Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124679
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Czy ktos wie jak nazywa sie ta muzyczka przy ktorej wychodzil Chuck Norris?

ocenił(a) film na 10
benn46

ennio morricone - the good the bad and the ugly

http://www.youtube.com/watch?v=AFa1-kciCb4&feature=related

użytkownik usunięty
benn46

tak w gwoli dokładności to jest soundtrack a nie piosenka, lecz muzyczka to już dobre określenie :)

ocenił(a) film na 10

te pytanie ogólnie było chyba z 5 razy zadawane i chyba ja nawet jako pierwszy je zadałem ;p

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Tu się dużo powtarza takich samych pytań. Najczęściej dotyczyły obsady.

ocenił(a) film na 10
karoman4

nie kracz! :D

ciekawe których więcej było pytań, na temat ogólnej obsady kogo brakuje czy na temat pana stefana?

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Obsady i Stefana to tak na równi. Można też wliczyć nasze ironiczne uwagi dotyczące jego braku w filmie ;-P Ostatnio też było troche pytań o Mickey'ego.

ocenił(a) film na 10
karoman4

te pytania o rourke to raczej użytkowników co nie śledzą newsów jak my i po prostu się spytali na forum

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wiem, wiem. Tak tylko wspomniałam o tym.

użytkownik usunięty
Expendable91

tak zadawałeś mi takie pytanie, za to Miklós Rózsa 9/10 - czym on sobie zasłużył na tak "niską ocenę" ? ;p

ocenił(a) film na 10

wstyd się przyznać że do tej pory widziałem tylko 3 filmy do których robił muzyke

no i dlatego że nie robił muzyki dla filmów pana sigala dlatego taka niska........ ;p

użytkownik usunięty
Expendable91

Rózsa był zbyt inteligentny by robić muzykę do takich filmów ;p, ja z nim widziałem tylko Bena Hura ale słucham na Youtubie innych dzieł, do obejrzenia mam jeszcze zaznaczone Pasje życia, Cyda, Króla królów oraz polecaną przez Ciebie Igłę, a Ty co poza Igłą jeszcze oglądałeś w jego wykonaniu?

ocenił(a) film na 10

zielone berety z waynem i sahare.

ben hur nigdy nie widziałem, tak jakoś nie umiem się za to zabrać.

użytkownik usunięty
Expendable91

te dwa filmy ogarnę, zważywszy też że w Saharze grał Humphrey Bogart, co do Ben Hura to mogę Ci go śmiało polecić chociaż nie wiem czy się spodoba, caleb ma go w ulubionych więc sądzę że on lepiej wyartykułuje tobie fenomen tego filmu

ocenił(a) film na 10

Z Terminatora muzyka też jest całkiem do rzeczy.

użytkownik usunięty
karoman4

fakt faktem metodą elektroniczną a nie symfoniczną ale zgodzę się że Brad Fiedel odwalił dobry score do obu Terminatorów, zrobił też muzykę do Pola rażenia, szkoda że już zakończył karierę, może chociaż 9 dla niego od Ciebie? ;p

ocenił(a) film na 10

Czemu nie, mogę mu dać.....ocenę ;-p Elektroniczne brzmienia są fajne.