Brawa i szacunek dla dziewczyn które poszły na film z chłopakiem. Takiego poświęcenia nie
można zostawić obojętnie!
Ostatnio dziwię się, że tak wiele dziewczyn, same z siebie, oglądają Nieznisczalnych.
U mnie w kinie opprócz mnie to też było sporo pań. Aż się zdziwiłam, że nie jestem jedyną kobietą na sali. ;-)
I jeszcze jedna... skąd Wy się bierzecie, kobiety oglądające Niezniszczalnych? Jesteście niesamowite :P
Pozdrawiam wszystkie Panie które obejrzały Niezniszczalnych czerpiąc przyjemność z filmu.
A widzisz jak to jest ;-) Czyli nie jestem jedyną dziewczyną, która lubi kino akcji - fajnie, że jest nas więcej ;-)
Szczerze jestem tym zaskoczony. Zawsze myślałem, że to faceci lubią przemoc, a tu proszę... piękna płeć też czasem lubi komuś dowalić. Jaka szkoda, że na żadną taką kobietę nie trafiłem w swym życiu :D
Jeszcze wszystko przed Tobą ;-) W przyszłości może trafisz na taką, lubującą się w takich filmach. ;-)
Nie wiem skąd się bierzemy, ale na pewno jest nas spore grono ; ) I nie oglądałam filmu dla żadnego konkretnego aktora - po prostu fajnie czasami pooglądać taką rozpierduchę ; D I do tego z humorem!
ja oglądałam ten film i dla akcji, i dla aktorów, i dla niekończącego się humoru ;-)
No większość z występujących tutaj aktorów lubię, ale żaden z nich nie jest w moim Top 10 hehe ;) A humor był zacny, niespodziewane były niektóre teksty :)