Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124691
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Opinia

ocenił(a) film na 10

Ten film dla mnie po prostu wymiata. Zdecydowanie lepszy od jedynki. Sceny walki są naprawdę extra (Statham vs Adkins //// Stallone vs Van Damme ) . Muzyka w filmie jest genialna, Brian Tyler wykonał solidną robotę. Cóż mogę więcej rzec, tylko pozostało nam czekać na wydanie DVD/Blu-Ray oraz na trzecią cześć tego filmu.

użytkownik usunięty
Optimus22

wszystko dobitnie napisane, a muzyka wpisuje się świetnie w obraz, zwłaszcza muzyka Morricone przy wejściu Chucka

ocenił(a) film na 10
Optimus22

krótko, zwięźle i na temat, bez żadnych spoilerów. kolejna pozytywna opinia

ocenił(a) film na 10
Expendable91

byłem dziś w kinie na Expendables2 i muszę powiedzieć, że akcja to główny atut tego filmu. 3X akcja, bym powiedział, że rozpierducha na całego, szczególnie schwarceneger z tą gowerą co napieprza jak ciało przecowlotnicze;-) Polecam

ocenił(a) film na 10
ExtremeSpeedDK

**poprawka: Byłem dziś w kinie na Expendables2 i muszę powiedzieć, że akcja to główny atut tego filmu. 3X akcja, bym powiedział, że rozpierducha na całego, szczególnie Schwarceneger z tą giwerą co napieprza jak działo przeciwlotnicze;-) Polecam

Optimus22

tak jak ex91 krótko, zwięźle i na temat, bez żadnych spoilerów. kolejna pozytywna opinia
Spoiler : co sądzisz o scenie gdy Dolph tworzył bombę ?

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Co sądzę o tworzeniu bomby przez Gunnera ? ;d
Bardzo fajna scenka, dobre teksty. SPOILER Tylko jemu coś nie wyszło z tą bombą SPOILER. Nie chce za dużo spoilerować, ponieważ nie wszyscy widzieli ten film.

Optimus22

ta scena była fajna :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Chciał się wykazać, miał dobre chęci, ale coś nie wyszło ;-D Dobrze, że skończyło się dobrze ;-P

karoman4

Maggi najlepsza "Nie płacz Gunner"

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

A prawda, było po tej nieudanej bombie ;-) Ale jak on fajnie kozaczył przed wszystkimi z tą swoją wiedzą chemika ;-) Fosforyt i jego gęstość podawał i jeszcze jakieś liczby ;-D

karoman4

Przemądrzały Gunner :)

ocenił(a) film na 7
Optimus22

Właśnie wróciłem z seansu i zgadzam się, że dwójka jest wyraźnie lepsza niż pierwsza część; film jest wręcz przeładowany akcją, a bohaterowie mojego dzieciństwa mimo wieku przedemerytalnego demolują dosłownie wszystko co stanie im na drodze i leją się po mordach aż równo spuchnie:) Bryluje oczywiście Sly, który wręcz ocieka ( zapewne ze strzykawki ale zawsze ) testosteronem i sprawia wrażenie jakby czas się dla niego zatrzymał. Zawiodłem się jednak występem Chucka Norrisa - wypadł imo kiczowato, sztucznie i kompletnie nieprzekonywająco.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Film po prostu genialny ;-)
A tu masz moją opinię
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/%2C%2C+NIEZNI SZCZALNI+2+%27%27+-+wra%C5%BCenia+z+premiery.,1997259