kto to jest Randy Couture ? kto to jest Terry Crews ?a gdzie jest Gibson(Mad Max, Lethal Weapon) - to jest klasyka, najwyższa półka kina akcji, jak mogli o nim zapomnieć
zachęcam to przeczytania archiwum forum ponieważ takich tematów było już z dwadzieścia przynajmniej. couture nie jest twardzielem w filmach ale na ringu, legenda MMA/UFC
Randy Couture amerykański zapaśnik oraz zawodnik mieszanych sztuk walki. Był wielokrotnym mistrzem wagi półciężkiej i ciężkiej UFC. W swojej karierze zapaśniczej czterokrotnie zdobył mistrzostwo USA w zapasach w stylu klasycznym. W swoim debiucie, w 1997 roku wygrał turniej UFC 13. W październiku tego roku, po zwycięstwie nad Maurice'em Smithem, został po raz pierwszy mistrzem UFC wagi ciężkiej. W 2000 roku powrócił do UFC i po pokonaniu Kevina Randlemana ponownie został mistrzem wagi ciężkiej. W czerwcu 2003 roku pokonał Chucka Liddella w walce o tymczasowy pas mistrzowski. Następnie, we wrześniu 2003 roku, wygrał z mistrzem tej kategorii wagowej, Tito Ortizem, stając się tym samym pierwszym zawodnikiem w historii UFC, który zdobył pas mistrzowski dwóch kategorii wagowych. Powrócił jednak do oktagonu, aby w marcu 2007 roku zmierzyć się z młodszym o 13 lat, 15 kilogramów cięższym i wyższym o 20 centymetrów mistrzem wagi ciężkiej Timem Sylvią. Mimo 43 lat Couture zdominował Sylvię, wygrywając przez jednogłośną decyzję. Został pierwszym zawodnikiem w historii UFC, który pięciokrotnie sięgnął po pas mistrzowski.
kurt russel już tak dużo nie gra, odmówił nawet tarantino. crews to zawodnik NFL
gibson pewno był zajęty swoją żoną ;) oraz filmem how i speent my summer vocation
a seagal narobił se wrogów obrażających innych pare razy publicznie
już widze co się będzie na forum działo jak gibson zagra, pewno zaraz nasz stary znajomy futrzak założy z 5 tematów na temat jego żony i prywatnego życia
Na pewno tak będzie. Zacznie się nagonka na niego w sensie Żydów, czy żony i alkoholu. Być takim wścibskim, to na prawdę przechodzi ludzkie pojęcie.
Ja już widze tematy jak Chuck nie zagra :A gdzie Chuck Norris ? Jak można krecić taki film beż Chucka ,Za brak Chucka daje automatycznie 1/10 ,Bez Chucka to nie film ,Dlaczego Chucka nie wzieli ,Jak można krecić taki film akcji bez Chucka ,Brak Chucka najwiekszym minusem tego filmu itp
Ja już sobie tego nie wyobrażam ze Seagal nie zagra 3 ! Na forum 2 cześci 5000 razy przeczytałem Temat lub Wpis typu :Dla czego nie ma Seagala ! Niechcę już tego wiencej razy przechodzić .Niech chociaż Stefan Mewa zagra przez 5-10 minut np Kucharza który ekipie Stallona gotuje i podaje posiłki .I ktoś z ekipy Sylwka np Crews mówi do Stevena :Zeby przeżyć potrzebujemy wiencej ludzi ,na co Steven który akurat smarzy jajecznice mówi :Ja dzisiaj tylko tutaj gotuje ,na co Sylwek na to :A na Missouri chciałeś walczyć .
Norris też teraz nie pasował (Zaawansowany Wiek ) a zagrał i zrobił to fenomenalnie .Wiec nie pleć bzdur .
Chuck to Chuck wiecznie wielki i świetny wystarczy na niego spojrzeć więc nie plece bzdur. :)
Chuck świetnie się zaprezentował w Niezniszczalnych 2 ,mimo starszego wieku .Seagal też może dać rade ,choć oczywiście pewności to nie mamy 100 procentowej .Wszystko żalezy jaką role dostanie i jak się dopasowuje .
A skąd wiesz że nie odmówi ? On podobno ma trudny charakter i jest arogacki ,nigdy nic nie wiadomo ale trzymamy kciuki zeby się pojawił .
Ale moja poprzednia wypowiedź miała charakter ironiczny.
Ale tak na serio, to mam nadzieję, że nie będzie głupi i że nie odmówi udziału w tym filmie.
A Arni zagrał McClane'a, Willis zagrał Terminatora i też było fajnie ;-)
Dzisiaj McClane'a puszczą w telewizorni. Trzeba zobaczyć, jak zrąbią tłumaczenie.
Sam film nie jest taki zły. Fakt różni się od pozostałych, ale popatrz w jakich czasach został nakręcony. Teraz rządzi technika i niestety DH4 musiało załapać się na to. Gdyby nagrali to gdzieś w 1997-98 roku, to może byłoby lepiej. A tak mamy czwartą część 20 lat po pierwszej.
Mi nie przypadl do gustu zbytnio. Dalem 5. Chyba bardziej podobal mi sie film Red
http://www.filmweb.pl/film/Jeste%C5%9B+Bogiem-2012-544545/discussion/Piotr+%C5%8 1uszcz+by%C5%82+op%C4%99tany+przez+szatana.,2018410 :D
zakładanie tematów albo wypowiadanie się na temat jego życia prywatnego. trzeba się kolegi wyżej spytać czemu uważa że nie pasuje
ludzie są dziwni. tak samo jak dowiedzą się że jakiś aktor np. NPH lubi facetów to go zaraz skreślają mimo że go wcześniej widzieli
ja mam pomysł, może zamiast nakręcić ex3 to zaistaluje się gibsonowi kamery w domu oraz jedną na głowie? oraz urządzenie podłączone do krwi które nam pokaże ile ma promili, gibson show! big brother
O proszę, kto się pokazał ;-) Brakowało Cię tu.
Będą komentarze takie, że jak będziemy je czytać, to się będziemy dziwić, że są na tym świecie szumowiny, które potrafią napisać takie rzeczy.