Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

http://altao.pl/artykuly/adrenalina-do-kwadratu.htm

ocenił(a) film na 10
bradock

Fajny artykuł, kilka fajnych zdań zawiera:
,,To Dolph Lundgren, wysoki, umięśniony aktor o wyglądzie goryla.''

A tu zdanie, które przeczytałam kilka razy. To jest odpowiedź dla wszystkich, którzy pytają się nas, co widzimy w tych aktorach i dlaczego lubimy filmy, w których grają.

,,Na koniec mała refleksja: większość tu wymienionych do bardzo utalentowanych artystów nie należy. Mimo to stali się idolami, gdyż my zwykli, szarzy ludzie kochamy bohaterów kopiących tyłki szumowinom.''

ocenił(a) film na 10
karoman4

No artukuł fajny i ciekawy .Jeszcze te zdanie o Chucku :Ten pół -krwi Indianin kopał jak mało kto .

ocenił(a) film na 10
bradock

Widać, że ludzie ciepło wspominają lata spędzone przy kinie akcji i twardzielach w nim grających. A teraz zebrało się na wspomnienia. W sumie, można powiedzieć, że to zasługa Sly'a i serii Niezniszczalnych, bo wcześniej nie przypominam sobie, żeby był taki boom na nich.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Boom na nich to był na początku lat lat 90 jak wchodziły do Polski wideoodtwarzacze ,pierwsze legalne wypożyczalnie kaset video ,pierwsze satelity na których można było odbierać niemieckie kanały tematyczne z filmami np Pro7 ,RTL ,RTL2 ,Sat 1 ,ZDF ,VOX itp Potem nadzeszła era Polsatu i jego megahitów :Pierwszy mega hit polsatu to był film Rambo -Pierwsza Krew ,Drugi Pamieć Absolutna itp No ogólnie coś wspaniałego .

ocenił(a) film na 10
bradock

Wtedy, w latach 80-90 to ja wiem, że był boom. Ale mi chodzi o to, że teraz ludzie lubią wracać do ,,staroci''. Nic dziwnego. Wszystko idzie do przodu, a ludzie nie zawsze z tą nowością są za pan brat, więc powracają do swoich starych upodobań. Sentyment też swoje robi. Tylko my jesteśmy wiernymi fanami kina akcji, bo trzymamy się tego nurtu filmowego od niepamiętnych czasów ;-) I mimo tego, że powstają i oglądamy nowe produkcje, to tych starych nie odsuwamy na boczny tor.

ocenił(a) film na 10
bradock

warto przeczytać

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A widziałeś jaki dałem ciekawy filmik o Dolphie w temacie :Wymiatacz kina akcji na jego stronie ?

ocenił(a) film na 10
bradock

nie, jeszcze nie widziałem

użytkownik usunięty
bradock

http://altao.pl/artykuly/kaskaderzy-hollywood---do-krwi-ostatniej.htm

Tutaj artykuł o kaskaderach z tej samej strony.

ocenił(a) film na 10

Dzięki ,też fajny artykuł