Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Totalna rozpierducha i tyle....film rozpatruje w kategorii komedii daje 6 bo wejscie smoka Chucka Norrisa i Arnolda PIERWSZA KLASA . Pośmiać się można więc jeśli ktoś tak podejdzie do tego filmu to będzie zadowolony

ocenił(a) film na 7
kosinio

Ja dałem 7/10, bo o dziwo śmiałem się jak dziecko. Film był miłym zaskoczeniem, świetna komedia.
Pierwsza część to żenada, ale tutaj po żarcie z kobrą robiło się coraz lepiej, śmiechu warte!

ocenił(a) film na 8
kosinio

jesli ktos ma wiecej niz 25 lat i pamieta kino sensacyjne lat `80 to na 100% oceni to lepiej. Ale jak najbardziej rozumiem osoby, ktore nie "wychowaly" sie na rambo, commando, rockym, samotnym wilku.. itd itp. Dla tych osob moze ten film byc przecietny. jest to jednak obraz, ktory powstal po to zeby wspomniec tamte czasy a nie stworzyc cos nowego.

ocenił(a) film na 10
mskol

ja jestem z rocznika 91 i wychowałem się na tych filmach oglądając je w tv i na vhs. chętnie do nich wracam często

ocenił(a) film na 10
mskol

Ja też jestem rocznik 91 i od dziecka oglądałam takie filmy. To prawda, ten kto nie wychowywał się na tym, sceptycznie patrzy na takie kino - nic dziwnego, wszystko się zmienia, czasy, trendy, i ludzie też.