Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Moim okiem

ocenił(a) film na 7

Wg. mnie dwójka jest lepsza niż jedynka. O ile w dwójce były momenty, kiedy lekko przynudzało, to w dwójce czegoś takiego nie uświadczyłem. Polecam z całego serca!

mikmro

Byłem na filmie wczoraj i jak twierdziłem że jedynka to jest niska półka kina tak dwójka żre glebę (inaczej tego się nie da napisać). SPOILER: Oni są przygwożdżeni, bez amunicji a na nich naciera batalion wrogów i z czołgami po krótkiej wymianie ognia rozlegają się strzały "znikąd", czołgi wybuchają i z dymu pojawia się Chuck Norris mówi ze 2 zdania i odchodzi. Film jest tak absurdalny (strzelają na ślepo całą serią a trup ściele się gęsto od strzałów w głowę) a jego założenie to chyba tylko strzelanie i strzelanie. Podobnie jak w "jedynce" spodziewałem się szczątkowej namiastki realizmu ale to co zobaczyłem to syf z palca wyssany. Żal mi tych 20 zł na bilet. SPOILER: I jeszcze na koniec scena z początku filmu jak Statham i Stallone zostają złapani przez około 10 przeciwników (nie pamiętam dokładniej liczby) ale z pomocą przychodzi im snajper który z Barretta (bodajże m99) w 4 sekundy rozwala ich wszystkich. Dno i nieporozumienie z tym filmem.