http://film.org.pl/a/artykul/jason-statham-16166/
Dlaczego mieliby zablokować, skoro to jest kawał dobrej roboty. Ciekawy artykuł. Czyli Stathama porównują do Willisa - no proszę. Zacytuje fragment:
''Jest postacią na tyle charakterystyczną i charyzmatyczną, że przy wyborze odpowiedniego skryptu potrafi skutecznie zamaskować swoje braki, jednak jeżeli rola napisana jest słabo, gra na autopilocie, nie angażując się w to, co robi. W pewnym stopniu przypomina mi Bruce’a Willisa, który świadomy swoich umiejętności potrafił wciągnąć widza w subtelny flirt i kilkoma spojrzeniami czy gestami oczarować go, ukrywając niedostatki. Jason jest jednak zbyt męski na flirtowanie, przez co musi jeszcze popracować nad lekkością, którą miał Bruce.''
Edit: Obsadę przy filmach ułożyli w podwójnej kolumnie i od razu to wygląda lepiej.
Ale to dotyczy aktora, który jest w obsadzie Niezniszczalnych1, 2 i zapewne 3 części. Czyli wiąże się z filmem.
Bardzo dobrze, ze zablokowali, bo sie robi burdel. Niezniszczalni 2 to Niezniszczalni 2. Skyfall to Skyfall, który tu na forum ma również swoją stronę i tam można wrzucać informacje o tym filmie i nikt wtedy nie zablokuje. Jest wyszukiwarka i jeśli kogoś interesuje konkretny tytuł, to sam znajdzie o nim informacje.
fajny artykuł. tylko niepotrzebnie w innym temacie dangerisa nakarmiłeś zamiast go zgłosić
W sumie to nawet było zabawne w pewnym momencie ;-D Widocznie on nigdy nie miewał ,,trwogi'' ;-p
W jakim temacie nakarmił Dangerisa ? Nie było mnie tu dzisiaj dużo ,wiec pytam z ciekawości ?
Pan Mariusz pisał, że Van Damme nie dość, że bił żonę, to jeszcze miał próbę gwałtu na nieletniej. Takie temat on założył, żeby sprowokować, no i udało mu się to.
zeby tak oczerniac i atakowac najlepszego przyjaciela Stevena Seagala ,to ja tego nie rozumiem ....
Rywala ,z przyjacielem to byla tylko ironia .Ale zauwaz ze Van Damme sam powiedzial ze nie che grac z Seagalem w Niezniszalnych 2 .W sumie nie powinien tak muwic ,bo mimo ze sie nie lubia to jesli mugl by zagrac to czemu nie ...Jesli razem by zagrali to mogli by przejsc do histori ,ciekawe wogule czemu Seagal nie zagral w 3 czesci ,czy to przez Van Damma ,czy wogule nie byl brany pod uwage przez rezyseruw i producentuw ,bo moze chca go w 3 czesci ,Wiesz cos o tym Kasiu
Domyśliłam się, że to ironia była ;-p
Seagal miał być w trzeciej części Niezniszczalnych. Nawet sam Van Damme mówił w wywiadzie, że w obsadzie widziałby właśnie Stevena. Ja osobiście też chcę, żeby on zagrał. Zresztą wiesz o tym. Już tyle razy się o niego spierałam tu, że myślę, iż wystarczy tego. Gdyby zagrał, gdyby dobrze odegrał swoją rolę, to kto wie. Może byłaby to dla niego ogromna szansy wybić się spod tych nieudanych filmów.
Już widziałem ,że nie ma go ale dzięki za info .Musisz tu cześciej bywać bo trolle się panoszą i zanizają ocene temu wspaniałemu filmowi .
Przydałby się pan Lundgren ze swoim ''strzałem ostrzegawczym'', by zrobić porządek z tym ścierwem, które tu sie zaplęgło.
Nie przepadam za Stathamem (głównie dlatego, że zawsze gdy go widzę to on gra tego samego cwaniaka), ale artykuł jest ciekawy. Swoją drogą szkoda, że oba spotkania Li i Stathama nie były czymś szczególnym.