Jestem swiezo po seansie. Szczerze polecam! Sly i reszta zrobili kawal dobrej roboty. Juz od pierwszych minut maksimum akcji i tak do konca:) Plus spora dawka humoru i autoironii:) Dla kogos kto, tak jak ja, wychowal sie na takich filmach - rewelka:) Oldtajmerzy rzadza!!!:-)
(MOŻLIWY SPOILER 1 tekst.)nic dodać nic ująć dzisiaj bylem na tym w kinie i napisalbym to samo "i'm back" wymiata :) pozdrawiam
[SPOILER] OTÓŻ TO ! rozmowa arnolda z willisem na lotnisku konkretnie rozkwasiła mi system ahhaha - AS- I'll be back ! BW - dosyć już wracałeś teraz ja wróce . HAHAHAHAH pozdro
SPOILER
Rozmowa Arniego z Brucem na lotnisku... Po prostu mistrzostwo świata!!! Dla tych, którzy oglądali i chcą sobie przypomnieć ten dialog:
A: I'll be back!
B: Dosyć się już nawracałeś! Teraz ja "I'll be back"!
A: hmm... Yppiekayey...
Po prostu genialne. Doskonałe nawiązania do klasyków. No i już pod koniec jak Sly mówi,że samolot jest z muzeum, a Arni odpowiada mu: "jak my wszyscy". Łezka się w oku kręci! :)
SPOILER hahah dokładnie tak ! tylko nie chcialem tutaj tak sypać spiolerami typu kolejny dobry text arnolda WHO'S NEXT ? RAMBO?!