Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Może to brzmi śmiesznie ale takie odniosłem wrażenie kiedy w kinie moim oczom ukazała się mamusia ciągnąca swojego czternastoletniego syna na Niezniszczalnych. Naszła mnie wtedy taka refleksja że ona poprostu chciała pokazać synkowi 100% mężczyzn, 200% testosteronu i nie komputerowo zrobione mięśnie ( tak wiem że Stalone ma już na sobie trochę botoksu, cóż... w jego wieku). W dobie panujących Tobey Maguire-ów i innych Pattisonów matka nie miała wyboru. Oby jej syn dobrze odebrał lekcję.
Pozdrowienia dla fanów kina akcji!

użytkownik usunięty
FabioZ

Lepiej żeby dzieci nie uczyły się zabijać patrząc na ekran. :)

Święta racja! Lecz ja nie o tym, jak pewnie zauważyłeś. ;)

użytkownik usunięty
FabioZ

Wiem że nie o tym, odniosłem się do filmu głównie. :)

ocenił(a) film na 10
FabioZ

Dba o rozum swojego synusia. Zamiast siuśmajtków, to twardzieli z giwerami mu pokazuje - no to jest myśl ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

Tak a potem będzie zabijać ludzi nie przesadzaj. :)

ocenił(a) film na 10

Dlaczego od razu zabijać. Ja w wieku 5 lat oglądałam już filmy akcji i jakoś nie wyrobiłam w sobie skłonności do zabijania.

użytkownik usunięty
karoman4

Słyszałem przypadki że przez takie filmu typu Rambo, dzieciak zabił kogoś tam.

ocenił(a) film na 10

Jak to mówi pan Kiepski? ,,Są na tym świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły.''

użytkownik usunięty
karoman4

Po to są kategorie wiekowe żeby dzieci nie oglądały nie odpowiednich filmów. Choć w stanach kategoria R to w przypadku niektórych filmów faktycznie przesada.

ocenił(a) film na 10

Jak ja byłam 24 sierpnia na premierze, to przede mną siedział 10-letni chłopczyk i też oglądał z tatusiem starą gwardię kina akcji.

użytkownik usunięty
karoman4

Tacy młodzi po 10 lat powinni oglądać jeszcze coś bardziej wartościowego, a nie naparzanie z giwer. Zwłaszcza że w dzisiejszych czasach takim odbija. Ale to sprawa ich rodziców ale na pewno to nie jest film edukacyjny. Dziękuje.

ocenił(a) film na 10

Tak, wampiry i elfy. Również dziękuję i pozdrawiam.

użytkownik usunięty
karoman4

Napisałem coś wartościowego a ty wypisujesz tutaj wampiry? Przeczytaj najpierw dokładnie co umieściłem w mojej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 10

W mojej wypowiedzi zawarłam ironię.

użytkownik usunięty
karoman4

Brzmiało całkiem dosłownie. :)

ocenił(a) film na 10

Zapewniam Cię, że to była ironia, więc luzik ;-D

użytkownik usunięty
karoman4

Skoro tak mówisz to z pewnością tak jest. :D

To brzmi tak jakby czternastolatki nie oglądały takich filmów do cholery. Ja już mając mniej lat filmów oglądałem trochę z tamtych lat, a potem jeszcze więcej.

The_Fallen

Teraz mam prawie 17 i jedno wam powiem: Przesadzacie.

ocenił(a) film na 10
The_Fallen

A z czym ja przesadzam?

użytkownik usunięty
The_Fallen

Czy ja coś o 17 latkach mówię?

Na samym początku tego tematu stwierdziliśmy wspólnie że w tym temacie nie o zabijanie a o wzór faceta chodzi. Czyż nie? Więc Twoja dyskusja bardzo mnie dziwi. Czyżbś był trolem?

użytkownik usunięty
FabioZ

Nie rozmawialiśmy z karoman4 o samych facetach tylko co oni robią i jak to wpływa na zachowanie młodego człowieka. Twoje oskarżenie o trolling bardzo mi się nie podoba i może być obraźliwe, a takiego zachowania czy też wtrącania nie będę szanował. Czy każdego usera który się z tobą nie zgadza nazywasz trolem?

ocenił(a) film na 10

Wartościowy serial to Plebania .

ocenił(a) film na 7

taaa a znasz to? 'on taki spokojny był chłopak' ktoś jest psycholem to będzie u nie ważne co ogląda