mega kozacki film akcji, wszyscy się w nim świetnie spisali nawet gnojeni wcześniej Nan Yu i Liam Hemsworth, wszystko co chciałem zobaczyć w tym filmie zostało ukazane, brawo dla pana Simona Westa, obsady, ekipy i reszty ludzi, ode mnie ocena 9/10
Wszyscy spisali się na medal, Willis również świetnie wypadł w roli wściekłego Churcha ;-D
Dokładnie a najwięcej ich gnoili ci którzy myślą że kino akcji to tylko Sly i Arnold. Simon West spisał się bardzo dobrze choć i tak wole jego Lot Skazańców.
grunt że jest lepszy od jedynki, polecam każdemu szanującemu się koneserowi gatunku
na 13:50 miałem seans, puszczali trochę reklamy i zapowiadali jakąś komedie ze stillerem i uprowadzoną 2 z neesonem i jakoś przed 14 się zaczęło
aha, to ja też sorry bo przeczytałem "sens" a nie "seans" ,co do godziny to wyżej już napisałem Ex91, to Ty chyba miałeś wcześniej skoro i opinie wystawiłeś wcześniej
Dodam jeszcze że przed wejściem na salę kinową wziąłem sobie ulotką która tak promuje film:
Największe legendy kina akcji oraz ich guru, mistrz i nauczyciel - Chuck Norris!
Kto się śmieje z Chucka, ten się śmieje ostatni raz.
Zdwojona siła tętniącej wybuchami akcji i niekończące się serię humoru!
Ja tych ulotek to nabrałam ohohoho ;-D Nawet sobie miesięcznik FILM kupiłam, gdzie na okładcę są niezniszczalni2 i pięć całych stron opisanych o nich i o obsadzie ;-) A tylną okładkę można potraktować jako plakat Ex2 ;-D
A tu masz moją recenzję bez spoilerów
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/%2C%2C+NIEZNI SZCZALNI+2+%27%27+-+wra%C5%BCenia+z+premiery.,1997259