http://www.youtube.com/watch?v=uy4aZo2Yg-Q
nie umiesz czytac co ci napisalem? czemu specjalnie karmisz trolla jak inni normalni uzytkownicy go olewaja? chodzi mi o temat tego dariusz_topola o brutalnosci. specjalnie mu odpisales?
Dostałem od ciebie wiadomość jak już do niego pisałem ale spoko ,nie bedę już do niego pisał .Teraz ogladam walkę Włodarczyka na Polsacie .Co do opisywania trollom to wy nie widzicie ze ja pisze z nimi czasami do jaj , żeby ich wyśmiać ,obnażyć ich słabości a nie żeby ich karmić .A wy też wszyscy daliście się nabrać panu Mariuszowi z Lubina w temacie Co ogladać ? Predator ,Wygrać ze śmiercią czy Rambo 3 .Przecież on też te wszystkie filmy napewno widział ,mało kto by je nie widział .Trzeba kazdego równo traktować .
ja właśnie przeczytałem to i gostek ci odpisał że tych wszystkich aktorów opętał szatan :D mówiliśmy najlepiej mu nie odpisywać to zamilknie
Dureń w ch*uj .Chciałem tylko kultularnie i w ciekawy sposób porozmawiać na ciekawy temat dotyczący czy Przemoc w filmie a skodliwości .Tak jak napisał Pomidorek wszystko regulują kategorie wiekowe ,wiec nie ma czego się obawiać .
Ok .A czy to prawda ze John Whoo raczej wyreżyseruje kolejną cześć Niezniszczalnych 3 ? Wolał bym Westa ,sprawdził się znakomicie .Zmiana reżysera może spowodować różnice w kreceniu .Przy 1 cześci gdy Sylwek krecił montaż wydawał się trochę chaotyczny ,a Simon West w drugiej czesći poprawił to .Wszystko było poprawnie nakrecone .Napewno zmiene rezysera odczujemy ,byle żeby nie negatywnie .
mi już się odechiało po raz 10 upominać że trollą się nie odpisuje, widać niektórzy jak na złość ich karmią. przestaje upominaći wysyłam odrazu do admna
miałeś nie odpowiadać a odpowiedziałeś przez co zrobiłeś teraz chlew na FW
ile można mówić
.....
Przcież tylko mu napisałem ze się myli ,i nie zna się na kinie akcji i że nie bedę z nim dalej pisał .Zakończyłem z nim pisanie .