Wiem że danie temu filmowi 9\10 jest w sumie duża przesadą ale powiem szczerze świetnie oglądało mi się tą produkcje. Po prostu stare kino akcji w nowym wydaniu. Scenariusz prosty jak budowa cepa, latające flaki i naprawdę zabawne dialogi no i wejście Norrisa bezcenne. Zresztą fajnie że aktorzy poniekąd naśmiewają się z samych siebie i wykorzystywane są ich stare cytaty z już klasyków kina akcji. Gdyby na filmwebie można było ocenić ten film w dwóch kategoriach artystycznej i rozrywkowej to w pierwszej dałbym 1 ale jako rozrywka ten film naprawdę świetnie się sprawdza.
Prawie się zgadzam (strona artystyczna nie była, aż tak zła żeby dać 1)... ale sęk w tym, że nie spodziewałem się po tym film więcej niż dostałem. O to chodziło, klasyczna obsada, mało ambitna akcja, przy czym niezłe efekty, trochę humoru... oglądało się łatwo i przyjemnie.
Zgadzam się z Wami! Super zabawa. Gwiazdy potrafią się z siebie śmiać. Odzywki z ich znanych produkcji i wejście Chucka Norrisa - to jest coś! Dużo lepsze od pierwszej części - tutaj nie jest tak poważnie. POLECAM - super kino rozrywkowe :) (9/10)
Mi się podobał tekst:
"- Nadaje się do muzeum (Stallone o nowym samolocie)
-Tak samo jak my"
Widać że dobrze się bawili na planie.