Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Samolot.

ocenił(a) film na 8

Ten film jest ostatecznym dowodem na to, że brzoza nie jest w stanie doprowadzic do katastrofy samolotu. Tu widzimy jak można pozbawic samolot obu skrzydeł betonowymi kolumnami i nie spowodowac nawet zadraśnięcia u załogi. A nawet zrobic z tego coś na kształt awaryjnego lądowania.

ocenił(a) film na 10
buritto

podobno w niektórych kinach jak pokazali w filmie rozbity samolot to publika ze śmiechu nie mogła :D

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja byłem dwarazy na tym filmie i nic takiego nie miało miejsca !!!

ocenił(a) film na 10
bradock

U mnie też nikt się z tego nie śmiał.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

U mnie też nie. Ale za mną siedziała grupka chłopaków, którzy coś mamrotali podczas tejże sceny.

użytkownik usunięty
karoman4

Za tobą piszesz o mnie i o moich kolegach :D
Nie no na pewno nie mieszkasz w mojej miejscowości .
A ta scena z samolotem była świetna .

ocenił(a) film na 10

Ja byłam na premierze 24 sierpnia. A Ty zdaje mi się, że miałeś premierę później. Idąc tym tropem stwierdzę, że to nie byłeś Ty ;-)

ocenił(a) film na 10
bradock

ale temu mariuszowi czyli panu D. niepotrzebnie odpisałeś na temat stathama i adkinsa

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Może i niepotrzebnie ale temat niewydawał się trollowatowy ani prowokacyjny ale za tonadwyraż ciekawy .Na temat umiejetności Stathama w sztukach walk kraży wiele legend ,mitów ,pogłosek itp W niektórych gazetach pisali że Statham trenował w przez kilka lat kickboxing i karate itp A tutaj w tym wywiadzie przyznał się że z sztukami walki zetknoł się na planie filmowym ,został poprostu przeszkolony przez instruktorów .Chociaż to też daje trochę do myślenia ,bo np w niektórych filmach np Transporter Statham lał się jak prawdziwy zawodowiec ,wiec trochę dziwne zeby tak szybko się nauczył walczyć .Po za tym w tym filmie kilka razy ładnie kopał z półobrotu (Tak jak Norris ,Van Damme ) ,co nie jest czesto spotykane w jego filmach .Odchodząc już od tej sprawy sztuk walk ,to z tego wywiadu co udzielił Jason wynika że jest on prostym ,skromnym ,fajnym facetem anie takim zadumanym w sobie bumofem jak Pan S .

ocenił(a) film na 10
bradock

no masz racje, statham jest spoko można to stwierdzić po wywiadach i stosunkach między nim a innymi aktorami

ja czytałem że statham właśnie kickboxing trenował oraz nurkowanie więc formie napewno ma

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ok . Wszystko się zanosi że Statham to bedzie chyba ostatni prawdziwy bohater kina akcji wywodzący się ze starej szkoły .No może jeszcze Adkins się przebije ,chociaż w to wątpie .Niestety ....

ocenił(a) film na 10
bradock

Normalnie ręce mi opadają, gdy czytam takie głupoty. Przecież tych złotych malin nie bierze się na serio.

http://www.filmweb.pl/person/Arnold+Schwarzenegger-210/discussion/tak+zgadzam+si e+ze+wszystkimi+%C5%BCe+jest+to+dobry+aktor+i+to+z+niewielu..-2007749#post_83410 86

użytkownik usunięty
karoman4

Oczywiście że Złotych Malin nie bierze się na serio bo gdyby się brało na serio to Arnold by ich zgarnął za co najmniej 70% filmów.

Złote Maliny to kpina jest jakaś. Zdarzały się przypadki że jedna piosenka z filmu miała nominację do Oscara, i nominację do Złotej Maliny. Na Złotą Malinę może głosować chyba każdy kto wpłaci jakąś tam kasę (czyli bogaty plebs bez mózgu) a na Oscary głosują najlepsi fachowcy.

ocenił(a) film na 10

ja tych nagród, rankingów w ogóle nie biore pod uwage, ważne że film mi się podoba

ocenił(a) film na 10
buritto

Ciekawe, czy pan Macierewicz oglądał ten film i ten moment. Jak nie to trzeba mu podesłać. Znowu ruszy do boju z panem Jarosławem.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Taa, a wiesz co czyni z nich największych psycholi? PO

użytkownik usunięty
Dentarg

w Polsce powinno byc jak w USA. Dwie partie i finał

ocenił(a) film na 10

W Polsce powinna być taka władza, jaką proponowałam ostatnio ;-) Taki skład bardzo byłby nam na rękę. Żyli byśmy w kraju mlekiem i miodem płynącym.

użytkownik usunięty
karoman4

no szkoda, ze w takim nie zyjemy

ocenił(a) film na 10

Stallone - premier
Schwarzenegger - prezydent
Willis - marszałek sejmu

Założą partię polityczną Expendables, na którą z przyjemnością zagłosuję.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

POlityka - nie dla idio.tów.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Niestety nie u nas... chociaż nie, poprawka. Nie rządzą nami idio.ci. Oni dobrze wiedzą jak oskubać społeczeństwo i posadzić dzieci na stołkach, dorobić się kolosalnego majątku w dwa dni. Idio.tami jesteśmy my, bo pozwalamy by oni nami rządzili x/

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Ja nie pozwalam, bo nie chodzę na wybory. Ostatnio byłam jak były na prezydenta. To było raz i się więcej nie powtórzy. Mój głos i tak nic by nie zmienił. Wygrał Komor i teraz rządzą POlitycy nami, naszymi du*ami i portfelami.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Ja na wybory chodzę i będę chodził, bo jakoś tak czuję się w obowiązku, choć wiem, że to śmieszne, bo i tak nic to nie zmieni. Teraz jednak będę chyba oddawał nieważne głosy. Np.: "Wybieram wartościowego polityka".

Nam by się przydał drugi Piłsudski. Złapał by te świnie za mordy, powiedział im: "wam kury szczać prowadzać, a nie politykę robić" i wywalił na zbity pysk.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

A za komuny, było też tyle afer politycznych? Chodzi mi o takie jak teraz są: seksafera, afera Rywina, afera hazardowa, afera paliwowa i inne.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Powiem Ci co myślę. A myślę, że afery były, pewnie nie mniejsze niż teraz (zresztą jakby się przyjrzeć to wiele osobistości z komuny wciąż siedzi na stołkach) z tym, że teraz opłaca się je rozdmuchiwać. Najlepiej nawijać przez dwa tygodnie o Lepperze i pokrzywdzonej pani K. niż mówić, że np.: polska firma "jakaś tam" upadła. Jeszcze lepiej zasłaniać się aferami, gdy swojemu znajomemu/kuzynowi trzeba odpalić parę milionów, więc znów afera na pierwszy plan, a ukradkiem podrzyna się państwową firmę pieniądze z niej przelewając na jakieś zagraniczne konto znajomego/kuzyna.
Zresztą ostatnio przestałem się interesować sprawami państwa, bo szkoda na to nerwów ;p

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Ja od polityki też trzymam się z dala, bo to nie na moje nerwy.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Czasami Leppera fajnie się słuchało, ale już go nie ma wśród nas z niewyjaśnionych przyczyn.

ocenił(a) film na 10
karoman4

No... z niewyjaśnionych przyczyn tak jak m. in. "zniknął" generał Petelicki -.-

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Właśnie.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

ten założyciel GROM ?

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Expendable91

Dokładnie. Z ciekawości śledziłam newsy dotyczące jego śmierci. Nawet udzielałam się w tej sprawie na onecie, ale potem wywołała się burza [nie przeze mnie ] i już więcej nie czytałam tego, bo te teorie spiskowe nie działają pozytywnie na człowieka.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ja czytałem że generał powiedział niegdyś również: "jeżeli nagle zginę, to znaczy, że mnie dopadli"

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Przepraszam, ale odpisałam jednemu trollowi, co już się nie powtórzy. [ temu z avatarem białym ]

użytkownik usunięty
Dentarg

malo jest osob ktorym nie zalezy na forsie

ocenił(a) film na 10

Janusz Korwin -Mikke !!!!

użytkownik usunięty
bradock

czyzbys ogladal wczoraj tomasz lis na zywo?

ocenił(a) film na 10

No właśnie nie ogladałem ,bo ogladałem Niezniszczalnych na Polsacie ale wiem że był u Lisa bo przełyczałem na chwile (Tylko na chwile ) A co tam mówił ciekawego ?Ogladałeś ?

ocenił(a) film na 10
bradock

Mówił że niepełnosprawni to debile .

ocenił(a) film na 10
Prezydent_2

Ok .Dzięki .Cały Korwin ..

użytkownik usunięty
Prezydent_2

Nie powiedział dosłownie że niepełnosprawni to debile. Najpierw dokładnie przeczytajcie potem piszcie.

ocenił(a) film na 10

Nasi paraolimpijczycy zdobyli w Londynie 36 medali i zajęli 9 miejsce w klasyfikacji drużynowej. Janusz Korwin-Mikke stwierdził, że „paraolimpiada nie ma nic wspólnego ze sportem i równie dobrze można by było organizować zawody w szachy dla debili”

użytkownik usunięty
Prezydent_2

No więc gdzie napisał że niepełnosprawni to debile? :)

ocenił(a) film na 10

czytanie ze zrozumieniem się kłania ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

No właśnie się kłania. Dokładnie wpierw przeczytajcie co napisał Janusz, a potem przemyślcie sobie to. Najlepiej cały jego artykuł na ten temat a nie tylko to co powiedzą w wiadomościach. :)

użytkownik usunięty
bradock

na youtube jest cala rozmowa z nim

ocenił(a) film na 10

I na stronie tvp .

użytkownik usunięty
buritto

Ani Po ani PIS. :)

ocenił(a) film na 9
buritto

Proponuję załączyć ten film do raportu Macierewicza :D Będzie nowy materiał dowodowy na winę Rosjan xD

ocenił(a) film na 10
Marvolo666

Jakby nie patrzeć w filmie byli też Rosjanie.