Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124683
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

W którym cholera momencie Novak pojawił się na ekranie? - wie ktoś? bo przeoczyłem. Ps. Stara banda napierdzielaczy wymiata :))))))))

ocenił(a) film na 10
edekm1967

SPOILER z tego co mi wiadomo nie ma go w wersji kinowej, pojawi się być może w wersji reżyserskiej

Expendable91

dobrze wiedzieć, bo też go właśnie nie dostrzegłem. A z tego co widziałem z pokazów z planu miał tam fajna scenę jak napier dalał kolesi czymś co wyglądało jak skrzyżowanie bejsbola z badmintonem i robił to tak jakby grał w tenisa:D

ocenił(a) film na 10
Izabelka_filmweb

podejrzewam jakie sceny będą w wersji reżyserskiej ale nei chce wprowadzać w błąd

john rambo też ma wersje reżyserską

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Potwierdzam to o John'ie Rambo.

ocenił(a) film na 10
karoman4

tak samo rambo pierwsza krew miała się zakończyć jak w książce ale to zmienili, lecz pewno to wiesz ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wiem. Chociaż książki nie czytałam. W ogóle nie czytałam żadnej książki, na podstawie której zrobiono potem film - no ewentualnie obowiązkowe lektury. Ale chciałabym np sięgnąć po komiks Sin City albo Punishera. No i właśnie też książki o Rambo.

Expendable91

a o ile jest ona przedłużona bo nie oglądałem reżyserskiej ?

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

nie więcej niż 10min

Expendable91

coś fajnego czy po prostu jakieś dialogi rozbudowali

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

jak dobrze pamiętam to po prostu gadają więcej ale teraz nie dam se renki uciąć

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

jesli bedzie w wersji rezyserskiej to szkoda gadac

ocenił(a) film na 10

czemu? co ci przeszkada że pokaże się przez chwile w filmie? jego scena nie trwałą by dłużej niż minute. na chucka, hemswortha i te azjatke też narzekało wielu ludzi a po seansie zmienili zdanie

użytkownik usunięty
Expendable91

bo mnie takie cos denerwuje. Zarabia krocie w tenisie wiec niech od filmu niech sie odpier_doli. Dojdzie do tego, ze w trojce cameo dostanie Pudzian, albo Agnieszka Radwańska. Ja na Hemswortha i Nan Yu nie narzekalem i nie narzekam, gdyz sa aktorami, a Novak nie. Tyle ode mnie

ocenił(a) film na 10

po pierwsze doczytaj, doinformuj się. to nie novak pchał się do filmu tylko producenci go zaprosili a dokładnie lerner bo jest jego fanem oraz novak zagrał marne grosze za ten występ, uznał to za zabawe. dodatkowo jego nazwisko nie jest w czołówce wymienione. osoby co go nie znają to nawet nie zwrócą uwagi na niego w filmie bo jego rola będzie tak znacząca jak rola statysów

użytkownik usunięty
Expendable91

nie mowile,m ze sie pchal. Po prostu przeszkadza mi takie cos i juz. Nie mowie tez, ze duzo zarobil w filmie

ocenił(a) film na 10

"Zarabia krocie w tenisie wiec niech od filmu niech sie odpier_doli" - to zabrzmiało tak jakbyś myślał że się do filmu pchał i chciał mnóstwo kasy za to.

wiesz, wiele osób go nie zna. po prostu uznają że to jakiś statysta wywija w filmie rakietą od tenisa. mi tam on nie przeszkadza

użytkownik usunięty
Expendable91

nie, chodzilo mi o to, ze tam juz ma co robić, nie ma co na sile robic z niego aktora. Widocznie zle to ujalem

ocenił(a) film na 10

aktorem raczej nie bedzie, ale do tak zwanych CAMEO często bierze się kogoś znanego nawet jak nie jest aktorem

ocenił(a) film na 10

Trzeba dać chłopakowi szansę, a może akurat spodoba mu się na planie filmowym i postanowi zostać aktorem? Czemu by nie?

użytkownik usunięty
karoman4

ja juz swoje zdanie wyrazilem

ocenił(a) film na 10

Ja też wyraziłam swoje i wszystko jest ok ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Wolałbym, żeby scena z Djokovicem pozostała w dziale sceny usunięte, a nie director's cut. Z tego co słyszałem, to niemało zostało usunięte z sekwencji na lotnisku. Dacie wiarę? :) Na 100% nie było sceny walki z udziałem Maggie (widać to przez chwilę w trailerze).

ocenił(a) film na 10
caleb_83

ja nie rozumiem co wszyscy chcą od tego djakovica, to samo co z hemsworthem. gdyby producenci nie wyjawnili że on tam gra i nagle pojawiła by się tak scena na lotnisku "z bijatyką na rakiety" to wszyscy by to zlali albo uważali za niezły żart, 30 sekund mniej czy więcej z jego udziałem w filmie nikomu nie zaszkodzi.

ja jak obejrzałem trailer to bardziej mi się wydawało że maggie walczy w "starym mieście" a nie na lotnisku, ale to jutro napisze żeby być pewnym po obejrzeniu filmu

niby norris też miał mieć walke (nie żebym narzekał) a jednak nie miał. na imdb tylko napisali że na lotnisku jest scena która wygląda jakby norris kogoś kopnoł

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Sekunda, albo dwie. Widać że jest to sceneria z lotniska. (Maggie podcina jakiegoś typa i ten się przewraca)

ocenił(a) film na 10
caleb_83

no właśnie o to mi chodziło. mi ta scenografia bardziej przypomina miejsce gdzie statham-zakonnik jest

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No co ty stary. Dam sobie poderżnąć gardło, że to sceneria z lotniska, są półki z książkami, posadzka z lotniska i ta kolorystyka. 100% Mam trailer w full hd i wyraźnie to widać.

ocenił(a) film na 10
caleb_83

jakim ostrzem? ;) jak robisz aż tak makabryczne zakłady to sprawdze to dokładnie

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Najlepiej takim gigantycznym, które miał Dolph :P Będzie najlepszy efekt.

ocenił(a) film na 10
caleb_83

wspaniałe ostrze. obejrzałem jeszcze raz i spwolniłem, w jednym się zgodze że w trailerze widać że maggie kogoś kosi i jest to scenografia z lotniska, chociaż nie musi to oznaczać że ma walke jakąś dłuższą, nie wiem nie chce się kłócić bo filmu nie widziałem filmu i nie dam se gardła poderżnąć ;) może w wersji reżyserskiej jakiś facet po prostu znalazł się w złym czasie w złym miejscu

ogólnie poszukaj sobie tematu na vandammenet jednego gdzie porównywali trailer ze spotem jakimś, scene z van damme że w jednej scenie jest inaczej ubrany

ocenił(a) film na 10
caleb_83

Ale czy będę miała ten zaszczyt uczynić Ci to? Oczywiście w miarę bezboleśnie ;-P

Zobaczymy jak wyjdzie reżyserska, bo teraz to można gdybać.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Heh jak wyjdzie wersja reżyserska to chyba sam to zrobię. Bo będę się czuł spełniony:P

ocenił(a) film na 10
caleb_83

A no chyba że tak, ale jakbyś sobie nie mógł z tym poradzić, to wiesz, mogłabym pomóc ;-D

karoman4

Też go nie widziałem i właśnie znalazłem odpowiedź dlaczego. Chyba też ucięli scenę z Maggie, wtedy co podcięła jednego kolesia.

ocenił(a) film na 10
Nomad1000

W reżyserskiej pewnie jest. Z Ex1 tak samo było.