Ale to nie jest zwykły golf. Trzeba granatami trafić w czołgi nieprzyjaciela.
http://www.expendables2.jp/golf/
Fajna, ja grałam chwilę (oczywiście Barneyem, a szkoda, że postaci Gunnera nie było). Taka dla zabicia czasu ;-)
A propos gier. Widzialem, ze czekasz na film Kane & Lynch. Proponuje zagrać w grę i pośmiać się patrząc na obsade filmu
w obu czesciach K & L. A John Woo to pewnie jest w Sleeping Dogs, ktora Ci wczesniej polecalem.
Ale mi chodzi o filmy. W ogóle ciężko znaleźć kino akcji azjatyckie. Zwłaszcza te starsze filmy. Na durnym zalukaj nie ma nic. Szukałam Płatnego mordercę - nie ma; serię Byle do jutra - nie ma. Nawet z Bronsonem nie mają filmów. Nie ma serii Życzenie Śmierci, Rodem z policji, Prawo Murphiego. No nic, istny ciemnogród. Za to gniotów pełna baza.
A tak sobie dzisiaj jeszcze te wszystkie zdjęcia z planów Ex2 przejrzałam - nazbierało się tego dużo ;-)
Ja nie mam tego kanału, mam tylko rtl.
Ja teraz na yt oglądam Contra 4, tzn grę. Aż by się chciało zagrać. Kiedyś w to grałam na pegazusie, czasami sama, a czasami z kuzynem. I on był Rambo, a ja Komando ;-)
ja sobie die hard 3 obejrzałem ale nie do końca. akurat potem jakoś leciał helikopter w ogniu
Ja dzisiaj wzięłam się za Uprowadzoną i to był świetny wybór ;-) Wiesz, że na kinomaniaku jest Expendables 2 w bardzo dobrej jakości? Właśnie sprawdziłam chwilę jak działa i jest ok.