niskich lotów scenariusz, odgrzewane pomysły, banalne i w tysiącu filmów powielane schematy, jednym słowem "cienizna" .... plusy ? role "dziadków" czyli weteranów kina akcji sprzed wielu wielu lat .... chwilami szczerze mówiąc przysypiałem .... krótko mówiąc szkoda wydanej kasy .... w mad maxach wiele lat temu "wehikuły" ciekawiej działały niż "sprzęty" z "Niezniszczalnych" ....
W pełni się z tobą zgadzam .
Sam wychowałem się na VHS'ah , i uwielbiam do tej pory pierwszą część rambo , terminator itp.
Ale teraz tego typu kino ani nie budzi u mnie sentymentu tylko raczej śmiech i zażenowanie .
"chwilami szczerze mówiąc przysypiałem" też to miałem. Przezecież tego filmu można nie oglądać a i tak będzie wiadomo o co chodziło
Tylko Sylvester Stallone ratuje ten film .
CO wyście się spodziewali filmu na poziomie Rambo czy Terminatora. Panowie nie te czasy. :)
@ thierryhenry0211
Następny leń, co to oszczędza Shift i Alt na klawiaturze .
Zdanie ma początek i koniec "miszczu"
Masz racje oszczedzam. Grunt to poprawnie wypowiadac sie na zywo nie w sieci. Czepialbys sie lepiej tych ktorzy wala prawdziwe byki
Nie martw się Henry. Tak jest zawsze, gdy ktoś nie ma konkretnych argumentów, wtedy sięga po wytykanie błędów ortograficznych i pisowni.
Tylko ze ja takowych nie popelniam. Po co mam pisac z altem. Przeciez kazdy wie o co chodzi. Nie pisze takich jak ,,wogule'' czy ,,pujdzie'' wiec nie wiem czego ten żal ode mnie chce
Jemu chodzi, żeby zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, znakiem zapytani albo wykrzyknikiem. ;-D Jak w szkole.
Liga obrońców Niezniszczalnych się zebrała.
Już sobie robię popcorn i czekam na wasze inwektywy.
@ Najemnik
Według ciebie troll , to osoba mająca odmienne zdanie i starająca się operować poprawną polszczyzną ?
Przepraszam i wybacz mi "miszczu" . Przecież to ty masz tytuł dyrektora internetu . :)