Gołej klaty Van Damme :D nie żebym był ciepluchem czy coś;p ale to też była jego ikona w czasach jego prime:)
Widziałam, że wrócił dziś na forum ktoś, kogo bardzo nie lubię. Dziś byłam w szkole i nie dawno wróciłam, padnięta jestem. Chciałam jakiś film obejrzeć, ale nie mam siły.
Fakt, dwa weekendy w miesiącu. Ale siedź 12 godzin i myśl o ustawach, przepisach, statystykach i innych paragrafach.
Chodzilo mi ze codziennie nie musisz ogladac filmow. A co do szkoly to mysle ze kilka osob tutaj takze przezywa lub przezywalo meki na wykladach
Ja również. Czytałeś tego dzisiejszego newsa o żeńskiej wersji Niezniszczalnych? To będzie tragedia, jeśli zrobią babską wersję.
Mogliby wziąć np Cynthie Rothrock albo Hamiltonkę do Ex3,a nie robić osobny film, który i tak będzie niewypałem. Ale cóż - kasa się liczy. Jak nawet Monopoly chcą przenieść na duży ekran. Nie zdziwię się, jeżeli nie długo dojdą słuchy, że mają zamiar sfilmować warcaby albo szachy.
Żeńska wersja prawdopodobnie będzie. Reżyser chce w obsadzie: Angelina Jolie, Cameron Diaz, Milla Jovovich, Helen Mirren, Jamie Lee Curtis, Kate Beckinsale, Charlize Theron. Może być ciekawie.
jak już ktoś napisał: robią to dla kasy ale nie wyjdzie im to na dobre bo kto pójdzie na to do kina?
Ale w Ex 2 tez nie bylo przekleństw... wtf? Czyzby to wszystko przez Chucka Norrisa ? :P No chyba, ze dla kogoś słowo shit lub asshole to przekleństwo, wtedy sorry, zwracam honor.
Ale była brutalność. Pokazali Ci jak Adkinsowi odcięło głowę, jak krew sikała z każdych stron, jak Van Damme załatwił Liama.
Może i szkoda, ale van Damme jest naprawdę bardzo dobrze zbudowany uważam, że równie dobrze jak 20 lat temu w swych najlepszych filmach, tyle tylko, że teraz zmarszczek przybyło. Spójrz na scenę przed walką ze Stallonem jak rozkłada ręce ze spluwami jaki ma triceps. Podobno ma 45cm w ramieniu.
Ale za to wykonał 2x swoje słynne kopnięcie co w Bloodsporcie i innych filmach tamtych lat :) Tak w ogole w ostatniej scenie, przed walka ze Stallone, strasznie mi przypominał Johny Cage'a z gry Mortal Kombat :P