Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

1) Boyka powinien zniszczyć Kuriera ( J.S) na lighcie
2) To samo JCVD, Rockiego ( S.S) :P

a tak poza tym to film śmieszy, Chuck Norris rządzi (z tym swoim śmiechem), akcja jak B. W i A.S w Smarcie strzelaja tez jest dobra :D

ocenił(a) film na 10
gosuralf

Stallone przecież trenował Boks kiedyś ,wiec nie mówicie że nie umie się bić !!! .Po za tym to tylko film !!!

użytkownik usunięty
bradock

Racja trenował boks wiec coś tam potrafi, ale jego walka z JCVD wypadła blado oczywiście można to usprawiedliwić wiekiem.

ocenił(a) film na 10

no właśnie przecież to tylko film

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Mnie jedynie w tym filmie trochę rozczarowała walka Stallona i Van Damma ale nie to że Stallone wygrał tylko że jakoś niespecjalnie widowiskowo wygladała ,Van Damme co prawda ładnie kopnoł nogami ale Sylwek bardziej pokazywał typowe ciosy boksera .Sylwek miał lepsze walki w swoich filmach np Cobra ,Tango i Cash czy w Specjaliście (Scena w autobusie ) Wiem że Sylwek nie trenował sztuk walk ale myślałem że bedzie to lepiej wygladało .Arni też nie był ekspertem w sztukach walk a w Comando z Benetem ładnie się mucili . A wiece że ten chinczyk co Chuck walczył z nim na końcu w Zaginionym w Akcji 2 nie umie sztuk walk ,a podczas walki wygladało że trenował http://www.youtube.com/watch?v=c0S5SHc82w0

użytkownik usunięty
bradock

Sylwek ma już swoje lata więc zachwycał pod względem walki nie będzie, mnie też trochę zawiodła. Mogli kogoś innego dać żeby zawalczył z JCVD ale jako że był głównym bohaterem to musieli go wszędzie wepchać niestety.

Przy okazji to ja pomidorek2 od teraz będę pisał pod tym kontem. :)

ocenił(a) film na 10

Ok .

ocenił(a) film na 10

Co, już bloknęli Ci konto? ;-P

użytkownik usunięty
karoman4

Nie, nie zablokowali w sumie i tak nie mają za co. :)

ocenił(a) film na 10

Myślałam, że narozrabiałeś już.

użytkownik usunięty
karoman4

Zmieniłem tylko wizerunek, poprzedni nick mnie już denerwował. Mogę w każdej chwili się zalogować na stare konto jeśli chcecie zobaczyć że nic mi nie jest. :D

ocenił(a) film na 10
bradock

stallone w ex2 fajnei tego jednego chinola rozłożył

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No .Mi podobała bardzo się walka Stallona z Austinem w 1 cześci .Była super

użytkownik usunięty
bradock

Z czym do ludzi. Nie dość że Stallone jest słabszym bokserem niż Van Damme kick boxerem to jeszcze, musiałby być mistrzowski bokser żeby pokonać dobrego Kick boxera - styl walki daje tutaj olbrzymią przewagę.

A Adkins to już w ogóle powinien wszystkich pozabijać w walce wręcz.

ocenił(a) film na 10

Ale to jest film i wygrał Sly i Statham, czy to się komuś podoba, czy nie.

użytkownik usunięty
karoman4

Ale to nie ja temat zacząłem tylko gosuralf - ja się tylko wypowiedziałem.

ocenił(a) film na 10

Ja też się tylko wypowiedziałam.

ocenił(a) film na 10
karoman4

spokojnie panowie, wiadome jest że każdą walke wygra steven seagal ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To jest fakt nie do podważenia Panie Szanowny ;-)

użytkownik usunięty
gosuralf

Przecież to film a w filmie może każdy wygrać.

ocenił(a) film na 10

nawet seagal ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

nawet stary eastwood ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Nawet Kevin sam w domu.

ocenił(a) film na 9
Expendable91

nawet zenek z akcenta

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Nawet Walduś Kiepski.

ocenił(a) film na 10
gosuralf

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Van Damme to już w 100% powinien wygrać, o Adkinsie to już nie wspomnę.

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Ja generalnie mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem, wyraziłem swoje odczucia tylko. Wiadomo było ze JCVD musi zginąć po tym jak zabił chłopaka Hanny Montany :D szkoda tylko ze jeśli będzie ewentualna trzecia część to go już nie będzie :P

ocenił(a) film na 6
gosuralf

wiedziaIem, ze bedzie to sredniej kIasy fiIm akcji, aIe niespodziewaIem sie, ze bedzie to taka dobra komedia,,,pozytywnie

użytkownik usunięty
gosuralf

Adkins powinien go zabić ...... ale cóż taki scenariusz ... Tak samo z JCVD vs Stallone - JCVD powinien wygrać .

ocenił(a) film na 10

Statham powinien walczyć z Van Damme .

użytkownik usunięty
Prezydent_2

Najlepszym przeciwnikiem byłby Jet Li dla JCVD. Szkoda że tak krótko zagrał.

użytkownik usunięty
Prezydent_2

Nie ... bo Van Damme jako Boss tej złej ekipy ma walczyć z Bossem ekipy niezniszczalnych

ocenił(a) film na 10

A prawa ręka Sly'a z prawą ręką Vana.

użytkownik usunięty
karoman4

yeah