PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227812}

Nieznani

Unknown
2006
6,4 7,3 tys. ocen
6,4 10 1 7303
Nieznani
powrót do forum filmu Nieznani

czy ten film jest bardzo brutalny? nie jest to chyba kolejna "kopia" PIŁY.... są jakieś sceny tortur czy coś? jesli są jakies sceny krwawe to prosze o napisanie jakie...... ale bez spoilerowania please

ocenił(a) film na 8
davemaster

w żadnym wypadku nie ma tu brutalności "piła style" ;] pare bójek lekkich

ocenił(a) film na 8
davemaster

super brutalne sceny tortur wydlubywanie oczow lyzka z cukierniczki, wsadzenie glowy w kwas i najlepsze jak gosciowi karza zjesc wlasnego ptaka wydalic i znowu zjesc ;-)

a tak na serio interesowac sie filmem tylko dla brutalnych scen? ogarnij sie czlowieku, nie jestem jakims wrazliwcem i widzialem wiele filmow przy ktorych ta twoja pila by sie stepila ale interesowac sie tym jakie sa sceny tortur w filmie to trzeba byc co najmniej dziwnym.

btw. bardzo dobry thriller i tu uwaga!!! nie ma scen tortur wiec chyba nie dla Ciebie bo mysle ze nie zadowolisz sie ranami postrzolowymi czy zlamanymi nosami ;-)
a tak w ogole to polecam Ci oredzia prezydenta RP(rezyseria: Jacek Kurski) istne tortury :-)

Luki_1

Chłopie !
Nie oskarżaj mnie prosze bezpodstawnie !
Gdzie napisałem, ze oczekuje kolejnej PIŁY...
Zauważyłem tylko, że scenariusz z grubsza podobny jest, a że filmów typu PIŁA gdzie o tortury właśnie głównie chodzi [no...moze PILA nawet nie jest taka zła pod tym względem z tego co słyszałem...tam jeszcze jest jakas fabuła.. ale np. taki HOSTEL] NIE LUBIE to chciałem się upewni, czy nie bedzie to kolejny juz film w tym stylu...
Rozumiesz ???
Interesuje się filmem nie dla brutalnych scen, nie pojumje właśnie takich ludzi, uważam to za jaknajbardziej chore! Ale własnie licze na dobry thriller, z zaskoczeniem i który nie bedzie sie starał przyciaga widziów krwią i flakami - nie lubie takiego schematu...
Mam nadziej ze się zrozumielismy, a film jak polecasz to chętnie oglądne... ;)
Pozdro

ocenił(a) film na 8
davemaster

filmik jest jak najbardziej ok ja bym mu dal 8/10 ma wszystko co powinien miec dobry thriller + bardzo dobre aktorstwo czego wiecej chciec? Greg Kinnear ktorego do tej pory raczej kojarzylem z komedii bardzo dobrze sobie radzi i cala reszta rowniez fajnie zagrala.
PS. Sa filmy ktore bazuja na scenach gore i lubie takie filmy ale jednak musza zawierac jakas fabule bo jak ogladalem film "Kroliczek doscwiadczalny" to myslalem ze nie wyrobie. Przez ponad godzine film polegal na tym ze torturowali kobiete. Zero dialogow Zero fabuly Zero wszystkiego.

Ale np. filmy takich rezyserow jak Lucio Fulci, Dario Argento, Ruggero Deodato,Jorg Buttgereit, czy film "Man behind the sun" polecam sie zapoznac.

pozdrawiam i jesli Cie urazilem to sorry

ocenił(a) film na 8
Luki_1

aha i jeszcze jedno film nie ma nic wspolnego z pila fabula sie diametralnie rozni. Jedyne co laczy z pila to to ze Ci ludzie sa zamknieci w pomieszczeniu posrod niczego.