Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Pytanie

ocenił(a) film na 8

Mam pytanie czy Chuck,Bruce,Arni ,Van Damme i Dolph mają na koncie jakieś ofiary w tym filmie które wzbogaciłyby ich filmowy bodycount, czy tylko ich krótkie pojawianie sie polega tylko na dialogu.

ocenił(a) film na 10
r_marvel

Po trailerach, spotach już widać, że mają.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Nie oglądałem ich, to że na plakacie noszą spluwy mogło być chwytem reklamowym.

ocenił(a) film na 8
r_marvel

Jasne, że mają. Van Damme zabija nawet jednego z ekipy Niezniszczalnych.

ocenił(a) film na 10
malysz369

oraz słowo SPOILER też jest przydatne

ocenił(a) film na 10
r_marvel

No to najpierw obejrzyj trailer (niekoniecznie wszystkie) i dopiero zakładaj temat. Swoja drogą, jak można iść do kina, nie oglądając trailera ? Nie pojęte jak dla mnie.
Popieram Ex91. Słowo SPOILER, jest jak najbardziej przydatne.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

+ta nowa opcja jest specjalnie złożona żeby wykrętów nie było

ocenił(a) film na 10
Expendable91

I Bogu Dzięki, że wprowadzili tą opcję.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Ale jednak takie ułatwienie również nic nie daje. Niewiele userów z tego korzysta.

ocenił(a) film na 10
karoman4

I tu rodzi się pytanie, dlaczego ?
Co nie którym, to chyba ciężko zaznaczyć tą opcję, lub napisać słowo SPOILER, a już nie wspominając o przeglądaniu tematów, przed założeniem własnego. A później jest 20 tematów o tym samym.

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Niektórzy robią to celowo, by wywołać kłótnie na forach. Wiadomo są też tacy, którzy jeszcze o tym zapominają bądź są roztrzepani i raz im się zdarzy zaspoilerować bez ostrzeżenia. Ale jeśli takie coś ma miejsce non stop, to to jest już przegięcie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

A szkoda. Dlatego proszę o zgłaszanie takich tematów do moderacji poprzez "zgłoś nadużycie".

Przy czym tematy zawierające spoilery w tytule mogą być blokowane lub kasowane, bo ukrywac mozna tylko treść tematu, nie jego tytuł.

ocenił(a) film na 10
GodFella

Ja, jak widzę spoilery, to zgłaszam. Ale najczęściej, to trolling.