jak mozna ocenić z komentarzy, a jakie kontynuacja filmowe nie sprostały oczekiwaniom?
Moje typy to:
1. Wyścig śmierci 2
2. Kickboxera 2 i dalsze części
3. Krwawy ring 2 a zwłaszcza 4
4. Uniwersalny żołnierz 2
5. Ong-Bak 2 i 3
6. Król Skorpion 2 i 3(masakra)
To co teraz napiszę może być z lekka kontrowersyjne, ale Uniwersalny żołnierz 2 bardziej mi się podobał, niż Uniwersalny żołnierz 3. Oba oceniłam 6/10, ale to druga cześć jest ciut lepsza. Według mnie.
Dokładnie. To był najlepszy moment w filmie, na który czekałam. Niby sklonowali Scott'a, a jednak pamiętał przeszłość, bo powiedział do Luc'a: ,,już to przecież przerabialiśmy'' i zaczęli się bić.
ja też wole 2 i już lepiej jak by zakończyli przy tym ale do 3 JCVD zmusili żeby zagrał a szkoda. ostatnio się dowiedziałem że 3 to to inna kontynuacja czyli 2
Bo to w ogóle coś popiep.rzone z tymi wszystkimi częściami. Jeszcze te pozostałe części tv, co były zrobione. Za dużo tego. Powinno byc z JCVD 1,2,3 i ewentualnie 4 i koniec. A nie jeszcze jakieś odrębne zrobili, których nie widziałam i szczerze mówiąc nie wiem, czy zechcę zobaczyć. Obawiam się, że woda z mózgu mi się zrobi.
Jedynka jest przepiękna. To istny cud kinematografii ;-D No ok, jeden z cudów kina akcji ;-)