Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Dziedzictwo Bourne`a czy Niezniszczalni, który ciekawszy ?

Pewnie Niezniszczalni.

ocenił(a) film na 8
Kitass

Oczywiście że Niezniszczalni . Dziedzictwo Bourn`a to niestety popłuczyny po swietnej trylogii

użytkownik usunięty
Kitass

Oglądałem Niezniszczalnych II i mnie się podobało oceniłem na 8. Dziedzictwo Boerne'a nie widziałem więc nie mogę ocenić co ciekawsze. :)

Lepsze pytanie Niezniszczalni 1 czy 2 lepsi ?

Kitass

Moim zdaniem nie ma co porównywać co ciekawsze, bo to inne gatunki. Chyba, że chodzi na co teraz lepiej iść do kina.

ocenił(a) film na 9
Nomad1000

no tak o to właśnie chodzi :>

ocenił(a) film na 10
Kitass

no to idź na expendables2, ja dzisiaj ide ;)

ocenił(a) film na 9
Expendable91

a ja jutro :))

Kitass

No to zdecydowanie na N2. Dziedzictwo Bourne'a jakichś za bardzo dobrych ocen nie zbiera. Odnośnie recenzji to również. Bo N2 to już natomiast czysta akcja, więc nie idzie się wynudzić.

ocenił(a) film na 9
Nomad1000

nom , właśnie tak paczyłem na tego Bourne`a . tylko pytam, bo ja ani jednej części nie oglądałem ;P

Kitass

To Tak jak by porównywać Rambo z Bondem, ale w tym wypadku Niezniszczalni 2 są lepszym filmem od Jasona ponieważ Niezniszczalni są nowym podejściem do kina akcji a Bourne typowym i to jeszcze ze słabszym scenariuszem od trylogii z Matem Damonem . Tak więc tylko Niezniszczalni .

Kitass

W sumie rzadko żeby jakiś film miał w miarę dobrą fabułę, więc myślę, że to bez znaczenia czy oglądałeś poprzednie czy nie. Ja widziałem poprzednie trzy i nic tam ciekawego nie było, w sensie, że musisz oglądnąć ten a ten żeby wiedzieć o co kaman.

użytkownik usunięty
Nomad1000

czy Nomad wzielo sie od Crysisa?

Tak, ale pytanie już odbiega od tematu. ( ale jeśli Cię interesuje skąd się ten nick wziął to mój avatar raczej wszystko mówi :P )

użytkownik usunięty
Nomad1000

tak wiem, nie zauwazylem wczesniej

użytkownik usunięty
Nomad1000

"Moim zdaniem nie ma co porównywać co ciekawsze, bo to inne gatunki. "

Nie zgodziłbym się do końca to i to to filmy akcji, jednak Dziedzictwo Bourne'a to w sumie mieszanka kina akcji, thrillerów i filmu szpiegowskiego.

użytkownik usunięty

Chociaż Niezniszczalni 2 to również nie jest typowy film akcji tylko PRZYGODOWY FILM AKCJI.

ocenił(a) film na 8
Kitass

Widziałem to i to i Niezniszczalni zdecydowanie:)

ocenił(a) film na 10
Kitass

Oczywiście , że Niezniszczalni 2. :)

karcia6666

Ofcourse że Niezniszczalni 2 bo to prawdziwy film a Bourne kolejny gniot których w Kinematografi jest tysiące .

Kasia4746

Nie zgodziłbym się że to taki gniot oj nie, może dużo brakuje do Tożsamości Bourne'a ale nie jest tak źle. Gnioty to zazwyczaj nowe filmy Seagala. :)

ocenił(a) film na 9
Kitass

Dzięki wszystkim :) Byłem na Niezniszczalnych i BOMBA :) Super, naprawdę extra film :) Polecam wszystkim . Tylko szkoda że Billy zginął, on taki fajny był ;(