Ale się wkurzyłem, tak tak wiem to Adkins grał złego ale no dajcie spokój powinni chociaż w kilku się za niego zabrać ;D
kurczę myślałem że właśnie dobrą choreografię zrobią z udziałem Adkinsa a tu raptem jedna walka i to taka szybka :(
kurczę myślałem że właśnie dobrą choreografię zrobią z udziałem Adkinsa a tu raptem jedna walka i to taka szybka :(
To prawda Adkins jest mistrzem sztuk walki zawodowym a Statham amatorem Kickboxerem, Vandame to Thaiboxer a Sly tylko Rambo .
"tylko" Rambo...
Powiedz to tym wszystkim żołnierzom, z którymi tajski boxer nie miałby szans i tym wszystkim strąconym i zniszczonym helikopterom...
W momencie tej ich walki mogli zrobić coś podobnego jak w Ex1, gdy Statham i Li napierniczali się we dwójkę z Danielsem.
ale co do walki, to Statham mógł w wielkim stylu wyskoczyć do Akinsa z nożem, a nie z kastetami, ale mimo to było epicko
Powiem tak - zgadzam się z autorem, choć Statham to też mistrz w swym gatunku, zarówno kina akcji jak i to, że też potrafi się bić :) . Jednak szkoda, że Adkins miał małą rolę, 1 scenę walki no i tak się skończyło. Wkurza mnie, że Adkinsa nie biorą tak często do filmów, bo potencjał ma ogromny.
---> Adkins holds black belts in Judo, Jujutsu and Wushu and has also trained in Karate, Ninjutsu and Muay Thai.
To mówi samo za siebie. Ale oczywiście w innych filmach wolą brać jakiś idiotów co młodzież na nich leci. No i czas leci, Adkinsowi również lata i będzie niestety za późno już, a tak świetny aktor się zmarnuje. Fajnie, że gość oprócz aktorstwa ma taki talent. Niesamowita postać.
Oglądnijcie z nim Ninja (2009). Tam gra pierwszoplanową rolę, więc kto nie widział zobaczy jak świetny film może być z udziałem tego aktora :)
PS klasyka rządzi xD