Na taki film właśnie czekałem. W swojej klasie jest to film arcygenialny, zrobiony z jajem,
daje kopa i zapewnia znakomitą rozrywkę do której będzie się chciało wracać. Jest na co
popatrzeć, ponieważ cały czas coś się dzieje a akcja wylewa się z ekranu litrami.
Polecam gorąco ! Naprawę warto.
Stawiam go na drugim miejscu zaraz za TDKR. Mistrzostwo świata !
u mnie również, a na seansie to jak chuck się pojawił to publika zaczeła klaskać, coś pięknego. największy dreszcz miałem gdy święta trójca SPOILER stała ramie w ramie i ostrzeliwała van damme
To było naprawdę EXTRA. Też miałem ciary i banana na twarzy. Zdecydowanie lepszy od części pierwszej.
zgadzam się, poprawili się bardzo pod każdym względem: reżyseria, montaż, kamera. już się nie moge doczekać wersji reżyserskiej, mimo że tylko 10 min max będzie dłuższa.
Z pewnością zakupię, gdyż jest to film na który warto wydać wszelkie pieniądze xD
a jak się tobie podobała walka SPOILER adkinsa vs statham oraz sly vs van damme? wiem troche krótka ale mimo to coś wspaniałego
Obie były świetnie ale bardziej mi się podobała ta druga, finałowa walka twardzieli. Fakt, mogła by być nieco dłuższa ale i tak miażdży czachę i aż kipi od emocji. Widać, że Sly i Van Damme są w formie mimo upływu lat. Piękna walka.
Dobrze, że jak do tej pory żadna pierd*lnięta idiotka nie wypisała tutaj żadnych pierdół. Albo żaden TROLL forumowy ! " Jedynka " naprawdę mi się NIE spodobała i byłem mocno rozczarowany - ale tutaj jest MOC - dobre żarty, odnoszące się do starych filmów akcji z tymi samymi aktorami, akcja, rozwałka i twarze z dzieciństwa ! Film super. Ogłupiacz i mózgołamacz, ale przecież o to nam chodzi PANOWIE - NIEPRAWDAŻ ??? !!! Bo czyż chcielibyście zobaczyć tą samą obsadę w jakimś melodramacie ???!!! :DDD Raczej nie - to tyle ode mnie - dzięx.
Rzeźnicy kina akcji znowu razem - coś pięknego i niesamowitego zarazem !!! Jestem tym filmem mocno usatysfakcjonowany i będę do niego wracał za każdym razem jak będę miał ochotę na mocną rozpierduchę xD
no dobra - film spoko - aaaaale jedna rzecz mnie rozpieprzyła - " SAMOLOTO-CZOŁG " - to już mega-przesada - tego nie mogę przetrawić nawet ja :DDD
No co Ty dajesz he he xD Samolot Czołg prezentował się imponująco i dawał nieźle po garach :D
te intro, ta akcja w mieście SPOILER i na rzece to po prostu mega, fajny pojedynek sly w samolocie
taa geniusz wśród strzelanin, filmów akcji i w ogóle. Tego filmu nie da sie poprawić! ;D
Film średni, ale warto obejrzeć dla wszystkich "dinozaurów" kina akcji. Można się uśmiać z niektórych tekstów nawiązujących do ich poprzednich ról. Dialogi ( poza śmiesznym wstawkami) niestety kiepskie. Jako całość oceniam jednak pozytywnie za zebranie tylu znanych aktorów. Liczę , że w 3 części pojawi się Seagal, Wesley SNipes (skoro z więznia wychodzi). Mógłby też The Rock - byłoby ciekawie , albo Vinnie Jones.
Co do Seagal'a to ma nadzieję, że go nie będzie. Wg mnie dialogi nie były takie złe.
u mnie na pierwszym miejscu od stevena do hard to kill, jest to pierwszy film jaki z nim na VHS widziałem
mnie żaden nie przekona, koleś rusza się chwilami jak drewno i to mnie odstrasza, ale to nie miejsce na takie debaty;x
Akurat w Out For Justice zagrał fajnie i na luzie. Za to jego ostatnie filmy są do dupy.
Świetnie sie bawiłem oglądając ten film. Teksty oraz sceny akcji powalają na łopatki a wejście każdego z bohaterów powala na łopatki, szczególnie Chucka :D. Szkoda tylko, że w filmie chociaż na chwilę nie pojawił się Mickey Rourke, dobry duch Niezniszczalnych. Obwód łapki van Damme`a również szokuje. Ogólnie wszyscy jak na starych pryków trzymają się świetnie. REWELACJA
SPOILER no mi też było smutno że rourke się nie pojawił ale lerner chce go w ex3 ponieważ jego postać się w ex2 nie pojawia ale nie jest uśmiercona więc miejmy nadzieje na rourke w ex3 ;)
OOooooo fajnie by było. No i może Lee będzie miał kilka minut więcej na ekranie 3 niz w 2 części. W sumie to jest jeszcze paru "badass`ów" kina których można by sprowadzić do następnego filmu.
jet li nie chciał graćw produkcjach amerykańskich tylko w chinach więc stallone poleciał na pare dni do chin
może jak będą kręcili w azji to li wróci w większej roli
Miejmy tylko nadzieję, że Ex 3 będzie jeszcze lepszy niż 2, chociaż ciężko będzie to przebić :D
prawda, drugą cześcią naprawde postawili poprzeczke wysoko ale wierze w chłopaków