Nieznajoma

La sconosciuta
2006
7,3 9,0 tys. ocen
7,3 10 1 9023
6,2 4 krytyków
Nieznajoma
powrót do forum filmu Nieznajoma

Witam. Wlasnie ogladnelam film i meczy mnie jedna rzecz. A mianowicie : skoro Irena (i inne dziewczyny) byla taka gnebiona w tym burdelu-sama mowila ze sikal na twarz i wieszal do gory nogami kiedy nie zarabialy takiej ilosci pieniedzy jakiej on chcial- dlaczego nie uciekla wtedy kiedy spotkala się z tym swoim 'ukochanym' na plazy? Mozliwe ze cos przegapilam albo poprostu nie zrozumialam do konca :) ... Przeciez z tym swoim lowelasem zaszla w ostatnią ciąze. Po co po tym wrocila do burdelu do lysego? Przeciez mogla uciec,tym bardziej ze on chyba wiedzial ze lysy ją gnebi. Jesli ktos mi to wytlumaczy to bede bardzo wdzieczna :D

ocenił(a) film na 7
paulaaaa0

Nie mogła uciec gdzieś dalej bo nie miała za co, na pewno zabrali jej również paszport. Była cudzoziemką bez znajomości kraju, pieniędzy i żadnych dokumentów. Mogła jedynie spróbować na Policji ale prawdopodobnie nie zrobiła tego ze strachu - nie wiadomo jakie szyszki przychodziły do łysola, być może również ktoś z Policji. A jak było widać była to mała wiocha na wybrzeżu gdzie pewnie każdy każdego zna i rączka rączkę myje. Ja bym to tak tłumaczył.

albertoxxx

o prosze. Niby takie proste a o tym nie pomyślałam hah :) dzieki i pozdro ;))

ocenił(a) film na 9
paulaaaa0

Szkoda ze nie odnalazła swojej córki . Mimo że film skończył się jakimś pozytywnym akcentem to jednak bardzo smutny film.