Może to brzmi śmiesznie ale takie odniosłem wrażenie kiedy w kinie moim oczom ukazała się mamusia ciągnąca swojego czternastoletniego syna na Niezniszczalnych. Naszła mnie wtedy taka refleksja że ona poprostu chciała pokazać synkowi 100% mężczyzn, 200% testosteronu i nie komputerowo zrobione mięśnie ( tak wiem że Stalone ma już na sobie trochę botoksu, cóż... w jego wieku). W dobie panujących Tobey Maguire-ów i innych Pattisonów matka nie miała wyboru. Oby jej syn dobrze odebrał lekcję.
Pozdrowienia dla fanów kina akcji!
Dba o rozum swojego synusia. Zamiast siuśmajtków, to twardzieli z giwerami mu pokazuje - no to jest myśl ;-)
Dlaczego od razu zabijać. Ja w wieku 5 lat oglądałam już filmy akcji i jakoś nie wyrobiłam w sobie skłonności do zabijania.
Jak to mówi pan Kiepski? ,,Są na tym świecie rzeczy, które się nawet fizjologom nie śniły.''
Po to są kategorie wiekowe żeby dzieci nie oglądały nie odpowiednich filmów. Choć w stanach kategoria R to w przypadku niektórych filmów faktycznie przesada.
Jak ja byłam 24 sierpnia na premierze, to przede mną siedział 10-letni chłopczyk i też oglądał z tatusiem starą gwardię kina akcji.
Tacy młodzi po 10 lat powinni oglądać jeszcze coś bardziej wartościowego, a nie naparzanie z giwer. Zwłaszcza że w dzisiejszych czasach takim odbija. Ale to sprawa ich rodziców ale na pewno to nie jest film edukacyjny. Dziękuje.
Napisałem coś wartościowego a ty wypisujesz tutaj wampiry? Przeczytaj najpierw dokładnie co umieściłem w mojej wypowiedzi.
To brzmi tak jakby czternastolatki nie oglądały takich filmów do cholery. Ja już mając mniej lat filmów oglądałem trochę z tamtych lat, a potem jeszcze więcej.
Na samym początku tego tematu stwierdziliśmy wspólnie że w tym temacie nie o zabijanie a o wzór faceta chodzi. Czyż nie? Więc Twoja dyskusja bardzo mnie dziwi. Czyżbś był trolem?
Nie rozmawialiśmy z karoman4 o samych facetach tylko co oni robią i jak to wpływa na zachowanie młodego człowieka. Twoje oskarżenie o trolling bardzo mi się nie podoba i może być obraźliwe, a takiego zachowania czy też wtrącania nie będę szanował. Czy każdego usera który się z tobą nie zgadza nazywasz trolem?