...To co wyżej, oglądałem, i jak było ? kto chce wiedzieć ?
Film ściągałem z sieci bite 4 godziny, ale było warto,
na początku zaraz intro postaci jako dodatek reżyserski, czyli budowa ciała, zdolności specjalne, oraz klasa charakteru.
film zajmuje u mnie miejsce w pierwszej 20 -stce ulubionych filmów,
ale nie dałem 10/10.
Świetna gra aktorska, piękna obsada, lekkie zmiany po pierwszej części, co dla mnie jest tym minusem, mogło być jeszcze inaczej, gwiazdorska obsada, tu każdy znajdzie tego ulubionego, będzie go obserwował przez cały film i zachwycał się jego sposobem odegrania roli, fabuła, dźwięk, oraz sekwencje scen kaskaderskich i przepływ akcji.
Przez cały film miałem gębę do podłogi, nie tylko latały kule ale i były mocne mordobicia, od nożyka do miniguna, wybuchy, pot, i ciała tych którym nie odpowiada sprawiedliwość.
jeden z najlepszych filmów tej dekady i to w jakiej obstawie.
9/10 + dodanie do ulubionych.
- 1 za minimalne zmiany, ale to słaby minus :)
Pozdrawiam fanów i gorąco Polecam !!!
http://www.filmweb.pl/film/Cold+Light+of+Day%2C+The-2012-507060 o ten film. Gadają, że już jest, a premiera jest później. No zobacz sam.
wyzywacie innych od trolli bo wyrazam swoje zdanie, gratuluje
poczytaj sobie regulamin za nim TY zaczniesz innych w blad wprowadzac, dawanie linkow zewnetrznych typu darkwarez, torrent czy stron z ktorych mozna sciagac filmy, jest zabronione
sprobuj napisac w poscie dakrwarze. pl ale bez spacji, nie da sie poniewaz jest to zabronione
p.s. gdybym nie mial racji to tamten komentarz nie zostal by zablokowany
"Niestety Twoja wypowiedź zawiera zewnętrzny link. Usuń go, aby opublikować wypowiedź. Dowiedz się więcej o zasadach publikacji postów w FAQ.
Nie możesz zapisać zmian w odpowiedzi."
zapoznaj sie z regulaminem za nim zaczniesz ty innych wropwadzac w blad i od trolli wyzywac
Nie mam pojęcia co chciales osiągnąc swoim postem, ale źle trafiles bo na stronie, którą podałeś mam konto i niezniszczalnych 2 nie ma, jak jesteś taki cwany to podaj link do filmu a nie strony głównej forum
Witaj Leon :)
Widzę spore zamieszanie się zrobiło.
Na taki film to najlepiej do kina na początek ale, trudno jak nie mogłeś wytrzymać :)
Obejrzałeś z napisami ?
Hej :)
Głupota...co zrobić :)
Zamieszanie a jutro blokada....beznadziejna sytuacja :P
niestety brak cierpliwości swoje zrobił.
No z napisami :)
JCVD jak zawsze super co ?
Nie koniecznie będzie blokada widziałem sporo osób które podawały większe linki i nic się nie działo :)
Zablokuja albo usuną wpis z linkiem. Pamiętasz Mateusz, jak tu koleś ostatnio też robił tematy z linkami by oglądać filmy ONLINE[ to było oszustwo] i zaraz usuwali całkowicie.
Dokładnie, ale było widać, że to ten sam gostek, więc nie banowali go. Może dopiero później jak zobaczyli, że robi to notorycznie, to wtedy wzięli się za niego.
On tego filmu nie ogladał ,jeśli tak to niech ci powie jak wygladała jedna z popisowych akcji Van Damma ?
sam już nie wiem, pisałem z nim nie raz i jakoś nigdy nie szpanował i wiele osób to może potwierdzić
Rozumiem cie .Ale jak go zapytałeś jak wypad Van Damme to nic ci nie odpisał .Gdzieś czytałem jakość recenzje Niezniszczalnych 2 że podobno Van Damme ma popisową jakość akcje ,że za pomocą nogi wbija gościowi nóż w gardło czy coś takiego .Zapytaj go coś o Van Dammie czy miał ciekawe akcje ? Zobaczymy czy wogóle bedzie wiedział co sie dzieje ...
Tylko 2 recenzje przeczytałem co były umieszczone na stronie Niezniszczalnych 2
spoliery to chyba każdy zna albo się domyśla bo fabuła to tylko dodatek to akcji ;)
nie zrozumiałaś mnie nie chce bradockowi zepsuć filmu a chciałem mu coś napisać a nie wiem czy on to już wie
Zrozumiałam ;-) I dlatego się pytam, czy to o czym pisałeś mi kiedyś o Van Dammie potwierdziło się?
był już jakiś temat o o tym że ktoś kłamał o spojlerach i pisz że chyba tego co ci pisałem nie będzie :)
Ja nie chce żadnych spojelerów ,obejrzałem mnóstwo klipów ,zwiastunów ,trailerów to mi wystarczy .A tutaj w tej recenzji wyczytałem że Van Damma ma scene w której za pomocą nogi wbija nóż przeciwnikowi w serce ,przypomniałem tylko i wyłącznie ten wątek żeby zdemaskować Leona i nic wiencej .http://stacjakultura.pl/4,21,28470,Rozroby_ciag_dalszy_Niezniszczalni_2_recenzj a_filmu,artykul.html
http://stacjakultura.pl/4,21,28470,Rozroby_ciag_dalszy_Niezniszczalni_2_recenzja _filmu,artykul.html
Czy ty napewno ogladałeś ten film ? Czy tylko chciałeś zaszpanować przed nami ze ściągnełeś ten film . Zdradz nam jakiś mały spoiler ? Np gdzie ekipa Stallona spotyka grupę ludzi Van Damma ?
Tak .Ty dobrze wiesz Kasiu o czym ja mówie ,wiec na razie siedzimy cicho ,zobaczymy czy odpisze ? Czy rzeczywiście oglądał ....
No jasne że nie oglądał ,daliśmy się na brać na jakość dziwną prowokacje .Jeśli nie to niech zdradzi jakiś malutki spojler ,którego nie wiemy albo się domyślamy .
Albo jak już oglądał i pisał, że ma na dysku to niech włączy film i zrobi screena z jakieś scenki.
Naiwni wszyscy jesteście...przecież widać że to prowokacja...nikt kto oglądał film nie dałby takiej recenzji, która pasuje właściwie do każdego filmu, zero konkretów. I jeszcze z napisami....a wogóle to na pewno to już był BRrip:P
Ja naiwny nie jestem. Tylko podałem pomysł, jakby można było sprawdzić czy ten użytkownik faktycznie oglądał film : ).
Dobre ,i to .Ale on raczej tego nie zrobi bo nie ogladał .Nadal czekam na moją odpowiedz .
Ja i tak wybieram sie do kina na ten film
1 czesc kupiłem dzis na dvd i mam na wieczór chipsy kupione polece po cole