W którym cholera momencie Novak pojawił się na ekranie? - wie ktoś? bo przeoczyłem. Ps. Stara banda napierdzielaczy wymiata :))))))))
SPOILER z tego co mi wiadomo nie ma go w wersji kinowej, pojawi się być może w wersji reżyserskiej
dobrze wiedzieć, bo też go właśnie nie dostrzegłem. A z tego co widziałem z pokazów z planu miał tam fajna scenę jak napier dalał kolesi czymś co wyglądało jak skrzyżowanie bejsbola z badmintonem i robił to tak jakby grał w tenisa:D
podejrzewam jakie sceny będą w wersji reżyserskiej ale nei chce wprowadzać w błąd
john rambo też ma wersje reżyserską
tak samo rambo pierwsza krew miała się zakończyć jak w książce ale to zmienili, lecz pewno to wiesz ;)
Wiem. Chociaż książki nie czytałam. W ogóle nie czytałam żadnej książki, na podstawie której zrobiono potem film - no ewentualnie obowiązkowe lektury. Ale chciałabym np sięgnąć po komiks Sin City albo Punishera. No i właśnie też książki o Rambo.
jak dobrze pamiętam to po prostu gadają więcej ale teraz nie dam se renki uciąć
czemu? co ci przeszkada że pokaże się przez chwile w filmie? jego scena nie trwałą by dłużej niż minute. na chucka, hemswortha i te azjatke też narzekało wielu ludzi a po seansie zmienili zdanie
bo mnie takie cos denerwuje. Zarabia krocie w tenisie wiec niech od filmu niech sie odpier_doli. Dojdzie do tego, ze w trojce cameo dostanie Pudzian, albo Agnieszka Radwańska. Ja na Hemswortha i Nan Yu nie narzekalem i nie narzekam, gdyz sa aktorami, a Novak nie. Tyle ode mnie
po pierwsze doczytaj, doinformuj się. to nie novak pchał się do filmu tylko producenci go zaprosili a dokładnie lerner bo jest jego fanem oraz novak zagrał marne grosze za ten występ, uznał to za zabawe. dodatkowo jego nazwisko nie jest w czołówce wymienione. osoby co go nie znają to nawet nie zwrócą uwagi na niego w filmie bo jego rola będzie tak znacząca jak rola statysów
nie mowile,m ze sie pchal. Po prostu przeszkadza mi takie cos i juz. Nie mowie tez, ze duzo zarobil w filmie
"Zarabia krocie w tenisie wiec niech od filmu niech sie odpier_doli" - to zabrzmiało tak jakbyś myślał że się do filmu pchał i chciał mnóstwo kasy za to.
wiesz, wiele osób go nie zna. po prostu uznają że to jakiś statysta wywija w filmie rakietą od tenisa. mi tam on nie przeszkadza
nie, chodzilo mi o to, ze tam juz ma co robić, nie ma co na sile robic z niego aktora. Widocznie zle to ujalem
aktorem raczej nie bedzie, ale do tak zwanych CAMEO często bierze się kogoś znanego nawet jak nie jest aktorem
Trzeba dać chłopakowi szansę, a może akurat spodoba mu się na planie filmowym i postanowi zostać aktorem? Czemu by nie?
Wolałbym, żeby scena z Djokovicem pozostała w dziale sceny usunięte, a nie director's cut. Z tego co słyszałem, to niemało zostało usunięte z sekwencji na lotnisku. Dacie wiarę? :) Na 100% nie było sceny walki z udziałem Maggie (widać to przez chwilę w trailerze).
ja nie rozumiem co wszyscy chcą od tego djakovica, to samo co z hemsworthem. gdyby producenci nie wyjawnili że on tam gra i nagle pojawiła by się tak scena na lotnisku "z bijatyką na rakiety" to wszyscy by to zlali albo uważali za niezły żart, 30 sekund mniej czy więcej z jego udziałem w filmie nikomu nie zaszkodzi.
ja jak obejrzałem trailer to bardziej mi się wydawało że maggie walczy w "starym mieście" a nie na lotnisku, ale to jutro napisze żeby być pewnym po obejrzeniu filmu
niby norris też miał mieć walke (nie żebym narzekał) a jednak nie miał. na imdb tylko napisali że na lotnisku jest scena która wygląda jakby norris kogoś kopnoł
Sekunda, albo dwie. Widać że jest to sceneria z lotniska. (Maggie podcina jakiegoś typa i ten się przewraca)
no właśnie o to mi chodziło. mi ta scenografia bardziej przypomina miejsce gdzie statham-zakonnik jest
No co ty stary. Dam sobie poderżnąć gardło, że to sceneria z lotniska, są półki z książkami, posadzka z lotniska i ta kolorystyka. 100% Mam trailer w full hd i wyraźnie to widać.
jakim ostrzem? ;) jak robisz aż tak makabryczne zakłady to sprawdze to dokładnie
wspaniałe ostrze. obejrzałem jeszcze raz i spwolniłem, w jednym się zgodze że w trailerze widać że maggie kogoś kosi i jest to scenografia z lotniska, chociaż nie musi to oznaczać że ma walke jakąś dłuższą, nie wiem nie chce się kłócić bo filmu nie widziałem filmu i nie dam se gardła poderżnąć ;) może w wersji reżyserskiej jakiś facet po prostu znalazł się w złym czasie w złym miejscu
ogólnie poszukaj sobie tematu na vandammenet jednego gdzie porównywali trailer ze spotem jakimś, scene z van damme że w jednej scenie jest inaczej ubrany
Ale czy będę miała ten zaszczyt uczynić Ci to? Oczywiście w miarę bezboleśnie ;-P
Zobaczymy jak wyjdzie reżyserska, bo teraz to można gdybać.
Heh jak wyjdzie wersja reżyserska to chyba sam to zrobię. Bo będę się czuł spełniony:P
A no chyba że tak, ale jakbyś sobie nie mógł z tym poradzić, to wiesz, mogłabym pomóc ;-D
Też go nie widziałem i właśnie znalazłem odpowiedź dlaczego. Chyba też ucięli scenę z Maggie, wtedy co podcięła jednego kolesia.