PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595010}

Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124564
6,6 42 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

OGLĄDAŁEM !!!

użytkownik usunięty

...To co wyżej, oglądałem, i jak było ? kto chce wiedzieć ?
Film ściągałem z sieci bite 4 godziny, ale było warto,
na początku zaraz intro postaci jako dodatek reżyserski, czyli budowa ciała, zdolności specjalne, oraz klasa charakteru.
film zajmuje u mnie miejsce w pierwszej 20 -stce ulubionych filmów,
ale nie dałem 10/10.

Świetna gra aktorska, piękna obsada, lekkie zmiany po pierwszej części, co dla mnie jest tym minusem, mogło być jeszcze inaczej, gwiazdorska obsada, tu każdy znajdzie tego ulubionego, będzie go obserwował przez cały film i zachwycał się jego sposobem odegrania roli, fabuła, dźwięk, oraz sekwencje scen kaskaderskich i przepływ akcji.
Przez cały film miałem gębę do podłogi, nie tylko latały kule ale i były mocne mordobicia, od nożyka do miniguna, wybuchy, pot, i ciała tych którym nie odpowiada sprawiedliwość.
jeden z najlepszych filmów tej dekady i to w jakiej obstawie.

9/10 + dodanie do ulubionych.
- 1 za minimalne zmiany, ale to słaby minus :)

Pozdrawiam fanów i gorąco Polecam !!!

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

http://www.filmweb.pl/film/Cold+Light+of+Day%2C+The-2012-507060 o ten film. Gadają, że już jest, a premiera jest później. No zobacz sam.

karoman4

hmm a jakby tak w necie poszperać to jest już online .

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Jest online??? Jak masz linki to na priv ;-)

karoman4

no przecież bo mnie zbanują ;d

wojti_venom

wyzywacie innych od trolli bo wyrazam swoje zdanie, gratuluje

poczytaj sobie regulamin za nim TY zaczniesz innych w blad wprowadzac, dawanie linkow zewnetrznych typu darkwarez, torrent czy stron z ktorych mozna sciagac filmy, jest zabronione

sprobuj napisac w poscie dakrwarze. pl ale bez spacji, nie da sie poniewaz jest to zabronione

kintas

p.s. gdybym nie mial racji to tamten komentarz nie zostal by zablokowany

"Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ.
Nie możesz zapisać zmian w odpowiedzi."

zapoznaj sie z regulaminem za nim zaczniesz ty innych wropwadzac w blad i od trolli wyzywac

ocenił(a) film na 8

Nie mam pojęcia co chciales osiągnąc swoim postem, ale źle trafiles bo na stronie, którą podałeś mam konto i niezniszczalnych 2 nie ma, jak jesteś taki cwany to podaj link do filmu a nie strony głównej forum

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

zgadzam się tobą. z ciekawości odwiedziłem te strone i tam nic takiego niema.

użytkownik usunięty
Expendable91

Teraz już wiem dlaczego.....

użytkownik usunięty

Pomyłka to nie dark....

Witaj Leon :)

Widzę spore zamieszanie się zrobiło.
Na taki film to najlepiej do kina na początek ale, trudno jak nie mogłeś wytrzymać :)

Obejrzałeś z napisami ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Hej :)
Głupota...co zrobić :)

Zamieszanie a jutro blokada....beznadziejna sytuacja :P
niestety brak cierpliwości swoje zrobił.

No z napisami :)

JCVD jak zawsze super co ?

Nie koniecznie będzie blokada widziałem sporo osób które podawały większe linki i nic się nie działo :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Zablokuja albo usuną wpis z linkiem. Pamiętasz Mateusz, jak tu koleś ostatnio też robił tematy z linkami by oglądać filmy ONLINE[ to było oszustwo] i zaraz usuwali całkowicie.

karoman4

Pamiętam chyba z 30 razy taki temat zakładał ogólnie.

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Dokładnie, ale było widać, że to ten sam gostek, więc nie banowali go. Może dopiero później jak zobaczyli, że robi to notorycznie, to wtedy wzięli się za niego.

karoman4

Chyba tak.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

On tego filmu nie ogladał ,jeśli tak to niech ci powie jak wygladała jedna z popisowych akcji Van Damma ?

bradock

sam już nie wiem, pisałem z nim nie raz i jakoś nigdy nie szpanował i wiele osób to może potwierdzić

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Rozumiem cie .Ale jak go zapytałeś jak wypad Van Damme to nic ci nie odpisał .Gdzieś czytałem jakość recenzje Niezniszczalnych 2 że podobno Van Damme ma popisową jakość akcje ,że za pomocą nogi wbija gościowi nóż w gardło czy coś takiego .Zapytaj go coś o Van Dammie czy miał ciekawe akcje ? Zobaczymy czy wogóle bedzie wiedział co sie dzieje ...

bradock

ok zapytam a znasz spoilery bo już nie pamiętam czy znasz ?

prof_mateusz27

chodzi mi czy czytałeś ?

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Tylko 2 recenzje przeczytałem co były umieszczone na stronie Niezniszczalnych 2

bradock

możesz mi na pisać na priva co wiesz bo chciałem ci napisać coś :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

spoliery to chyba każdy zna albo się domyśla bo fabuła to tylko dodatek to akcji ;)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

To, co mi pisałeś o Van Dammie? ;-D

karoman4

nie zrozumiałaś mnie nie chce bradockowi zepsuć filmu a chciałem mu coś napisać a nie wiem czy on to już wie

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Zrozumiałam ;-) I dlatego się pytam, czy to o czym pisałeś mi kiedyś o Van Dammie potwierdziło się?

karoman4

był już jakiś temat o o tym że ktoś kłamał o spojlerach i pisz że chyba tego co ci pisałem nie będzie :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Aha, no i to chciałam wiedzieć, dziękuję ;-D

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Ja nie chce żadnych spojelerów ,obejrzałem mnóstwo klipów ,zwiastunów ,trailerów to mi wystarczy .A tutaj w tej recenzji wyczytałem że Van Damma ma scene w której za pomocą nogi wbija nóż przeciwnikowi w serce ,przypomniałem tylko i wyłącznie ten wątek żeby zdemaskować Leona i nic wiencej .http://stacjakultura.pl/4,21,28470,Rozroby_ciag_dalszy_Niezniszczalni_2_recenzj a_filmu,artykul.html

ocenił(a) film na 10
bradock

http://stacjakultura.pl/4,21,28470,Rozroby_ciag_dalszy_Niezniszczalni_2_recenzja _filmu,artykul.html

bradock

aha ok

ocenił(a) film na 10

Czy ty napewno ogladałeś ten film ? Czy tylko chciałeś zaszpanować przed nami ze ściągnełeś ten film . Zdradz nam jakiś mały spoiler ? Np gdzie ekipa Stallona spotyka grupę ludzi Van Damma ?

ocenił(a) film na 10
bradock

Pewnie chodzi o pierwszy raz gdzie ich spotkali.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Tak .Ty dobrze wiesz Kasiu o czym ja mówie ,wiec na razie siedzimy cicho ,zobaczymy czy odpisze ? Czy rzeczywiście oglądał ....

bradock

no nie , czyli wychodzi na to że koleś tego nie oglądał ?!

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

No jasne że nie oglądał ,daliśmy się na brać na jakość dziwną prowokacje .Jeśli nie to niech zdradzi jakiś malutki spojler ,którego nie wiemy albo się domyślamy .

ocenił(a) film na 10
bradock

Albo jak już oglądał i pisał, że ma na dysku to niech włączy film i zrobi screena z jakieś scenki.

Optimus22

Naiwni wszyscy jesteście...przecież widać że to prowokacja...nikt kto oglądał film nie dałby takiej recenzji, która pasuje właściwie do każdego filmu, zero konkretów. I jeszcze z napisami....a wogóle to na pewno to już był BRrip:P

ocenił(a) film na 10
actionhero

Ja naiwny nie jestem. Tylko podałem pomysł, jakby można było sprawdzić czy ten użytkownik faktycznie oglądał film : ).

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Dobre ,i to .Ale on raczej tego nie zrobi bo nie ogladał .Nadal czekam na moją odpowiedz .

ocenił(a) film na 10
bradock

Ja i tak wybieram sie do kina na ten film
1 czesc kupiłem dzis na dvd i mam na wieczór chipsy kupione polece po cole

ocenił(a) film na 10
giovanni50

Do kina najlepiej iść ,a jak bedzie film na dvd to wtedy można go obejrzeć

ocenił(a) film na 10
bradock

Na dwojkę ide do kina

ocenił(a) film na 10
giovanni50

Ja też idę .Bedzie impreza !!!

ocenił(a) film na 10
bradock

Będzie dżampreza ;-D

bradock

o tej godzinie zazwyczaj go nie ma ale, jutro raczej będzie...

ocenił(a) film na 10

wyslij linka z filmem do pobrania.