Chciałem napisać wczoraj świeżo po seansie, byłoby bardziej emocjonalnie lecz nie miałem takiej możliwości. Film dla mnie po prostu cudo. Właśnie tego oczekiwałem i absolutnie nie zawiodłem się na ekipie. Ten film to spełnienie moich marzeń, teraz mogę już umrzeć. Świetna sprawa z nawiązaniami do innych filmów akcji, rzeczywistości(Gunnar jako chemik, Rambo i oczywiście Chuck's joke) Od samego początku filmu do jego końca uśmiech nie schodził mi z twarzy. Cieszyłem się jak dziecko w Boże Narodzenie. Totalna rozpierducha już na samym początku filmu, nie mogło być lepszego wprowadzenia. Dzięki Sly, że spełniłeś moje marzenie i zgromadziłeś wszystkich twardzieli. Nikt inny nie mógł tego dokonać. Na pewno pójdę jeszcze kilka razy na seans, trzeba korzystać póki twardziele są na dużym ekranie. Ocena wiadomo jaka, nie trzeba nic dodawać.
Ujmę to tak, że to co chciałem zobaczyć już zobaczyłem. The Expendables 3 będą wisienką na torcie ^^
Ciekawe jak się spisze trzecia odsłona tej serii. Trochę sobie poczekamy na jakieś wieści na ten temat. Niby na jesieni mają ruszyć zdjęcia, ale to też nie jest pewne.
3 część będzie największym wyzwaniem ale Sly da radę. Zresztą jak dla mnie Niezniszczalni mogliby i stać w miejscu i nic nie robić a i tak mógłbym oglądać film na okrągło. Tak ich uwielbiam :)
jeśli wykupą snipesa z więzienai to pewnie
gibson na potrzeby filmu całe więzienie wykupił
a ja w trójce z chęcią zobaczyłbym seagala gibsona lub snipesa(a najlepiej wszystkich;)ale co do dwójki to..................REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!akcja non stop,pełen humoru scenariusz i wiadra krwi na ekranie! a poza tym wiadomo że Stallone,Arni,NORRIS,Van Damme+Statham,Li,Willis i Lundgren = sukces murowany:))polecam każdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!