Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

W zasadzie to chyba lepszy od pierwszej części! Film jest po prostu świetny! Odpowiednie efekty specjalne, gra aktorska na poziomie, nie ma sytuacji, że bohaterzy strzelają na jednym magazynku przez cały film, a wręcz dosyć często kończy im się amunicja, a w dodatku dzięki Chuckowi w filmie nie ma ani jednego przekleństwa! Szczerze to chyba najlepszy film akcji jaki widziałem! No i ta obsada :)

ocenił(a) film na 9
lostek815

Wg mnie zdecydowanie lepszy od "jedynki". Każdy, kto czuje sentyment do lat 80. powinien się wybrać na ten film. Sporo nawiązań do przeszłości aktorów (nie tylko filmowej) no i konsekwencja w realizacji - miało być kino akcji i tak jest.

el_jefe

3bedzie pewno lepsza jak zagraa gibson

ocenił(a) film na 3
lostek815

coś mi tu śmierdzi ironią =]

ocenił(a) film na 8
M_ario

Eee?

ocenił(a) film na 10
lostek815

Jak dla mnie - rewelacja. Naprawdę się ubawiłem jak rzadko :-) Nawiązania do dawnych ról po prostu rozwalają (w stylu "za dużo tych Twoich powrotów" na "i'll be back" Arnolda skwitowane "yupikaey ;-) " no myślałem, że się popłaczę ze śmiechu. Po prostu świetne, luźne kino akcji, z dystansem do samego siebie. Oby więcej takich filmów od oglądania w piątkowe, czy sobotnie wieczory. Szczerze polecam. Ale oczywiście z zastrzeżeniem, że oglądaliśmy i Terminatora i Szklaną Pułapkę i Samotnego Wilka McQuade... wówczas będziecie się dobrze bawić :-)

ocenił(a) film na 10
_dempsey_

Doklejam się do wypowiedzi ;D film megaaa, dawno nie było takiej siekanki w ktorej efekty scecjalne nie ciekly z ekranu :) pozatym wg Sylwek Stallone przebudzil dawnych gigantow kina akcji, teraz kazdy z nich ma juz na koncie nowy film ktory wyjdzie w 2013 ;D

ocenił(a) film na 3
Don_Jaras

tandeta 3/10

ocenił(a) film na 10
Maverick0069

No ta, a plastic fantastic Avengersi są super ? hehe

użytkownik usunięty
Don_Jaras

Ten sam poziom tu i tu superbohaterowie. :d

ocenił(a) film na 3

ty poważnie z tymi avengersami?? przecież to rozrywka na bardzo wysokim poziomie zabawa co nie miara, natomiast niezniszczali są fatalni aż do bólu.

użytkownik usunięty
Maverick0069

Ten i ten film to rozrywka, tutaj i tutaj superbohaterowie. ;d

ocenił(a) film na 3

w avengersach nie gineli bohaterowie ponieważ jakieś tam moce posiadali mówiąc tak po krótce, natomiast Expandables strzelają się z hektarami ludzi i nikt nie obrywa trafiają z pistoleciku jak ze snajperek, stoi 30 bydła z kałachami i wali do arnolda chłopa jak dąb nikt nie trafia a on seria i wszyscy leżą brakowało tylko seagala w tym filmie.

użytkownik usunięty
Maverick0069

Właśnie taki był zamysł twórców. :)

ocenił(a) film na 3

stallone parodiuje sam siebie?

użytkownik usunięty
Maverick0069

No raczej

ocenił(a) film na 10
Maverick0069

Co ja poradze że takich zawodnikow same nooby atakuja :)
Mi Avengery podobali sie tylko ze wzgledu na Iron Mana, a Exp 2, całosc. Tu i tu masz radosna rozpierduche.