Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

ta scena ze spotu gdzie jest chuck norris pojawia się w filmie ale podczas napisów końcowych jak wymieniają nazwiska, to pewnie w wersji reżyserskiej będzie ta scena też

ocenił(a) film na 10
Expendable91

oby pojawiła sie jak naj szybciej

ocenił(a) film na 10
Shockwave_91

Ja też na to liczę.

@Expendable91: Skąd taka pewność, że ta scena pojawi się po napisach? A może jednak w środku filmu się pojawi.

ocenił(a) film na 10
karoman4

albo to źle sformuowałem albo mnie źle zrozumiałaś

chodzi mi o kinową wersje jak są pokazane napisy po filmie, kto reżyserował, grał itd to w trakcie tych napisów jest pokazane zdjęcie chucka z tej sceny

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja Cię dobrze zrozumiałam Ex91. Ja w kinie nie widziałam napisów końcowych, bo już się zbieraliśmy. A na kinomaniaku chyba nie ma napisów końcowych. Możliwe, że to będzie w wersji reżyserskiej. Ok już kapuję.
Sorki, dopiero ze szkoły wróciłam, głowa mnie boli i wolniej myślę przez to ;-)

karoman4

jest na tej stronie co podalas

ocenił(a) film na 10
VanDammeNet

Na jakiej,?

karoman4

kino maniak

ocenił(a) film na 10
VanDammeNet

A tam jest. Ostatnio oglądałam i myślę sobie, że w scenie SPOILER kiedy jest pogrzeb Hemswortha, Sly wypowiada te słowa pełne refleksji, nagle pokazuje się Statham z pytaniem: ''Jaki plan?'' A potem Sly: ''track'em find'em kill'em.'' Wydaje mi się, że pomiędzy kwestią Stathama, a Sly'a będzie coś jeszcze, ale to możliwe, że zobaczymy na reżyserskiej wersji.
;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

napewno dodadzą pare scen więcej

karoman4

w ex1 np SPOILER jak statham po raz drugi przyjezdza do swojej laski to w wersji rezyserskiej tez dluzej gadaja za nim statham pojechal na boisko sie z nimi rozliczyc

ocenił(a) film na 10
VanDammeNet

Dokładnie i w ogóle w reż. wersji pokazali, że ze spotkania Barneya z Churchem, Barney jechał z Christmasem, a w normalnej jest sam.

karoman4

albo te piosenke wycieli a w ex2 normalnie jest