Nie rozumiem jak mogli całkowicie pominąć Uriaha (jak poradzą sobie bez niego w drugiej części, nie wiem)! Niestety po zwiastunie zresztą widać, że dużo zmienili. Igrzyska śmierci dobrze się odwzorowały na książce (pewnie dlatego, że pani Collins była współtwórczynią scenariusza), a np. w Percym Jacksonie katastrofanie przekształcili fabułe! To jest tak pośrodku. Mimo wszystko mam nadzieję, że po premierze nie będę zawiedziona. Ogólnie zapowiada sie niezły film akcji, pytanie czy wystarczająco podobny do powieści pani Roth, w końcu to ekranizacja. :)
Uriah jest dość ważną postacią w 3 części, więc szczerze mówiąc jeśli go pominą, pominą również dość istotny wątek.
Weź przestań :-) Tak pobudzasz moją ciekawość :-D Stwórz temat o Wiernej, gdzie będziesz spoilerowała do woli, a ja będę z zapałem czytać twoje posty ;-)
No właśnie, jak oni poradzą sobie bez niego w 3 części ? Może jeszcze go gdzieś wcisną... :)
Taak, ale nie czytałam oficjalnego tłumaczenia . na c h o m i k u j jest taki profil gdzie tłumaczą książki :)
Chyba nie zniosę tego czekania, do kwietnia jeszcze tyle czasu... Cieszę się, że ci się podobała. Proszę, stwórz temat o Wiernej, bo muszę znać przyczynę tych łez :-)
my sobie poczekamy na oficjalne tłumaczenie, jeszcze tylko miesiąc ;3 (albo AŻ miesiąc ;c), ale za to będziemy przeżywały to razem z innymi niezgodnymi, którzy wykazali się cierpliwością i doczekali wydania xD
Pani Roth walczyłą o niego, ale nie starczyło pieniędzy i czasu, aby go wsadzić.