Ot z opisu wynika iż taka Piła dla ubogich.Film sredni.Obejrzec i zapomniec.
"Ot z opisu wynika iż taka Piła dla ubogich." - rozumiem ze ty wcale tego filmu nie widziales to po co go oceniasz, z pila to ten film ma niewiele wspolnego, a jesli juz porownywac to jest znacznie lepszy niz pila 2 i pila 3
Piła to Piła , nie 2 czy 3 częśc bo po 2 to 3 nie chce się nawet oglądac.Film widziałem ba! Nawet obejrzałem!Niezbyt mnie poruszył :] Także żadnych pretensji do mnie nie miej bo motyw z kilkoma ludzmi (w Pile 2,tutaj 4)którzy budzą się w nieznanym miejscu - zamknięci- jest w obu tych filmach.I nie oceniam filmów , których nie widziałem :]W dalszej części posta zauważyłbyś zdanie "Obejrzec i zapomniec." co raczej świadczy że film obejrzałem.Jeszcze jakieś wątpliwości?
Cytat:"Także żadnych pretensji do mnie nie miej bo motyw z kilkoma ludzmi (w Pile 2,tutaj 4)którzy budzą się w nieznanym miejscu"
Hm, akurat w tym filmie budzi się pięciu facetów, wiem to bo widziałem film, a poza tym jest nawet w opisie... ;)
hehe, zdziwię Cię, bo mam dobrą pamięć do filmów, wystarczy przypomnieć sobie główne postacie i ma się wynik ;) no ale nie o tym mowa przecież, film nie jest taki zły ogólnie, schematy mogą się powielać, ale obejrzeć warto, przynajmniej ja tak myślę :) [końcówka jest nieprzewidywalna, ostatnie minuty].
No ale nie zmienia to faktu że film za bardzo nie zapada w pamięć.Przynajmniej mnie.
Różne są gusta, a o gustach się nie dyskutuje ;)
jedni lubią koty a drudzy psy, więc sprawa jest otwarta ;) pozdrawiam