Czy występują w filmie jakies nagie /polnagie kobiety chociazby przez sekunde? W koncu to
film skierowany do facetow.
Nie :)
Nagie/półnagie kobiety znajdziesz na Redtubie, nie na filmie akcji o 60-latkach.
Film skierowany do facetów? To dziwne, bo to ja namawiałam mojego faceta,by się wybrał ze mną na ten film... Chyba pora zmienić płeć :D
Ja jestem dziewczyną i sama byłam dobrowolnie na tym filmie, bo uwielbiam kino akcji i nić tego nie zmieni ;-D
zeby to byly jeszcze jakies przystojniaczki ale na kilku dziadkow nie pojde xD niech chlopak idzie sam
Do diabła z przystojniaczkami. Stu przystojniaczków nie dokonałoby tego, co zrobiło tych kilku '' dziadków '', jak to raczyłaś się wyrazić.
Niestety, aktorzy pokroju tych "dziadków" już się nie rodzą :|
Teraz jest jakieś dziwne pokolenie "chłopaczków" - byleby był ładny i dziewczyny piszczały na jego widok... nie to co dobra, stara szkoła a'la ekipa z Niezniszczalnych ;)
Oj święte słowa ;-) Żaden dzisiejszy ''chłopaczek'' nie dorówna ,,Starej Gwardii Kina Akcji'' - [ Stallone, Schwarzenegger, Willis, JCVD, Lundgren, Norris, Li ]. Jedyni godni następcy jak widzę, to Statham i może Adkins.
Dokładnie :) Jeszcze widzę, że Renner zaczyna się trochę panoszyć w kinie akcji i myślę, że ma potencjał.
Avengers, Dziedzictwo Bourne'a, Mission Impossible Ghost Protocol - dopiero się zaczyna pokazywać ;)
Przyznam się bez bicia, że nie widziałam wymienionych tytułów, ale zamierzam w przyszłości je ogarnąć. Mam już tyle tytułów do obejrzenia, że głowa mała ;-) Ale jestem przynajmniej szczęśliwa, że obejrzałam ,,Niezniszczalnych 2'', nawet nie wiesz jak kamień z serca mi spadł, gdy usiadłam w piątek na fotelu w sali kinowej. ;-D
dobrze, że znalazłaś czas na to piątkowe kino :) u mnie jest podobnie, ciągle pojawia się jakiś tytuł który chcę zobaczyć - aż człowiek nie wie do czego najpierw się zabrać - takie jest życie kinomanów ^^ dodam Cię do znajomych, to będziemy mogli na bieżąco sprawdzać czy coś ciekawego nas nie omija - o ile oczywiście zaakceptujesz, bo do tanga trzeba dwojga ;)
Hehe, no pewnie, że zaakceptuję ;-)
Na premierę już byłam nastawiona na piątkowy dzień. Nie było innej opcji ;-D
Było trochę ludzi, całą sala nie, ale był ich. Ja byłam na 18.30, a później film miał być też o 20-stej więc myślę, że na 20-stą było więcej osób - wiadomo, po pracy co niektórzy.
pewnie większość mnie wyśmieje,ale mi się tam podoba Statham . Gdy ja byłam na premierze, było może łącznie 15 osób.
Co to za tekst i z jakiej racji on się tu znalazł? To jest obraźliwe i bardzo nietaktownie, jak na katolika nie przystało.
Nie daj się prowokować pajacowi, Karo. Na trolle trzeba kiedyś wynająć Gunnera z granatnikiem. Strzał ostrzegawczy i po krzyku, a jak zabranie mu granatów to i kurą komuś dowalić może ;P
Ja myślałam, że Gunner coś z kurą będzie wyczyniał, ale on ją tylko z przyczepy wyrzucił, tak bez powodu ;-)
A o tym to wiem, tylko niech mnie publicznie nie obraża, bo w tej chwili zrobił ze mnie panią na '' K'', a czegoś takiego sobie nie życzę.
Chętnie bym do ciebie wpadł i zrobił co trzeba no ale niestety internet to internet w realu nawet nie śmiał byś dziewczynie takiego czegoś powiedzieć bo bał byś się że ci du.. skopie dzieciaku.
hipokryta, sam jestes kozak w necie *izda w swiecie"
widac masz w tym doswiadczenie, tak to jest jak twoj ojciec dzienie po pijaku bil twoja matke (jak na katolika przystalo)
Hah no wiesz o czym mowa i już slowami chcesz mi pojechać a wpadnij do mnie do Giedlarowej może nr tel. jeszcze ? ci podać żeby cie nakierować ? No ale wezmę przykład z Expendables i nie będę odpisywał niedorobionym dzieciom.
po co mi twoj numer, ostatnio tez tak sie wymadrzales ale ostatecznie stchorzyles i nie wbiles na OFFLINE, nie kozacz juz tak
Wymiękasz i zmyślasz już jakieś oszczerstwa żal mi cie masz zaiste 12 lat może 13 nie więcej i myślisz że wszystko ci wolno bachorze. No ale już przepraszam wszystkich nie odpisuję obiecuję koniec.
Dangeris sam sobie przypiął łatkę szympansa. Miał nawet blog o nazwie: "Pan Szympans". Zresztą o czym ja z trollem rozmawiam... obyś wkrótce wyleciał z Filmwebu za tą twoją prowokację.
Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co powiesz/napiszesz, może zostać użyte przeciwko Tobie.
NIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!! źle to napisałaś powinno być tak: MASZ PRAWO ZACHOWAĆ MILCZENIE WIĘC ZAMKNIJ RYJ!!!!!!! wtedy byłby cicho :D
Ja w przeciwieństwie do tego osobnika jestem wychowana w kulturze, a nie w jakichś sekciarskich klubach ;-D
Religia czy tam sekty to swoją drogą, ja tam nie mam nic przeciwko religiom, ale takie głupoty co ten paszat tu wpisuje to jest po prostu szczyt braku pomyślunku.
Pomyślunku, a o szacunku już nie wspomne. Nagaduje na innych, że trollują, na Don Kina Akcji gadał, że trolluje, ale na swoje błędy nie zważa.