http://www.expendablespremiere.com/1/post/2012/07/mel-gibson-in-expendables-3-ne w-photos-more.html według mnie jest to bardzo prawdopodobne skoro zgodził się zagrać w machete kills, jeśli zagra to będzie po prostu mega!
;)
jak mel zagra to po prostu będzie mega! ekipa ex+ sprzymierzeńcy + gibson oraz seagal i dla mnie nie muszą już nikogo dodawać dodatkowo!!! mel po prostu gra super, jego mimika, zachowanie itd
szkoda że to nie potwierdzona informacja, ale jak on i Seagal zagrają w EX3 to będzie to bardzo miłe zaskoczenie
gibson zagra w machete kills, więc według mnie jest bardzo prawdopodobne że zagra w Ex3 (jeśli powstanie) bo w końcu machete to jest mniejsza i tańcza produkcja niż Ex. ja mam cichą nadzieje na zaangażowanie charlie sheena do ex3 (również ma zagrać z gibsonem w machete kills).
no i mel ogólnie niestety mało filmów kręci aktualnie nie sądze by odmówił zagrania w Ex3 - nie ma starcia z producentami, ma czas i ma kase.
ogólnie jego ostatni film how i speent my summer vocation jest niezły i warty obejrzenia
Gibson i Seagal to dwaj najwieksi nieobecni w Expendables 2 !!!! dlatego w 3 czesci muszą się pojawić ,nie ma innej opcji !!!!!
Ex1 - czarny charakter erick roberts a jego prawa ręka austin
Ex2 - czarny charakter van damme a jego prawa ręka adkins
Ex3 - Czarny charakter gibson, jego prawa ręka seagal :D chociaż fajnie by też było jakby to ekipy dołączył
Michael Biehn powinien obowiązkowo zagrać jednego z henchmenów Gibsona, skoro Seagal byłby takim ekspertem od walki wręcz to Biehn mógłby być np. odpowiednikiem Stathama, uwielbia zabawę nożami.
Gibson, Seagal, Biehn i Snipes. Ale od razu mówię, że jestem za Seagalem z Out for Justice, jeśli nie będzie w takiej formie to lepiej niech go wogóle nie będzie.
ja jedynego czego się boje jak powstanie ex3 to dłuuuuuuuuuuga lista życzeń i pytań czemu ten nie zagrał itd. dobrze że tutaj już takie tematy nie powstają
Gibson jest bardziej zasłużony dla kina akcji niż Snipes .Zabójcza Broń to film który zmienił na zawsze oblicze kina akcji !.A takie filmy jak Zabójcza Broń 1-4 i Ptaszek na Uwieżi to rozrywka na najwyższym poziomie .
http://www.x17online.com/celebrities/mel_gibson/mel_gibson_drunk_club_072012.php
"Meanwhile Mel gearing up to have a very busy 2013. The Braveheart star is set to appear in Machete Kills, The Expendables 3, and The Drowner next year."
narazie traktujmy tą informacje z dystansem, byle by sie gibson nie spił i stawił na plan ;)
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2176525/Mel-Gibson-emerges-club-smi le-painted--stepmother-requests-restraining-order.html#ixzz1uy5QWV00
była też mowa o Jackie Chanie w trójce, a na tych zdjęciach Mel jest nie źle napruty, chyba za dużo wody ognistej :)
najpierw trzeba czekać na dwójkę i po seansie pogadać jak film nam się podobał, a potem dyskutować i spekulować kto wystąpi w trójce i jaki mógłby być scenariusz/fabuła itp... :)
Mel Gibson, no proszę. Mógłby zagrać, nie widzę przeszkód ;-) Do tego Seagal, Russel albo Snipes.
Fajnie gdyby się jeszcze pojawił Matthias Hues jako czarny charakter :) Mam sentyment do niego - dużo filmów w dzieciństwie z nim widziałem
moj pomysl na fabule opisalem nizej :)
stallone ryzykuje biorac go do filmu, bo co jak mel sie nacpa albo spije i nie przyjdzie na plan? jest rowniez ryzyko ze zydzi beda po tym filmie jezdzic jak mel tam zagra
Zgadza się, do tego Cynthia Rothrock - czyli baba z jajami, i mamy komplet. ;-D
zapoznaj sie z moja propozycja fabuly.
w filmie znajdzie sie rowniez scena gdzie gibson pijany wroci do domu a tam jego zona czytac bedzie zydowska gazete wiec jej ta wpieprz i tym samym zemby wybije
Gdzieś kiedyś czytałem ze ponoć Gibson czesto popijał na planie filmu ,,Zabójcza Broń 3 ,, .Ze przychodził na plan pijany , ze czesto się nie zgadzał z reżyserem Richardem Donerem , za czesto się spierali ze sobą ,także Mel spóżniał się na plan zdjeciowy itp Wieksość wiary przewidywało ze Zabójcza Broń 3 okaże się klęską , niewypałem . A co z tego wyszło ? SuperPrzebój Kinowy i Wspaniały film akcji ! A wiec jestem na tak !!!!
http://www.filmweb.pl/person/Mel+Gibson-39/discussion/Mel+Gibson+odda%C5%82+%C5% BConie+1%2C5+miliarda+Kto+by+pomy%C5%9Bla%C5%82%2C+%C5%BCe+tak+si%C4%99+sko%C5%8 4czy+to+ma%C5%82%C5%BCe%C5%84stwo-2023664
Podobno Gibson dostał role w Mad Max bo przyszedł na casting filmowy po obijany ,pośiniaczony itp Dzień wcześniej stoczył bójkę w barze ,producenci i reżyserzy stwierdzili właśnie ze tak powinien wygladać prawdziwy Mad Max .Dużo mówiono też ze podczas kręcenia filmu Ptaszek na uwieżi miał romans z Goldie Hawn .
Zayebyście, że Mel przychodził na ''podwójnym gazie'' na plan Zabójczej broni, bo przynajmniej wyszedł kawał solidnego kina akcji z dużą dawką humoru ;-) Na plan Ex3 teżvniech przychodzi podchmielony, przynajmniej Gunner nie będzie osamotniony w popijaniu ;-)
To będzie kuzyn Gunnera. A co w rodzinie, to nie zginie - obydwoje znajdą wspólny język.
Kiedyś gdzieś to czytałem ,w jakieś gazecie filmowej ,tak było ,nic nie zmyślam
ja nie napisalem nigdzie ze to zmysliles ;) a po melu mozna sie spodziewac ze pijany przychodzil na plan
W porządku .Ja tam jakimś wielkim fanem Mela Gibsona nie jestem ,wiec wali mnie to czy pije ,czy leje na kwaśne jabko żone ,mam to gdzieś .Lubie go i cenie za takie filmy jak Seria Zabójcza Broń 1-4 czy Ptaszek na uwieżi ,to są moje ulubione filmy z nim .
a widzieles ten film z nim how i speent my summer vocation? nowy film z melem
chociaz troche jest tam fikcji bo mel dostal w ryja od kobiety a jej nie oddal, a w prawdziwym zyciu lezala by ona juz w szpitalu za takie cos
,,Mel dostał w ryja od kobiety a jej nie odał a w prawdziwym życiu lezała by ona już w szpitalu za takie coś ,, He ,he -rozbawiłeś mnie tym tekstem .Filmu nie widziałem ale obejrze ,dzięki za ploecenie
Ja też polecam. Dowcipu co nie miara - stary,dobry Mel. Ten film jest bardzo podobny do El Gringo z Adkinsem. Jeśli nie oglądałeś, to również polecam.
ja również ten film polecam http://www.filmweb.pl/film/Dorwa%C4%87+gringo-2012-555349
jest scena SPOILER gdzie mel dostaje liscia od jednej kobiety a on nic nie reaguje. normalnie za takie cos to by juz lezala nieprzytomna na podlodze
juz widze fabule filmu: mel zagra czarnego charaktera ktory uprowadza, wiezi i sprzedaje kobiety (dla rozrywki oczywiscie je rowniez bije), lubi sobie duzo wypic. akcja dzieje sie w jerozolimie, ekipa expendables zostaje wynajeta przez grupe zydow by go zgladzili
W 2008 r. sąd w stanie Floryda skazał aktora na 3 lata więzienia za przestępstwa podatkowe, począwszy od 9 grudnia 2009, wyrok skończy odsiadywać 19 lipca 2013. Udowodniono mu umyślne uchylanie się od płacenia podatków federalnych w latach 1999 – 2001.