Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/Expenda bles+3+potwierdzone.+premiera+prawdopodobnie+w+sierpniu+2014,2046334

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Znowu sierpień ;-) Oni lubią tak na wakacje nam niespodzianki robić ;-D

ocenił(a) film na 1
Expendable91

Miejmy nadzieję że ten film nigdy nie powstanie...

ocenił(a) film na 10
Janina_Skwara

Ja mam wielką nadzieję że powstanie:).

ocenił(a) film na 10
Janina_Skwara

Jasne że powstanie i bedą duże hektolitry krwi ....

użytkownik usunięty
bradock

Dokładnie tak będzie.

ocenił(a) film na 10

będą leciały głowy i ręce. mam nadzieje że będzie jeszcze brutalniejsza niż ex1 i 2 oraz rambo 4 razem wzięte

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Flaki rozprysną się dookoła, a Gunner dostanie obciętym palcem w oko ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

ten bokser tyson podobno był brany pod uwage do ex2. niech zagra w ex3 i odgryzie couture ucho podczas walki ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ale to kalafiorowate ucho niech mu odgryzie. Albo niech zrobi mu drugie takie, by miał dwa jednakowe ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

no właśnie te jego specjalne ucho. czytałem kiedyś że tyson komuś już podczas walki odgryzł ucho

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Hehe ;-D Taki niebezpieczny z niego kozak ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

był oskarżony o gwałt chyba i przemoc domową ale nie jestem pewny, jeśli tak to prawa ręka mela ;) a druga to sheen i mamy świętą trójce

użytkownik usunięty
Expendable91

A ty drogi kolego zagłosujesz? :)

ocenił(a) film na 10

ja w każdej ankiecie głosowałem chyba i zawsze daje linka do mojego bloga bo tam jest moja ankieta ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

Ale w tej ostatniej jeszcze nie. ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Z tego, co piszesz wnioskuję, że ostro koleś nawojował. ;-p

użytkownik usunięty
Expendable91

Tak Holyfieldowi.

ocenił(a) film na 10
bradock

Hulaj dusza - piekła nie ma.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Rzeżnia Dekady wraca w sierpniu ....

ocenił(a) film na 10
bradock

Dokładnie tak i żadna pani Jaśka nam nie zepsuje zabawy ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Ja tam lubię takię kino typu Sam przeciw wszystkim ,żadne oszołomy nie bedą mi mówić co mam ogladać .A Teraz idę ogladać Krwawego Robocopa .Rozłączam się .Aż do odbioru ..

ocenił(a) film na 10
bradock

Krwawy Robocop?

Ok, życzę miłego seansu ;-)

ocenił(a) film na 10
bradock

robocop to świetne kino!

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wczoraj znowu obejrzałem po tylu latach i potwierdzam świetne kino akcji .10/10 musi być

użytkownik usunięty
bradock

A ja wczoraj sobie obejrzałem Mechanika z Bronsonem.

ocenił(a) film na 10
bradock

Takie klasyki aż same sie proszą, by je oglądać. Mają tą siłę przyciągania.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Muszę jeszcze obejrzeć 2 bo słabo pamietam ,tak przez mgłe .W 2 oile się nie mylę to tam walczył z robotem który miał w sobię móżg przestepcy .

ocenił(a) film na 10
bradock

Zrobili robota z mózgiem przestępcy i ten robot byl uzależniony od narkotyków.

ocenił(a) film na 10
bradock

widziałeś już tego nowego Dredda ? u mnie leci to dopiero za 2 tygodnie i chce się przejść

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A od dzisiaj puszczają Loopera w kinach, ale nie wiem, czy znajdę czas, by się wybrać. Mam ponad 50km do kina i nie bardzo to jest na rękę.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ja się szykuje na film Cloud Atlas, też będzie za 2 tygodnie. jestem ciekaw jak to rodzeństwu wachowskich wyszło

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Rozumiem. Już listopad mamy,ciekawe kiedy te płytki ex2 będa.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ja sobie do stycznia poczekam..

ocenił(a) film na 10
Expendable91

U to na święta, pod choinkę prezentu nie będzie?

ocenił(a) film na 10
karoman4

Ja mam do kina 30 km ale jak chcę to i tak pojadę .

ocenił(a) film na 10
bradock

Ja mam 50km, a na dodatek nie mam prawka. Utrudnienie jest, a i koszty też niemałe.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ja mam "za rogiem" ;p znaczy odemnie 15-20km (zależy które kino) ale pociągiem to chwila max 25min

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Nie widziałem niestety ,nawet tego ze Sylwkiem .Ogólnie to nie specjalnie przepadam za kinem s-f typu Tranformers czy tam Terminator 4 :Ocalenie .Chyba że jest to udane połączenie rasowego kina akcji z fantastyką np Terminator ,Predator ,Pamieć Absolutna ,Robocop ,Uniwersalny Żołnierz ,Uczieczka z Nowego Jorku ,Cyborg ,Batman ,Powrót Batmana,Człowiek -Demolka .Coś w tych klimatach .Do kina raczej się nie wybiorę bo ostatnio już byłem na Uprowadzonej 2 ,Skyfall itp Budzet odczuł .Ale jak bedzie na dvdrip to napewno obejrze .

ocenił(a) film na 10
bradock

ja czytałem że dredd przypomina the raid oraz caleb napisał również że dredd jest jakby futurystyczną wersją die hard oraz jest tak mroczny i surowy jak robocop. ogólnie jest mnóstwo pozytywnych recenzji tego filmu

bradock

Ja se takie klasyki jak : RoboCop, Uniwersalny żołnierz czy Terminator powtarzam co rok góra 2 lata i za każdym razem są świetne!!!

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

O tak są świetne ,jeszcze Człowiek -Demolka ,Pamieć Absolutna ,Predator 1-2 ,Uczieczka z nowego Jorku ,

ocenił(a) film na 10
bradock

Jak już wymieniamy, to jeszcze Commando, Rambo, Zaginiony w Akcji, Die Hard i wiele innych.

użytkownik usunięty
karoman4

Jemu chodzi chyba o bardziej Sc-Fi akcja niż samo akcja. ;)

ocenił(a) film na 10

Aha, no tak. Nie zwróciłam uwagi ;-)

ocenił(a) film na 10

Zgadza się .Ogólnie to lubię bardziej rasowe sensacje ale przyzwoitym kinem s-f też nie pogardzę .

użytkownik usunięty
bradock

Teraz się biorę za filmy z Bronsonem. Wczoraj oglądałem Mechanika i bardzo mi się spodobał. Polecisz mi coś może? prócz Życzenia Śmierci?

ocenił(a) film na 10

Dobrze Kolego .Przedewszystkim Prawo Murphy'iego ,świetny film w klimacie życzenia śmierci ,potem ,,Zło które czyni człowiek ,też dobre ,10 minut do północy -genialny ,mocny kontrowersyjny kryminał ,Telefon z 1977 roku ,Posłanieć Śmierci dziś na TVN7 ,przecietne był Zamach z 1987 roku ale możesz obejrzeć jeśli chcesz .Te widziałem filmy i były naprawdę świetne.

użytkownik usunięty
bradock

Dzięki bardzo.
Posłaniec Śmierci chyba widziałem ale myślę że dla przypomnienia sobie zobaczę.

ocenił(a) film na 10

Murphy's law wymiata !!!http://www.youtube.com/watch?v=FkeyKGbN86k

ocenił(a) film na 10
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=FkeyKGbN86k