PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595010}

Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124526
6,6 42 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Czy występują w filmie jakies nagie /polnagie kobiety chociazby przez sekunde? W koncu to
film skierowany do facetow.

ocenił(a) film na 10
guga_buzka

Hah nie licz na to :D

ocenił(a) film na 10
guga_buzka

Nie :)
Nagie/półnagie kobiety znajdziesz na Redtubie, nie na filmie akcji o 60-latkach.

Dentarg

No to super :D

użytkownik usunięty
Dentarg

ostro!!!!! xp

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Riposta na 5-kę.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Film skierowany do facetów? To dziwne, bo to ja namawiałam mojego faceta,by się wybrał ze mną na ten film... Chyba pora zmienić płeć :D

dariax333

Haha :)

ocenił(a) film na 10
dariax333

Ja jestem dziewczyną i sama byłam dobrowolnie na tym filmie, bo uwielbiam kino akcji i nić tego nie zmieni ;-D

karoman4

zeby to byly jeszcze jakies przystojniaczki ale na kilku dziadkow nie pojde xD niech chlopak idzie sam

ocenił(a) film na 10
guga_buzka

Do diabła z przystojniaczkami. Stu przystojniaczków nie dokonałoby tego, co zrobiło tych kilku '' dziadków '', jak to raczyłaś się wyrazić.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Niestety, aktorzy pokroju tych "dziadków" już się nie rodzą :|
Teraz jest jakieś dziwne pokolenie "chłopaczków" - byleby był ładny i dziewczyny piszczały na jego widok... nie to co dobra, stara szkoła a'la ekipa z Niezniszczalnych ;)

ocenił(a) film na 10
MikePMK

Oj święte słowa ;-) Żaden dzisiejszy ''chłopaczek'' nie dorówna ,,Starej Gwardii Kina Akcji'' - [ Stallone, Schwarzenegger, Willis, JCVD, Lundgren, Norris, Li ]. Jedyni godni następcy jak widzę, to Statham i może Adkins.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dokładnie :) Jeszcze widzę, że Renner zaczyna się trochę panoszyć w kinie akcji i myślę, że ma potencjał.

ocenił(a) film na 10
MikePMK

Kto taki? Z jakiego filmu?

karoman4

widac ze lubisz byc ostro traktowana przez facetow

ocenił(a) film na 8
karoman4

Avengers, Dziedzictwo Bourne'a, Mission Impossible Ghost Protocol - dopiero się zaczyna pokazywać ;)

ocenił(a) film na 10
MikePMK

Przyznam się bez bicia, że nie widziałam wymienionych tytułów, ale zamierzam w przyszłości je ogarnąć. Mam już tyle tytułów do obejrzenia, że głowa mała ;-) Ale jestem przynajmniej szczęśliwa, że obejrzałam ,,Niezniszczalnych 2'', nawet nie wiesz jak kamień z serca mi spadł, gdy usiadłam w piątek na fotelu w sali kinowej. ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

dobrze, że znalazłaś czas na to piątkowe kino :) u mnie jest podobnie, ciągle pojawia się jakiś tytuł który chcę zobaczyć - aż człowiek nie wie do czego najpierw się zabrać - takie jest życie kinomanów ^^ dodam Cię do znajomych, to będziemy mogli na bieżąco sprawdzać czy coś ciekawego nas nie omija - o ile oczywiście zaakceptujesz, bo do tanga trzeba dwojga ;)

ocenił(a) film na 10
MikePMK

Hehe, no pewnie, że zaakceptuję ;-)

Na premierę już byłam nastawiona na piątkowy dzień. Nie było innej opcji ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

No proszę :) w kinie pewnie była masa ludzi na premierze? :D

ocenił(a) film na 10
MikePMK

Było trochę ludzi, całą sala nie, ale był ich. Ja byłam na 18.30, a później film miał być też o 20-stej więc myślę, że na 20-stą było więcej osób - wiadomo, po pracy co niektórzy.

ocenił(a) film na 10
guga_buzka

pewnie większość mnie wyśmieje,ale mi się tam podoba Statham . Gdy ja byłam na premierze, było może łącznie 15 osób.

ocenił(a) film na 5
dariax333

A może pora zmienić faceta ;-)

ocenił(a) film na 10
Dwuglowa biedronka

Gdyby nie on,to nigdy nie oglądałabym tego typu filmów, więc stanowczo NIE.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Gołe to sobie na Redtube oglądni.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
paszat

Co to za tekst i z jakiej racji on się tu znalazł? To jest obraźliwe i bardzo nietaktownie, jak na katolika nie przystało.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Nie daj się prowokować pajacowi, Karo. Na trolle trzeba kiedyś wynająć Gunnera z granatnikiem. Strzał ostrzegawczy i po krzyku, a jak zabranie mu granatów to i kurą komuś dowalić może ;P

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Ja myślałam, że Gunner coś z kurą będzie wyczyniał, ale on ją tylko z przyczepy wyrzucił, tak bez powodu ;-)

A o tym to wiem, tylko niech mnie publicznie nie obraża, bo w tej chwili zrobił ze mnie panią na '' K'', a czegoś takiego sobie nie życzę.

użytkownik usunięty
paszat

paszat dzieki tobie wiem, ze ewolucja dziala wstecz

jesli jest pan katolikiem to nie wierzy pan w ewolucje, chyba ze jest pan katolikiem obludnikiem

użytkownik usunięty
paszat

ciebie to pewnie nieraz ksiadz zamykal na zachrystii i robil drugie WKU

ocenił(a) film na 10
paszat

Chętnie bym do ciebie wpadł i zrobił co trzeba no ale niestety internet to internet w realu nawet nie śmiał byś dziewczynie takiego czegoś powiedzieć bo bał byś się że ci du.. skopie dzieciaku.

Rambo022

hipokryta, sam jestes kozak w necie *izda w swiecie"

widac masz w tym doswiadczenie, tak to jest jak twoj ojciec dzienie po pijaku bil twoja matke (jak na katolika przystalo)

ocenił(a) film na 10
paszat

Hah no wiesz o czym mowa i już slowami chcesz mi pojechać a wpadnij do mnie do Giedlarowej może nr tel. jeszcze ? ci podać żeby cie nakierować ? No ale wezmę przykład z Expendables i nie będę odpisywał niedorobionym dzieciom.

Rambo022

po co mi twoj numer, ostatnio tez tak sie wymadrzales ale ostatecznie stchorzyles i nie wbiles na OFFLINE, nie kozacz juz tak

ocenił(a) film na 10
paszat

Wymiękasz i zmyślasz już jakieś oszczerstwa żal mi cie masz zaiste 12 lat może 13 nie więcej i myślisz że wszystko ci wolno bachorze. No ale już przepraszam wszystkich nie odpisuję obiecuję koniec.

ocenił(a) film na 10
paszat

Żądam przeprosin i to w trybie natychmiastowym!

karoman4

wszyscy wyzywaliscie dangerisa od szympansa, teraz macie go za to przeprosic! tchorze!

ocenił(a) film na 10
paszat

Dangeris sam sobie przypiął łatkę szympansa. Miał nawet blog o nazwie: "Pan Szympans". Zresztą o czym ja z trollem rozmawiam... obyś wkrótce wyleciał z Filmwebu za tą twoją prowokację.

użytkownik usunięty
paszat

paszat wieszcze ze jutro bana otrzymasz

ocenił(a) film na 10
paszat

Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co powiesz/napiszesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.

użytkownik usunięty
karoman4

NIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!! źle to napisałaś powinno być tak: MASZ PRAWO ZACHOWAĆ MILCZENIE WIĘC ZAMKNIJ RYJ!!!!!!! wtedy byłby cicho :D

ocenił(a) film na 10

Ja w przeciwieństwie do tego osobnika jestem wychowana w kulturze, a nie w jakichś sekciarskich klubach ;-D

użytkownik usunięty
karoman4

Religia czy tam sekty to swoją drogą, ja tam nie mam nic przeciwko religiom, ale takie głupoty co ten paszat tu wpisuje to jest po prostu szczyt braku pomyślunku.

ocenił(a) film na 10

Pomyślunku, a o szacunku już nie wspomne. Nagaduje na innych, że trollują, na Don Kina Akcji gadał, że trolluje, ale na swoje błędy nie zważa.

ocenił(a) film na 10
Rambo022

Oj w realu, to ja nie wiem, co bym zrobiła, ale na pewno dobrze to by się dla mnie nie skończyło.