Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Wreszcie po tylu latach Van Dame znowu zagrał świetnie, być może najlepiej niż kiedykolwiek w swoich filmach.

użytkownik usunięty
Bocian82

Nie wiem, czy najlepiej, ale to prawda, ze Van Damme jest jak wino

Bocian82

Miałem dokładnie takie same odczucie. Film świetny ,nafaszerowany odniesieniami do świata realnego ,ten żart o Chucku Norrisie etc. Lepsze nawet od jedynki. Van Damme zagrał świetnie za to zmieniłem zdanie o Adkinsie ,który udowodnił ,że ma anty-talent do aktorstwa. Polubiłem go po roli Yuriego Boyki ,ale reszta filmów to tragedia.

użytkownik usunięty
Ottiss14

Na pewno? Przeciez tutaj dobrze zagral. Pewnie myslisz glownie o Ninja tak?

No to jest najbardziej znany ,ale nie tylko.bo jest jeszcze X-men geneza wolverine i któryś z Bourne'ów. Adkins w Niezniszczalnych w ogóle nie zagrał.

użytkownik usunięty
Ottiss14

No wlasnie. Ogladalem Bourne'a i nie moge go skojarzyc

Sprawdziłem ;w Ultimatum grał.

użytkownik usunięty
Ottiss14

Tak wiem, ale jakis epizodzik? Bo ja naprawde nie moge go sobie przypomniec

Jak tak sobie próbuję przypomnieć ,a film ten oglądałem kilka lat temu raz to grał on chyba tego zamachowca na motocyklu.

użytkownik usunięty
Ottiss14

Musialbym sobie odswiezyc dwojke i trojke bo slabo je pamietam. Tak samo zszokowany bylem widzac go w Danny the dog

Ottiss14

Adkins troszkę zmalał wizualnie, jako Boyka był większy, ale ogólnie w Niezniszczalnych 2 nie zagrał tragicznie.

ocenił(a) film na 10
Ottiss14

A jak inaczej miał zagrać też chciał bym żeby wykonał swoje piękne akrobacje w powietrzu i zabił chociaż jednego z ekipy i żeby dużo więcej czasu spędził na planie niezniszczalnych ale taką rolę dostał którą i tak według mnie zagrał dobrze podoba mi się ta jego rosyjska angielszczyzna.

Rambo022

No fakt dostaje głównie małe role ,ale w Ninja kiedy nie mógł zaciągać ,nie pozostał mu już żaden atut aktorski. Nie wjeżdżam na niego bo obecnie jest chyba najlepszym specjalistą od walk w hollywood ,ale aktorsko słabiutko. Chyba nawet Tony Jaa bardziej się angażował ,żeby jakoś to wyglądało. Adkinsa mogłoby w tym filmie równie dobrze nie być ,a jego rolę dostać np. Burneika hehe.

ocenił(a) film na 10
Bocian82

z nowszych filmów od van damme to podobało mi się jak zagrał w "aż do śmierci" oraz "wake of death"