Dziedzictwo Bourne`a czy Niezniszczalni, który ciekawszy ?
Pewnie Niezniszczalni.
Oczywiście że Niezniszczalni . Dziedzictwo Bourn`a to niestety popłuczyny po swietnej trylogii
Oglądałem Niezniszczalnych II i mnie się podobało oceniłem na 8. Dziedzictwo Boerne'a nie widziałem więc nie mogę ocenić co ciekawsze. :)
Moim zdaniem nie ma co porównywać co ciekawsze, bo to inne gatunki. Chyba, że chodzi na co teraz lepiej iść do kina.
No to zdecydowanie na N2. Dziedzictwo Bourne'a jakichś za bardzo dobrych ocen nie zbiera. Odnośnie recenzji to również. Bo N2 to już natomiast czysta akcja, więc nie idzie się wynudzić.
nom , właśnie tak paczyłem na tego Bourne`a . tylko pytam, bo ja ani jednej części nie oglądałem ;P
To Tak jak by porównywać Rambo z Bondem, ale w tym wypadku Niezniszczalni 2 są lepszym filmem od Jasona ponieważ Niezniszczalni są nowym podejściem do kina akcji a Bourne typowym i to jeszcze ze słabszym scenariuszem od trylogii z Matem Damonem . Tak więc tylko Niezniszczalni .
W sumie rzadko żeby jakiś film miał w miarę dobrą fabułę, więc myślę, że to bez znaczenia czy oglądałeś poprzednie czy nie. Ja widziałem poprzednie trzy i nic tam ciekawego nie było, w sensie, że musisz oglądnąć ten a ten żeby wiedzieć o co kaman.
Tak, ale pytanie już odbiega od tematu. ( ale jeśli Cię interesuje skąd się ten nick wziął to mój avatar raczej wszystko mówi :P )
"Moim zdaniem nie ma co porównywać co ciekawsze, bo to inne gatunki. "
Nie zgodziłbym się do końca to i to to filmy akcji, jednak Dziedzictwo Bourne'a to w sumie mieszanka kina akcji, thrillerów i filmu szpiegowskiego.
Chociaż Niezniszczalni 2 to również nie jest typowy film akcji tylko PRZYGODOWY FILM AKCJI.
Ofcourse że Niezniszczalni 2 bo to prawdziwy film a Bourne kolejny gniot których w Kinematografi jest tysiące .
Nie zgodziłbym się że to taki gniot oj nie, może dużo brakuje do Tożsamości Bourne'a ale nie jest tak źle. Gnioty to zazwyczaj nowe filmy Seagala. :)