... Cieszę się, że ci się podobała. Proszę, stwórz temat o Wiernej, bo muszę znać przyczynę tych łez :-)

ocenił(a) film na 10
Luthien2707

Założyłam temat o Wiernej :D

ocenił(a) film na 9
Luthien2707

my sobie poczekamy na oficjalne tłumaczenie, jeszcze tylko miesiąc ;3 (albo AŻ miesiąc ;c), ale za to będziemy przeżywały to razem z innymi niezgodnymi, którzy wykazali się cierpliwością i doczekali wydania xD

ocenił(a) film na 9
LOVEBOOKS

Veronica mówiła, że Uriah w 2 części filmu się już pojawi.

ocenił(a) film na 9
MrsSalvatore

Łatwiej by im było dać go od razu, niż potem wciskać -,- :)

ocenił(a) film na 9
LOVEBOOKS

Pani Roth walczyłą o niego, ale nie starczyło pieniędzy i czasu, aby go wsadzić.

ocenił(a) film na 9
MrsSalvatore

:'c to takie niesprawiedliwe! Ja tam bym mogła zagrać nawet za darmo xD

ocenił(a) film na 10
LOVEBOOKS

Hahah xDD Mamy Uriaha ! :D
Ale chociaż dobrze, że wgl. się pojawi :)