Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124691
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Brawa i szacunek dla dziewczyn które poszły na film z chłopakiem. Takiego poświęcenia nie
można zostawić obojętnie!

ocenił(a) film na 10
JoKeR7991

Ostatnio dziwię się, że tak wiele dziewczyn, same z siebie, oglądają Nieznisczalnych.

ocenił(a) film na 7
Dentarg

Wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

U mnie w kinie opprócz mnie to też było sporo pań. Aż się zdziwiłam, że nie jestem jedyną kobietą na sali. ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
paszat

chcałbyś peda,le

wojti_venom

panie wojktu, prosze przestac sie kompromitowac

paszat

to też byś chciał pasztecie O.o

JoKeR7991

Poświęcenia? ;D Ja sama oglądałam z przyjemnością! :)

ocenił(a) film na 10
kultowa_monia

To pewnie wina Jasona Stathama .

ocenił(a) film na 10
kultowa_monia

I jeszcze jedna... skąd Wy się bierzecie, kobiety oglądające Niezniszczalnych? Jesteście niesamowite :P
Pozdrawiam wszystkie Panie które obejrzały Niezniszczalnych czerpiąc przyjemność z filmu.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

A widzisz jak to jest ;-) Czyli nie jestem jedyną dziewczyną, która lubi kino akcji - fajnie, że jest nas więcej ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Szczerze jestem tym zaskoczony. Zawsze myślałem, że to faceci lubią przemoc, a tu proszę... piękna płeć też czasem lubi komuś dowalić. Jaka szkoda, że na żadną taką kobietę nie trafiłem w swym życiu :D

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Jeszcze wszystko przed Tobą ;-) W przyszłości może trafisz na taką, lubującą się w takich filmach. ;-)

Dentarg

Nie wiem skąd się bierzemy, ale na pewno jest nas spore grono ; ) I nie oglądałam filmu dla żadnego konkretnego aktora - po prostu fajnie czasami pooglądać taką rozpierduchę ; D I do tego z humorem!

ocenił(a) film na 10
kultowa_monia

ja oglądałam ten film i dla akcji, i dla aktorów, i dla niekończącego się humoru ;-)

karoman4

No większość z występujących tutaj aktorów lubię, ale żaden z nich nie jest w moim Top 10 hehe ;) A humor był zacny, niespodziewane były niektóre teksty :)

ocenił(a) film na 10
JoKeR7991

dzisiaj bylem w kinie na tym filmie z dziewczyna :D niezla akcja :) mojej kobiecie film sie podobal a juz sie balem ze na niego nie pojdzie :) bylo par w kinie :) wiec nie ma zle ! :)