Jestem ciekaw ile w obwodzie bicepsa mają Szwarceneger, van Damme, Stallone, Staham, Willis czy Crews????
hehe, swoją drogą Stantham ma mało, młody jeszcze ma czas. I tak najbardziej imponuje Van Damme, biorąc pod uwagę że jest ektomorfikiem
A Lundgren??? Wątpie aby Szwarceneger miał obecnie aż 54, może ledwo co 50. Prędzej ten Crews ma z 53-53.
Też tak mi się wydaje, chociarz to on miał większe problemy z utrzymaniem tych metalowych drzwi niż Stallone. A drzwi z 2 stron były takie same.
A rzeczywiście dopiero teraz zauważyłem jak włączyłem sobie ten fragment. Oglądałem 3 razy w kinie i 2 razy w domu i nie wychwyciłem tego. Punkt dla ciebie. Gratuluję.
To nie ma nic do rzeczy, podstawowy błąd laików w tej kwestii... MIĘŚNIE TO NIE SIŁA I TO NALEŻY WRESZCIE WBIĆ SOBIE DO GŁOWY! Od Pudziana w czasach Strongmanów było sporo większych gości, co nie oznaczało że są silniejsi. Większe nie znaczy lepsze. Siła nie zależy od mięśni w takim stopniu, jak wam się wydaje.
jestem ciekaw ile seagal ma w brzuchu ;p
a tak na serio to chyba crews ma największy biceps
a arnold za czasów swojej młodości chyba miał największy biceps ale nie jestem pewny
obecnie nikt z nich, procz murzyna nie ma wiecej niz 50, ale tez zaden z nich nie ma mniej niz 40.