Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124679
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

No cóż

ocenił(a) film na 7

Film dość fajny moja ocena to 7/10 może dałbym więcej ale obecność Norrisa mnie trochę zniechęciła.

ocenił(a) film na 10
Reny80

ano., masz prawo do swojej oceny i do swojego zdania ;)

mi wejście norrisa bardzo się spodobało, czuło się że jest wszechmogący no i ten kawał - widać chuck ma dystans do siebie

lubie go bardzo i cenie z jego filmów wcześniejszych:

Zaginiony w akcji
Oddział Delta 2
Zaginiony w akcji 3
Inwazja na USA
Samotny wilk McQuade
Kod milczenia
Droga smoka
Oddział Delta

tylko niestety przez strażnika teksasu zepuł se opinie i te kawały ale gostek jest w porządku, wiele osób co z nim pracuje opowiadało że bardzo świetnie się z nim pracuje i jest miłym gościem

pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Tak ,to prawda Chuck miał wiele świetnych filmów w latach 80 ,główne te co wymieniłeś ale dziwie się że wiele osób podejrzewa że przez Strażnika Teksasu zepsuł sobie opinie ,po dobrze pamietam te czasy kiedy Strażnik Teksasu leciał w Polsacie i był to jeden z popularniejszych i topowych seriali tej stacji .Pamietam jak zawsze czekałem z kuzynem w piątek na 21.00 żeby obejrzeć ten serial i oglądało się go dość fajnie i przyjemnie .Zresztą moi koledzy ze szkoły też ten serial ogladali w tv .Po za tym ten serial pokazywano w ponad 100 krajach ,a Chuck jest najbardziej właśnie z tą rolą kojarzony .To jego najsłyniejsze wcielenie filmowe.

ocenił(a) film na 10
bradock

W sumie to też racja. Ja też oglądałam Strażnika Teksasu, może nie z takim zapałem jak McGyvera, ale oglądałam.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ja pamiętam jak na groma w raju czekałem i właśnie mcgyera. czasami mi zgrywano odcinki bo jakiś czas jeździłem do szpitala na zastrzyki, miałem jakąś operacje na gardło i dlatego ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Grom w raju to pamiętam jak na tvp1 puszczali wieczorem i tak samo Żar tropików. Oba te seriale tak na zmianę i chyba nawet w niedzielę po wiadomościach i pogodzie.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja najbardziej z seriali to lubiłem Mcgyera , Żar Tropików ,Bonanże ,Gliniarz i prokurator ,Beverly Hills 90210 ,i Słoneczny Patrol . Skoda że nie ma tego gostka z avatarem Davida Hasselhoffa ,pogadał bym sę znim o tym serialu .He ,he .

ocenił(a) film na 10
bradock

MacGyvera to ja kochałam. Zaraz za Brucem oczywiście. ;-) Żar tropików - Boże jak ja tęsknię za tym serialem. Gliniarz i prokurator - tak ten serial na tvp2 często leciał, a ostatnio nawet na TV4 był. Teraz leci Słoneczny patrol codziennie o 16.00 na TV4. No i Bonanza ze wspaniałą muzyką przy napisach początkowych. Ten serial był podobny do serialu Zorro, co leciał na tvp 1.

karoman4

a Knight Rider czyli Nieustraszony nie oglądaliście ?

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Z Hasselhoffem - obowiązkowo ;-D Fajna ta jego fura. Zawsze chciałam mieć taką ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Nawet Heavy Metal kiedyś mi się przyznał że ogladał Strażnika w młodości ,a on przecież dażył dużą nienawiść do Norrisa .

ocenił(a) film na 10
bradock

Bo każdy to oglądał. Jak nie całe serie to jakiś odcinek z odskoku.

ocenił(a) film na 10
bradock

no ja też to oglądałem, tylko mówie że wiele osób przez to zaczeło się z niego nabijać niestety

ocenił(a) film na 10
Expendable91

W sumie masz racje ,bo ostatnie odcinki Strażnika były koszmarne .Niestety .

bradock

Kiedyś tak się cieszyłem na ten serial że normalnie się nie mogłem doczekać powinni puścić go jeszcze raz miło by się oglądało :)

ocenił(a) film na 8
Reny80

Nom to prawda każdy ma własne zdanie :)
Dla mnie akurat scena z Norisem najlepsza w filmie.

użytkownik usunięty
dawidek46

Dla mnie chyba też.

ocenił(a) film na 10

O Najemnik, nie poznałam Cię ;-D Zmieniłeś się nie do poznania ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

hahaha trzeba się zmieniać ; D

ocenił(a) film na 10

Dokładnie.

użytkownik usunięty
dawidek46

pytanie ktora scena z Norrisem

ocenił(a) film na 10

każda :]

użytkownik usunięty
bcharzewski

a nie ta w ktorej wpakowal goscia na ta tasme na lotnisku?

ocenił(a) film na 10

ta tez byla wspaniala :D

użytkownik usunięty

Szkoda że norrisa było tak mało

ocenił(a) film na 10

Ale jak się pokazał to dał popalić wszystkim ;-)

ocenił(a) film na 8

Tak jak mówią każda :)
rozwalenie czołgu i setki ludzi karabinem - płakałem