Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

niskich lotów scenariusz, odgrzewane pomysły, banalne i w tysiącu filmów powielane schematy, jednym słowem "cienizna" .... plusy ? role "dziadków" czyli weteranów kina akcji sprzed wielu wielu lat .... chwilami szczerze mówiąc przysypiałem .... krótko mówiąc szkoda wydanej kasy .... w mad maxach wiele lat temu "wehikuły" ciekawiej działały niż "sprzęty" z "Niezniszczalnych" ....

user1529

W pełni się z tobą zgadzam .
Sam wychowałem się na VHS'ah , i uwielbiam do tej pory pierwszą część rambo , terminator itp.
Ale teraz tego typu kino ani nie budzi u mnie sentymentu tylko raczej śmiech i zażenowanie .

"chwilami szczerze mówiąc przysypiałem" też to miałem. Przezecież tego filmu można nie oglądać a i tak będzie wiadomo o co chodziło

Tylko Sylvester Stallone ratuje ten film .

użytkownik usunięty
user1529

CO wyście się spodziewali filmu na poziomie Rambo czy Terminatora. Panowie nie te czasy. :)

użytkownik usunięty

niektorzy to ladne asy z tymi opiniami

@ thierryhenry0211
Następny leń, co to oszczędza Shift i Alt na klawiaturze .
Zdanie ma początek i koniec "miszczu"

użytkownik usunięty
demson

Masz racje oszczedzam. Grunt to poprawnie wypowiadac sie na zywo nie w sieci. Czepialbys sie lepiej tych ktorzy wala prawdziwe byki

ocenił(a) film na 10

Nie martw się Henry. Tak jest zawsze, gdy ktoś nie ma konkretnych argumentów, wtedy sięga po wytykanie błędów ortograficznych i pisowni.

użytkownik usunięty
karoman4

Tylko ze ja takowych nie popelniam. Po co mam pisac z altem. Przeciez kazdy wie o co chodzi. Nie pisze takich jak ,,wogule'' czy ,,pujdzie'' wiec nie wiem czego ten żal ode mnie chce

ocenił(a) film na 10

Jemu chodzi, żeby zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, znakiem zapytani albo wykrzyknikiem. ;-D Jak w szkole.

użytkownik usunięty
karoman4

Co za koleś. Taki pewnie tu sie stara a sam zalicza pały w zecie.

ocenił(a) film na 10

Eh, co zrobić, jedynie olać i robić swoje.

użytkownik usunięty

olać trolla!

użytkownik usunięty

hehe dokladnie

użytkownik usunięty

Bez przesady trollem to on nie jest.

ocenił(a) film na 10

To dzisiaj gdzie się posprzeczamy? ;-D

karoman4

Liga obrońców Niezniszczalnych się zebrała.
Już sobie robię popcorn i czekam na wasze inwektywy.

@ Najemnik
Według ciebie troll , to osoba mająca odmienne zdanie i starająca się operować poprawną polszczyzną ?

Przepraszam i wybacz mi "miszczu" . Przecież to ty masz tytuł dyrektora internetu . :)

demson

" Po co mam pisac z altem. Przeciez kazdy wie o co chodzi" - bez komentarza.