Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Bad Ass Motherf*ckers !

użytkownik usunięty

Na taki film właśnie czekałem. W swojej klasie jest to film arcygenialny, zrobiony z jajem,
daje kopa i zapewnia znakomitą rozrywkę do której będzie się chciało wracać. Jest na co
popatrzeć, ponieważ cały czas coś się dzieje a akcja wylewa się z ekranu litrami.
Polecam gorąco ! Naprawę warto.
Stawiam go na drugim miejscu zaraz za TDKR. Mistrzostwo świata !

ocenił(a) film na 10

zgadzam się! nic dodać nic ująć!

użytkownik usunięty
Expendable91

O tak, jak pojawił się Arnold albo Chuck to łezka się aż zakręciła xD

ocenił(a) film na 10

u mnie również, a na seansie to jak chuck się pojawił to publika zaczeła klaskać, coś pięknego. największy dreszcz miałem gdy święta trójca SPOILER stała ramie w ramie i ostrzeliwała van damme

użytkownik usunięty
Expendable91

To było naprawdę EXTRA. Też miałem ciary i banana na twarzy. Zdecydowanie lepszy od części pierwszej.

ocenił(a) film na 10

zgadzam się, poprawili się bardzo pod każdym względem: reżyseria, montaż, kamera. już się nie moge doczekać wersji reżyserskiej, mimo że tylko 10 min max będzie dłuższa.

użytkownik usunięty
Expendable91

Z pewnością zakupię, gdyż jest to film na który warto wydać wszelkie pieniądze xD

ocenił(a) film na 10

a jak się tobie podobała walka SPOILER adkinsa vs statham oraz sly vs van damme? wiem troche krótka ale mimo to coś wspaniałego

użytkownik usunięty
Expendable91

Obie były świetnie ale bardziej mi się podobała ta druga, finałowa walka twardzieli. Fakt, mogła by być nieco dłuższa ale i tak miażdży czachę i aż kipi od emocji. Widać, że Sly i Van Damme są w formie mimo upływu lat. Piękna walka.

ocenił(a) film na 10

*spoiler* i tekst w wykonaniu Arnolda 'Yippi-kai-yay", świetne

ocenił(a) film na 10
dark_viewer

Fajne też było, jak się przedstawiali w wiosce ;-)

użytkownik usunięty
Expendable91

ale statham dostawał baty od adkinsa ;p

użytkownik usunięty

Heh... Adkins też dostał baty...

Śmigłem

I już nie wstał

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Zgadzam się z Wami, chłopaki.

karoman4

i ja sie podpisuje , dobry film zrobiony z jajem

ocenił(a) film na 7

DOKŁADNIE !!!

ocenił(a) film na 7

Dobrze, że jak do tej pory żadna pierd*lnięta idiotka nie wypisała tutaj żadnych pierdół. Albo żaden TROLL forumowy ! " Jedynka " naprawdę mi się NIE spodobała i byłem mocno rozczarowany - ale tutaj jest MOC - dobre żarty, odnoszące się do starych filmów akcji z tymi samymi aktorami, akcja, rozwałka i twarze z dzieciństwa ! Film super. Ogłupiacz i mózgołamacz, ale przecież o to nam chodzi PANOWIE - NIEPRAWDAŻ ??? !!! Bo czyż chcielibyście zobaczyć tą samą obsadę w jakimś melodramacie ???!!! :DDD Raczej nie - to tyle ode mnie - dzięx.

użytkownik usunięty
corben1

Rzeźnicy kina akcji znowu razem - coś pięknego i niesamowitego zarazem !!! Jestem tym filmem mocno usatysfakcjonowany i będę do niego wracał za każdym razem jak będę miał ochotę na mocną rozpierduchę xD

ocenił(a) film na 7

no dobra - film spoko - aaaaale jedna rzecz mnie rozpieprzyła - " SAMOLOTO-CZOŁG " - to już mega-przesada - tego nie mogę przetrawić nawet ja :DDD

użytkownik usunięty
corben1

czy ja dobrze dedukuje, ze to avatar z Fallouta?

ocenił(a) film na 7

owszem - to jest avatar z Fallouta 2 - mojej ulubionej gry - The Vault Boy.

użytkownik usunięty
corben1

Nie wiedzialbym, ale byla raz na okladce w Cd Action

użytkownik usunięty
corben1

No co Ty dajesz he he xD Samolot Czołg prezentował się imponująco i dawał nieźle po garach :D

ocenił(a) film na 10

te intro, ta akcja w mieście SPOILER i na rzece to po prostu mega, fajny pojedynek sly w samolocie

ocenił(a) film na 8

POLAĆ MU !

ocenił(a) film na 10

taa geniusz wśród strzelanin, filmów akcji i w ogóle. Tego filmu nie da sie poprawić! ;D

ocenił(a) film na 6
dark_viewer

Film średni, ale warto obejrzeć dla wszystkich "dinozaurów" kina akcji. Można się uśmiać z niektórych tekstów nawiązujących do ich poprzednich ról. Dialogi ( poza śmiesznym wstawkami) niestety kiepskie. Jako całość oceniam jednak pozytywnie za zebranie tylu znanych aktorów. Liczę , że w 3 części pojawi się Seagal, Wesley SNipes (skoro z więznia wychodzi). Mógłby też The Rock - byłoby ciekawie , albo Vinnie Jones.

ocenił(a) film na 10
Askol

Co do Seagal'a to ma nadzieję, że go nie będzie. Wg mnie dialogi nie były takie złe.

użytkownik usunięty
dark_viewer

No co ty, w sumie fajnie by było jak pojawił się Seagal xD

ocenił(a) film na 10

Ja po prostu nie rozumiem co jest tak fenomenalnego w tym aktorze

ocenił(a) film na 10
dark_viewer

Kino akcji lat 90-tych.

ocenił(a) film na 10
dark_viewer

jego pierwsze filmy były dobre

użytkownik usunięty
Expendable91

Zdecydowanie, najlepsze wg mnie to "Nico" i "Liberator".

ocenił(a) film na 10

u mnie na pierwszym miejscu od stevena do hard to kill, jest to pierwszy film jaki z nim na VHS widziałem

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Hard to Kill - genialne ;-)

użytkownik usunięty

Out for Justice wymiata :D

ocenił(a) film na 10

mnie żaden nie przekona, koleś rusza się chwilami jak drewno i to mnie odstrasza, ale to nie miejsce na takie debaty;x

użytkownik usunięty
dark_viewer

Akurat w Out For Justice zagrał fajnie i na luzie. Za to jego ostatnie filmy są do dupy.

ocenił(a) film na 10

i to jak;d

ocenił(a) film na 7

Świetnie sie bawiłem oglądając ten film. Teksty oraz sceny akcji powalają na łopatki a wejście każdego z bohaterów powala na łopatki, szczególnie Chucka :D. Szkoda tylko, że w filmie chociaż na chwilę nie pojawił się Mickey Rourke, dobry duch Niezniszczalnych. Obwód łapki van Damme`a również szokuje. Ogólnie wszyscy jak na starych pryków trzymają się świetnie. REWELACJA

ocenił(a) film na 10
red_lis

SPOILER no mi też było smutno że rourke się nie pojawił ale lerner chce go w ex3 ponieważ jego postać się w ex2 nie pojawia ale nie jest uśmiercona więc miejmy nadzieje na rourke w ex3 ;)

ocenił(a) film na 7
Expendable91

OOooooo fajnie by było. No i może Lee będzie miał kilka minut więcej na ekranie 3 niz w 2 części. W sumie to jest jeszcze paru "badass`ów" kina których można by sprowadzić do następnego filmu.

ocenił(a) film na 10
red_lis

jet li nie chciał graćw produkcjach amerykańskich tylko w chinach więc stallone poleciał na pare dni do chin

może jak będą kręcili w azji to li wróci w większej roli

użytkownik usunięty
Expendable91

Miejmy tylko nadzieję, że Ex 3 będzie jeszcze lepszy niż 2, chociaż ciężko będzie to przebić :D

ocenił(a) film na 10

prawda, drugą cześcią naprawde postawili poprzeczke wysoko ale wierze w chłopaków

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja też w nich wierzę.

ocenił(a) film na 10
karoman4

do tej pory nas nigdy nie zawiedli